用水沖啲狗尿就當清潔咗係咩邏輯?

564 回覆
1564 Like 102 Dislike
連狗都不如
其實係
唔沖返而會好d
唔會散到周圍係
唔沖就犯法
咁應該叫政府改例
咪講咗村屋養狗囉
佢大小便都識上山屙
平時少去多人地方

你又要喺城市養
屋企又冇地方俾隻狗屙
咁你拖得隻狗出去就諗辦法清潔㗎啦
喺街屙咗識唔識去公廁攞水呀?
呢d做主人基因責任啦
唔好叫人地體諒下
唔係人人都鍾意狗㗎
狗主賤過隻狗
咁點先叫足夠 你快啲講比佢哋聽啦
咪就係 。佢地屋企倒瀉嘢都唔知係咪就咁喺上面沖多灘水就了事 。
正常人唔使教都知。但弱智係教都唔會識。

你痾完屎抆屎點為之乾淨,使唔使人教?
諗起成個大坑臭到仆街
戇鳩仔,你去公廁係痾落地下嘅?

地下有尿唔代表地下應該有尿,瞓醒未?
你屋企同石屎定用磚頭舖?
乜撚嘢啊?點解連登都多重度架
真 同上面隻圄囿乜乜一撚樣 講野勁撚白卡
香港按法例規定的設施規格,每次如廁後沖水,則約用7.5至15公升。
起碼7.5至15公升先足夠啦

但你條弱智仆街老母做雞老豆係狗既既畜牲係咪會跟?你條弱智仆街老母做雞老豆係狗既既畜牲唔會跟又要發癲屌人唔寫,你條弱智仆街老母做雞老豆係狗既既畜牲諗法都得意。

睇死你條弱智仆街老母做雞老豆係狗既既畜牲問完人幾多足夠但之後唔跟
試過行南豐紗廠地下有原篤未稀釋過嘅狗尿,臭撚到仆街
香港按法例規定的設施規格,每次如廁後沖水,則約用7.5至15公升。
起碼7.5至15公升先足夠啦

但你條弱智仆街老母做雞老豆係狗既既畜牲係咪會跟?你條弱智仆街老母做雞老豆係狗既既畜牲唔會跟又要發癲屌人唔寫,你條弱智仆街老母做雞老豆係狗既既畜牲諗法都得意。

睇死你條弱智仆街老母做雞老豆係狗既既畜牲問完人幾多足夠但之後唔跟
你都戇撚鳩,我都冇養狗,純粹想屌鳩佢咋嘛
如果每毫克狗尿價值100美金,我相信狗主會有漏斗同食物盒接著每一滴狗尿
起碼7.5至15公升先足夠啦,但你係咪會跟呀?如果唔跟咁你問乜春呀弱智
我又無養狗 我都係問下姐唔洗咁勞氣嘅
但上面啲人話得香港人先咁冇公德心,外國全部係去狗廁所
日本條街咁乾淨咪都係用水沖,根本係冇嘢搵嘢講,夏天臭汗味仲大過狗尿味啦,除非你特登扒喺到聞啲狗尿,唔係鬼聞到咩
外國洗碗唔過水,唔沖涼就上床訓
你係咪跟?
你地弱智jer,
街個地下同屋企地下點同?
街個地下要考慮疏水,唔同屋企地下架。

小朋友無知?
你無養又問,你真係on9,無撚屌錯你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞