[警世文] 用緊/有意轉HKBN家居寬頻嘅你入一入黎

392 回覆
1795 Like 32 Dislike
我都比sales 呃左免費搬屋 到要搬果陣照收你$680
因為當初簽約個sales resign左 死無對證
垃圾狗公司 叫我join增值服務先有免費
但問題係你用不道德手法銷售 申請果陣已經講明一年後會搬

最後搬遷錢照比 份約到期後一世都唔會再用呢間垃圾狗公司
你又有150TB要down?
一早唔用 慢撚到嘔
我仲On9 手機同旅行SIM卡都用佢
手機一上任何港鐵列車即刻Load得勁差
打機會Lag 睇片會疾 屌佢老母未見過咁垃圾既供應商
打去屌佢老母佢話因為A地方去B地方轉發射站
會短暫Lag 但佢既Lag唔係短暫
係可以成程西鐵都疾下疾下咁

旅行張乜9Global Sim
依家係咁大平賣一舊水十日
屌你老母話一日1Gb之後限128kb
一過左1Gb即刻斷網 乜都Load唔到
佢手上面有幾多日都好都係要等夠24個鐘先可以再有番1Gb

線上客服淨係識問你邊度慢 用咩裝置果啲廢話
重點係叫佢打俾等傾唔好一來一回打字
你老母打黎又問番一樣既野
咁你線上問黎把Q?
唔係貪佢方便固網手機諗住用同一間都唔會用佢
屌你老依家玩9自己

垃圾HKBN
無 bandwidth 就唔好下下 sell 人最貴個 plan 啦
咁咪解約囉
我網上行都係咁
續約先有免搬遷費
屌佢老母
咁老實講而家又唔係制水,其他人都無出聲話覺得特別慢,而且話明1000 mb 人地真係有權日日用足,一係你講明1000 mb唔預你日日用架,咁消費者自然識選擇
弱智仔
試過舊年打黎公司傾商業plan續約,加我價

我問點解續約會加價?我仲要屋企用緊你哋嘅家居寬頻同手提plan,已經十幾年既客戶,諗住商業plan用返同一間方便啲,你同我講個市差,好多商戶客取消唔用(因為執笠or搬返屋企用),所以價錢調整,然後個cost加返落仲用緊你地服務既客戶,cls 公司
你去驗眼同驗撚埋個腦啦屌你老母
試過
斷線多過食飯
點攪
普通做剪片嘅呢啲碎料啦
人哋講緊流量,你就講緊檔案內容有冇版權
勁撚Kam
Husky巴
用1Gbps大部分時間得7成左右
順手要屌下hkbn 佢上海外網慢到 到期轉返pccw
垃圾賤種死盲西 快撚D去死啦
以後記得同sales傾攞多部電話開speaker錄音,屌佢老母永遠講完唔算數,叫佢交段錄音又唔肯一句話聽返冇咁嘅事,你就要硬食
都話間間都係咁。但做跳跳虎係著數啲,受氣係應該懲罰佢
唔關事其實,只係未到最後一刻唔會跌價
你自己好似唔錄得,雖然你可以照播出街,但都係犯法。
小心自爆
hkbn電話唔係租csl咩
利申一樣全家桶 除咗地鐵出入隧道 平時係街都係固定地方會入結界瘋狂開閂飛機mode先load到
好難得有正常人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞