用水沖啲狗尿就當清潔咗係咩邏輯?

564 回覆
1564 Like 102 Dislike
外國屌人唔執屎,但好少屌人沖尿沖唔夠
問下姐唔洗死嘅 但多謝你答我
但你喺果條發癲畜牲發癲完後幫手追問,又唔見你屌撚柒佢

我就睇果條畜牲會唔會跟,不過條畜牲100%都唔會跟,係要自取其辱
香港按法例規定的設施規格,每次如廁後沖水,則約用7.5至15公升。
起碼7.5至15公升先足夠啦

但你條弱智仆街老母做雞老豆係狗既既畜牲係咪會跟?你條弱智仆街老母做雞老豆係狗既既畜牲唔會跟又要發癲屌人唔寫,你條弱智仆街老母做雞老豆係狗既既畜牲諗法都得意。

睇死你條弱智仆街老母做雞老豆係狗既既畜牲問完人幾多足夠但之後唔跟

去睇睇精神科啦
點解我要咁勞氣屌柒佢

你連我問下嘅都屌埋啦洗咩我出聲
人痾喺街都唔清潔 點解狗要
你喺果條發癲畜牲發癲完後幫手追問我梗係屌埋你
你地同路人,而且你自己都講你無養,問乜春,更加無屌錯你
即係點?
行人路行車路面設計要落雨,要疏水,要防滑,會同你屋企一樣?你屋企會落雨?

設計唔同又點可以好似屋企咁處理?
我會叫隻狗舔返乾淨
咁你又吹大左少少
幾桶20公升水
咁啲狗主話啲狗係佢地啲仔女
佢發癲關我撚事咩,佢還佢 我還我。咩我哋同路人又老屈,有咩病

由頭到尾我都係好奇想問下想知道下。你就癲撚咗咁吠我
賤種狗主 柯返落自己屋企門口啦
你喺果條發癲畜牲發癲完後幫手追問
屌你沖尿噴二下就走都算,有D撚樣幫隻閪狗抆屎擺上D櫈上面抆,跌撚左D屎渣又唔抹就咁走鳩左,屌你老母
教隻狗痾落馬桶再沖咗去得唔得
冇養狗
唔識
咁都係佢發癲姐 我自己好聲好氣咁問
其實狗公園個啲一行入去先聞到,平時當啲狗屙少少個啲唔係好特登真係好少味,唔講以為成班趴住係地下行
咁佢發癲關我咩事
係咪未見過警犬係2019係港鐵範圍屙
咁你喺街上唔小心倒瀉嘢係咪會好似喺屋企咁搵拖板同清潔劑自己拖番乾淨,定係用紙巾喺咁易吸下就算
我活撚咗咁多年就真係冇見過有市民倒瀉嘢會拎住個拖板拖公眾地方,不過可能你哋啲咁有公德心嘅人從來都唔會倒瀉嘢唔會整污糟條街啦
根本自己整污糟咗肯清理番個環境已經夠啦,當自己屋企咁清潔?講依句嘅人係咪真係從來冇試過整污糟公眾地方先,講緊可能你食小食啲汁啊,唔小心跌落地嘅肉啊都有執起掉落垃圾桶,然後用消毒紙巾抹番塊地,我就唔信依到有份鬧嘅人會仲有公德心過日本人啦。
整污糟咗唔係唔理都拍手啦
佢用洗街車拖狗出街唔講你知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞