【甜故】我愛上咗個Miss,點知發現佢係淫底

215 回覆
120 Like 19 Dislike
推推
又live咗
「吓,你講乜嘢話?」我問。我聽到佢講呢番說話後,一時之間唔明白佢嘅意思。斷估佢唔係真係約我,但係點解佢噉講呢?

「我冇錄低呢句說話,不過之後你講嘅嘢,我都一一錄低。」佢話,同時帶住一抹明顯奸詐嘅微笑,佢絲毫唔掩飾佢嘅企圖。

我仲係唔太明白,但覺得佢話扑嘢嘅嗰句說話好似有啲耳熟⋯⋯錄音?佢講嘅錄音⋯⋯我早已認為佢會用呢件事做把柄,所以估到佢會錄音。而嗰句說話⋯⋯啊!係我打電話畀佢嘅時候,向佢講過嘅嘢,雖然呢番說話本來係應該對Zoey講嘅。

「你明白啊嘛?」佢問。

「咁你想點?」我問。

「我諗,既然我得到呢個機會,有咗個可以要脅你嘅把柄,應該要做返啲好事。」佢話。

「乜嘢好事?你想要我做啲乜嘢?」我問。

「你上次懲罰唔到Yumi,我要你再去清算佢,記佢大過,踢佢出校。總之我要你趕佢走。」佢話,越講越帶住一股怒氣。

「但係自從嗰次之後,佢就安份守紀,諗住安安穩穩噉捱到畢業。我冇乜嘢籍口去趕佢走。再講,大家都就嚟畢業,無謂搞咁多嘢。而且學校都唔太想個學生臨畢業先踢佢走。」我話。

「我唔理得咁多。究竟要點樣趕佢走,你自己去諗。我有你把柄喺手,你自己好自為之。」佢話。

「你咁樣即係唔講道理啫。」我話。

「Yumi佢呢種人,即使扮得再好,都總係有破綻。只要佢一犯錯,我哋再推一把,佢就玩完。我哋要做嘅係,用最嚴格嘅標準去檢視佢,總會發現到錯誤嘅。」佢話,同時不禁露出一絲笑容。

「咁我睇住先啦,睇下有冇你所講嘅『破綻』。」我附和佢噉講。

「但係你要做好心理準備,要喺最後關頭去屈佢。我哋時間冇多,如果到最後都唔可以搵到佢嘅痛腳,我哋就要做最壞嘅打算去冤枉佢。」佢話。

「你真係好討厭佢咩?」我問。當我講出呢番說話,自己都好詫異。我自己唔係都好憎佢咩?點解呢個時候,自己反而會覺得呢個計劃好惡劣?

「我唔討厭佢,只係做我要做嘅事。你哋啲人係咁縱容佢,但係遺留嘅債,係要還嘅,而我唔免佢嘅債。我只係要佢獲得屬於佢嘅嘢,而攞走唔屬於佢嘅嘢。」佢話。

我唔同佢喺呢點度爭拗,始終我有痛腳喺佢手,我仲可以講啲乜嘢?

「不過噉,我今日請Zoey嚟,唔係為咗羞辱你嘅。我嗰一晚聽到你同佢講嘅嘢後,第一反應當然係好震驚,但之後再諗,其實老師都係人,遇到另一個後生女仔,會有反應的確係正常嘅。所以我想推動你哋兩個,等老師你可以擁有佢,就好似你喺電話講嘅噉。」佢話。

「你⋯⋯我喺電話講過嘅嘢,都係酒後失言,唔可以當真。」我話。

「噉你做咩喺頭先討論題目嘅時候眼金金噉望住佢?」佢反問。

「我冇⋯⋯」當我講出嚟,連自己都心虛。

「總之,你幫我搞掂Yumi,我就幫你搞掂Zoey,等你可以同佢一齊扑嘢。」佢話。
班長咁邪惡

多左個小助手 WTF
一次過食晒班長Zoey
Btw Yumi都可以metoo佢
樓主寫到走火入魔?
寫到咁遠,本身諗住睇單純甜故
而家玩到復仇
樓主想賦予每一場性愛背後都有暖心故事
因為甜故係噱頭,寫角色痴線嘅諗法同行動先係故事核心
講真,以而家何 sir 內心戲嘅痴線程度,唔加甜嘅話好快就係變態殺手
雖然班長噉講,但係我實在唔知道喺溝Zoey呢件事上,佢點樣幫我。佢本身同Zoey唔熟,想必佢接近班長,多半係因為學業上嘅問題。而班長唔係個善於社交嘅人,可以同Zoey保持良好關係應該已經係佢能力嘅極限。我理解唔到點解佢有自信自以為可以推波助瀾。不過我冇反駁佢,喺呢一點上,我順從佢嘅意思總係唔會有問題嘅。

同佢講完,我哋就各自離開校園。

我依家一直都諗住Zoey,尤其是被班長噉挑動底下,我收工嘅時候諗,返到屋企嘅時候都諗,就連喺沖涼嘅時候,沖下沖下,就不知不覺邊諗佢邊自摸。射出嚟之後,就開始諗啲冇噉膚淺嘅事情。我一直疑惑佢嘅家庭出身底下,點樣可以栽培到佢呢種性格。Zoey係個好好嘅人,我可以羅列一堆優點出嚟。但令我不解嘅係,佢嘅家長,老竇同老母,都唔係啲乜嘢好好嘅人。我仲好記得喺家長日嘅時候,我向佢父母解釋DSE啲嘢嘅時候,佢老竇無啦啦兜巴星咗一巴畀佢個女。正當我驚訝得合唔上嘴嘅時候,佢老母一輪嘴噉大聲閙個女,佢嘅口臭傳染都我度,大聲到連隔離班嘅老師都走嚟問需唔需要幫手。我心諗冇乜理由因為成績而對個女大打出手,尤其是喺Zoey嗰個學期成績有進步嘅情況下,分數都算體面。但佢父母講嘢語無論次,我唔太明白佢哋個邏輯,一時話個女成績差,但我同佢哋佢今次個成績唔算差,佢哋就改口話運動比賽哂大量時間。但我提醒佢Zoey今年已經冇玩校隊,最多就係陸運會會上場噉解。佢哋就轉講第啲嘢,總係有嘢鬧個女,直到最雞毛蒜皮嘅事情都講哂出嚟,先肯罷休。

我一直以為父母嘅教養同子女嘅性格息息相關,今次我見到反例。之於我自己,係唔係都喺⋯⋯媽媽嘅影響下,塑造我嘅性格,我唔知道。但我忽然諗起呢件事:

多年前嘅嗰一日,我返到屋企,打開屋企門之前,我見到門口擺咗對皮鞋。入到屋企,聽到入面有人聲。我好驚,因為屋企應該冇人喺度嘅。但我仔細噉聽,發現聲音係喺房入面傳嚟,而門係鎖住嘅。正當我唔明白發生乜嘢事嘅時候,我隻耳貼住棟門,偷聽究竟係邊個。

「Tiffany啊,你副偈真係好正,畀我索下你畀黑絲包住嘅雙腳。」

「你咁鐘意我對腳咩?」

「冇錯⋯⋯啊——你對腳,嚟,用對腳嚟磨我條Jer。」

「啊——」

雖然我唔應該聽呢番說話,但我第一反應係搵咗條房嘅門匙出嚟,偷偷打開房門。我靜靜雞噉打開一道罅,足夠我偷睇入面嘅情況。我見到佢着住一身空姐嘅服裝,用着住黑絲對雙腳,幫一位全祼嘅男人打飛機。

我知道我唔應該睇,但係我對眼冇離開佢哋。而我條下面,亦不自覺噉硬起嚟。
竟然都叫tiffany
難怪對住 Miss Wong 咁撚大上大落...
終於一百正評!多謝大家嘅支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞