用水沖啲狗尿就當清潔咗係咩邏輯?

564 回覆
1564 Like 102 Dislike
原來咁多人咁無知唔知有尿墊呢樣野,係啲狗主又要養狗又唔捨得洗錢先放啲狗屙落地,如果有食環長駐各大公園每篤收$1500政府每年輕鬆收過億
有心唔怕做
你啲養狗自私撚都幾撚好笑

我上網吠會唔會影響到你?

但你哋養狗就確實影響到我

你話邊個自私啲?
答左啦喎 唔覆?
唔識用兜?
兜唔切
閣下平時企開街?
隻狗係屋企地下呵左尿,點清理,就應該係街同樣清理方法
day one有籠 尿板係籠下面 所以未試過地下有尿既問題

係街周街痾既問題你可以google下狗天性問題先 屌我冇意思
閣下平時企開街?
概念主體依然係地板 同街
唔係廁所
你識唔識咩叫偷換概念
呢班傻鳩去完公廁都唔洗廁所架啦
咁好氣做乜
係鐘意用水沖 咬9我啊?
你係講訓唔係企
又係度偷換概念
算西數啦你,想引戰唔撚係咁既
問問問,我真係屌你老母
清潔工人咪一樣可以開漂白水用刷刷到乾淨;有啲狗主都識拉去無乜人行嘅草叢屙,你隻狗會唔會係係屋企隨便屙,屙完你吱兩下水當無事呀屌你老母;再唔係見過外國有人直頭拎埋個大容器接住啲狗尿
你做唔做撚到先?一句無方法就老奉搞到條街臭到仆街,你理撚樣同啲蝗隨處屙其實無撚分別,屌你老母
係唔撚沖 你又可以點撚樣
純粹個人冇乜脾氣唔知佢地咁谷氣做咩

我岩岩都想講 不過佢地又會屌我離題 所以冇講 不過事但
影響到我心情喎,我心情唔好就會屌人
關乜撚事呀?去公廁有沖廁,同埋公廁會唔會影響路人呀?你啲比喻九唔撚搭八,而家條街行人行嘅地方係你隻賤種狗嘅公廁?
得啦

總之你喺屋企唔係跟喺街嘅處理方法一樣

你就攬埋條狗死全家啦
點解佢天性係咁但你唔比佢喺屋企周圍疴留味道?
點解你為咗屋企乾淨可以有咁多precautions
但出到街就乜都做唔到?
點解警犬導盲犬訓練到你隻狗訓練唔到?
點解你隻狗訓練唔到其他人就要接受你隻狗周圍疴尿?

狗係咩天性唔係大晒
寵物狗好多動物天性都比人類壓抑住
洗地麻煩到你咪話狗有天性囉
周圍扑野生仔你咪唔介意天性直接閹咗佢囉
就算唔閹出到街想交配你會唔拉開佢?
你嘅天性咪懶囉,大晒咩
仲有幾多借口比自己唔認真清潔返你督狗尿呀
唔想做就請多個人拎齊水同清潔用品先好去放狗啦
條街變屋企地板
邊撚個偷換概念呀傻仔
話知你企瞓屙定拆
街就街 除非你屋企就係街
自己唔撚識訓練要其他人埋單
冇嘢架,對住啲狗我一般都係體諒嘅

不過會祝願啲主人快啲釘蓋咁囉
成年人對住佢呢啲小學雞真係難搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞