用水沖啲狗尿就當清潔咗係咩邏輯?

564 回覆
1564 Like 102 Dislike
返自己屋企痾囉!無理由出街周圍痾整污糟哂啲地方
得啦 知你哥基pat pat 捉錯字第一
介釋下點解街同屋企比 = ok 尿同豉油比 = 唔ok啦
又話block 7我 又話我無point 為駁而駁
你一句都答唔到淨係識認字呀?
施肥
你養狗 我幫你諗辦法
原意係想減臭味hp 但無諗過削得幾滴血但換黎擴散範圍+100%
點樣可以舉報?1823?
樓下有班人成日帶狗去第二幢樓痾, 又唔去自己個幢
中文你都唔撚識解條撚咩呀
狗好鍾意食提子 見到可以請佢地食
最大個問題係d 狗撚有沖已經算‘’好‘
大撚把就咁走 隻狗開大都照走 跑步成撚日見到
點解會有人覺得冇問題,至少同隨處掉垃圾一樣啦
柒到傻鳩埋笑撚死 你呢啲唔係錯字呀係文盲呀 你知唔知呀
狗裝晶片,記錄低隻狗響邊度痾過屎尿
公眾地方痾過就要收清潔費
出款狗尿片有無得諗
慘到呢 俾我撚到hang哂機
你條畜牲做乜潛水呀
咪答咗你條畜牲幾多先足夠。點解唔回應?
話咗睇死你條畜牲人地講完都唔會跟係要自取其辱
成班人 屌佢做咩
我都想聽下啲狗主有咩方法

利申:冇養狗
真係好惡
好奇問下都咁嬲豬嘅
呢到啲人養開貓 唔會明你講乜
個個當咗你係個啲狗主
點解寵物台都咁多呢類人
拎抽水馬桶嘅水嚟比,話你戇鳩,怕你嬲望吓有冇人附和你先講啦屌你仲要喺度追擊留言屌你老母人生係咪得連登㗎?戇鳩仔死傻閪仲喺度自得其樂咁。
點解唔可以拎抽水桶嚟比?你條畜牲同隻狗一樣周街屙呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞