【甜故】我愛上咗個Miss,點知發現佢係淫底

215 回覆
120 Like 19 Dislike
然後有一次,Tiffany佢扮成啦啦隊成員去同我做愛。而呢件事要從我哋兩人之間嘅一次傾偈度講起。我哋自從第一次做愛後,佢就間唔中提起我幻想佢打飛機嘅事。

「但我冇諗到你會噉急,第一次見到我就入學校廁所打飛機。不過你居然夠膽自爆,將你嘅秘密講出嚟。」Tiffany話。難

「我第一次見到你,就已經覺得你好性感。」我話。

「你話畀我知,你除咗我之外,仲有冇幻想其他Miss?例如Sarah?」
佢問。

Sarah係Miss Lau,佢係教英文嘅後生老師。雖然唔係大過我哋幾歲,但係已經結咗婚,成為咗人妻。佢有身材豐滿,腰圍較闊,但同時胸部更大,即使畀衫密實噉包住,都擋唔住個兩個波撐住件衫,行路時搖下搖下。

「我諗你哋啲男人一定好鐘意呢隻乳牛。」佢話。

Tiffany講得冇錯,我以前同啲男教師傾偈嘅時候,都聽過佢哋意淫Miss Lau。佢哋話佢老公娶咗佢,係貪佢對波好等使,淨係乳交都夠玩幾年。佢哋仲話佢老公應該日日含住佢對乳頭,去搵奶飲。雖然Miss Lau畀佢哋噉意淫,但我自己其實冇幻想過佢嚟自慰。

「我冇,雖然佢對波好正,啲同事都成日提起,我估佢哋私低下有J過,但我就係冇諗佢嚟打飛機。」我答。

「冇?」Tiifany扁扁嘴,「仲有乜嘢老師⋯⋯啊,噉學生呢?」

我一時之間畀佢呢個問題震驚,繼而形成一段沉默。我個腦閃過一啲學生嘅樣,同時諗起自己嘅打飛機經歷。

「我唔答,」我笑住講,希望佢可以手下留情,「噉樣做好似唔太合符教師嘅職業道德。」

「噉你即係有意淫過你啲學生。係邊個?」佢追問。

其實我曾經意淫過三個學生,佢哋都係form 6,喺我嗰班。一個係班長Mary,佢係個樣樣事情都符合學校價值觀嘅女仔。佢學業優異,各科成績唔係第一就係第二。又積極參與各種活動,諸如義工,學生會噉。佢上年就成功當選學生會主席。佢仲要係個虔誠嘅天主教徒,係少數認真看待學校入面嘅宗教堂同埋宗教活動嘅人。令我不禁諗Tiffany讀書時係唔係都係噉嘅人,不過班長嘅缺點係嚴重缺乏幽默感,冇人可以成功氹到佢笑。呢種性格令佢好唔討喜。我其實都唔太喜歡佢,但佢同Tiffany一樣,都有姣好嘅容貌,雖然呢副面相從未掛上真正嘅笑容,但我有時幻想,如果佢喺床上,畀老師嘅巨棒狠狠抽插,佢呢副嚴肅嘅面孔,會唔會瞬間崩潰,露出高潮樣。

另一個係MK妹Yumi。佢返學時冇幾次遵守過校服儀容,又化妝,又改短校裙。上堂又處處同老師作對,好幾次因為佢嘅堵亂而教唔成書,跟唔上進度。佢嘅外表唔錯,又識打扮,吸引到一大班男仔,最緊要嘅,係佢夠開放。佢成日同人吹噓自己嘅性經歷,描述得比佢寫嘅中文作文更為生動,乜嘢口爆,肛交,群P,就連我做老師嘅都略有耳聞。雖然我幾肯定大部分都係佢誇大,但係佢應該係我哋學校性經歷最多嘅女學生。而且我每次聽到佢嘅性經歷,都忍唔住勃起。佢仲成日喺我嘅課堂講咸濕嘢,每次都令我性欲大漲。我有時會幻想同佢玩SM,我做主人佢做性奴,用皮鞭鞭到佢皮開肉綻,然後狠狠噉用老師條嘢插入佢肛門度。一來為咗報復佢堂上表現,另一方面係為咗性欲。

第三位係Zoey,佢係個好好嘅女仔,性格好,同學都好鐘意佢。佢總係代表我哋班同學校參加各種體育運動,攞過唔少獎。至於學業成績就一般,中文科就更差。佢成日都擔心佢中文科唔可以攞到3,不時向我請教問題。我都儘力答佢同幫我。我哋成日傾偈,有時大家傾偈,會將各自比較個人嘅嘢話畀對方知。至於佢個外表,佢因為做運動而練就一副健美嘅身型,可以睇到佢結實嘅肌肉構成優雅嘅身材曲線,塑造咗良好嘅身材,而且胸部挺起而豐滿,皮膚因為做運動受太陽曬而偏深色。臉部修長,高鼻樑,眼睛充滿英氣。我有時見到我副身材,就忍唔住想入非非。我有時特登搵到佢比賽嘅相,對住着住運動服嘅佢打飛機。

「哦,Zoey,我識得佢,我教佢數學嘅。的確,佢有副好身材。佢有體育底子,一定會好擅長床上運動。」Tiffany話,「我醞釀緊一個諗法。」
好淫出快啲
但係佢冇同我講佢有乜嘢諗法。如是者,幾日後嘅陸運會,我哋又喺運動場嘅看台傾起偈嚟。嗰陣時所有人嘅注意力都集中喺啦啦隊表演度。涼風習習,吹得我心都舒服,空氣都係甘涼嘅,一班後生女仔用盡力噉扭動佢哋嘅身體,啦啦球揮呀揮,陽光照得閃閃發光。短裙上下噉揚,長腿有力噉跳起,再踏喺地上。所有女仔嘅面都畫上彩繪,佢哋後生嘅皮膚,容不得絲毫嘅皺紋。啲紥起嘅辮同樣跟着動作去轉。我用盡我嘅眼力儘可能仔細噉望住一位啦啦隊員嘅皮相。

「係唔係已經硬咗啦?」Tifany喺我耳邊細聲噉講,仲偷偷哋隔住條褲摸我條陰莖,「你連睇學生啦啦隊都可以有反應,係唔係咁淫賤呀?」

我用手指點一點佢個鼻,講:「噉喺同事面前講淫嘢,仲摸佢條巨柱嘅嗰位女老師,又係唔係淫娃呢?」

「何sir,Yumi佢擅自離開運動場呀。」正當我同Tiffany打情罵俏時,突然有一道聲音從我後面傳嚟。轉身去望,係班長Mary。

「你可唔可以講返畀我聽到底發生咗乜嘢事?」我話,其實我唔係太想理呢啲事,尤其是佢打擾咗我同Tiffany,仲要唔知道班長佢有冇睇到Tiffany佢掂我下體。

「Yumi佢喺看台度突然攞咗包煙出嚟,而畀我發現。我同佢講:『你唔可以喺度食煙。』佢同我講:『Mary姐又喺度管三管四,夠薑就報串,唔係就收皮啦。』我話我真係會同班主任講,佢就擰轉身走咗。我追住佢,仲問佢去邊,佢話:『依家我就出去食煙,你係唔係跟埋嚟一齊食呀?』我同佢講:『學生唔可以擅自離開會場㗎。』佢話:『係你唔得啫。』然後佢就走咗出去。」Mary一口氣噉講,我覺得佢用嚴肅嘅樣嚟複述Yumi講過嘅嘢實在好搞笑,但我只係喺心底笑,表面上仍然嚴肅,尊重班長。

「噉好啦,我去搵下佢。」我話。

「我幫你手一齊去呀,何Sir。」班長要求。佢一直都唔鐘意我,覺得我唔能夠處理好班務,唔夠嚴肅,所以想跟嚟監察我。呢個班原來嘅班主任其實就係畀班長趕走嘅,班長因為覺得原先個班主任瀆職,就同學校高層投訴,唔知點解,居然畀佢成事,校方調走原先嘅班主任,於是我就接替咗呢個班嘅班主任一職。所以我有啲怕佢,不過以我觀察,佢至今都未有投訴我嘅打算,佢對我嘅態度唔比其他老師差(佢同樣唔鐘意其他老師)。

我哋嚟到出面,圍住運動場兜咗個圈,都係搵唔到Yumi。正當班長諗緊佢去咗邊時,我突然醒起啲嘢。

「我哋入返去運動場先。」我話。

「但係我哋仲未搵到Yumi。」班長話。

「跟住我。」我話,同時行返入去運動場。

我哋嚟到運動場殘廁外。我挨近廁所門,聽到有一啲細微嘅聲音,一時間好難分得清係乜嘢聲。但再聽清楚,我就肯定入面發生乜嘢事。

「開門,Yumi。」我敲門,同時大聲噉講。

入面冇聲音發出。

「唔好同我扮嘢,快啲出嚟。」我大嗌。

「得啦得啦,畀啲時間我哋。」入面傳嚟少女嘅聲音,我認得出係Yumi。

隔一段時間後,道門打開,Yumi同另一個男學生出咗嚟。

「你係唔係想記多個小過,定係想記大過?」我對住Yumi講,我隔離嘅班長就出現難得一見嘅笑容。

「何Sir,扑嘢啫,犯法呀?」Yumi話。
多謝捧場,儘量每日連載
miss好正,寫得好好,加油
多謝支持
幸福男同學
「扑嘢唔係犯法,不過你就唔好喺學校活動嘅時候着住套校服喺公眾地方扑嘢。我要同學校通報一下,見一見你家長。」我話。班長已經笑到出聲。

「又見家長?你明知見家長冇用就唔好哂時間啦。」Yumi話,同時開始離開。

「咪行住!」我話,「你噉樣算係點?」我指住佢,同時班長擋住佢。

「又點呀,何Sir。又有乜嘢問題?」Yumi話。

「你點解着短褲出嚟,你條長褲呢?」我問。

「你𥄫我對腳?」Yumi反咬我一口。佢下身嘅短褲唔比普通底褲長幾多,露出佢又長又白嘅雙腿。佢仲用左手由膝頭輕掃至褲邊,有意用佢對腳跳逗我。

「唔係比賽嘅時候就要着返長褲,你仲要着住條短褲喺出面,」我話,「你返去換返條褲啦。」

「你唔好𥄫我換褲喎,唔係小心我告你性騷擾。」Yumi噉講,附以輕蔑嘅笑容。然後佢行近我,用手摸我下體。我畀呢一下突如其來嘅觸摸所震驚,不禁細聲尖叫,就好似女仔嘅叫聲。

「已經勃起咗啦,老師你真係好撚淫呀。」Yumi話,「使唔使入殘廁幫你出下火呀?」講完,佢就唔理我,揚長而去,當然,佢嘅方向唔係運動場。即使班長擋住佢,亦都冇用。

我一日之內,就畀兩個女人摸下體,同時仲要面對Yumi嘅語無倫次,實在唔知作何感想。目睹呢一切嘅班長皺眉,但冇講啲乜嘢。

「你放心,我之後會處理佢㗎啦。」我同班長講。

我哋重返看台,再望向運動場,拉拉隊表演已經結束。我去搵返Tiffany,佢坐喺一邊,同副校長傾偈。當佢哋見到我過嚟,就唔講嘢。

「好啦,我去其他地方睇下。」副校長對Tiffany話,然後離去。

「你同副校傾咗啲乜嘢?」我問。

「冇乜嘢。」Tiffany答,帶有明顯平淡嘅語氣,似乎暗示我唔好問落去。

我未開口講下一句嘢,另一把聲音就從我隔望傳嚟。

「Hi,何Sir,Miss Wong。」Zoey同我哋打招呼,「何Sir你有冇睇我表演。」佢輕輕噉拍一拍我嘅膊頭。Zoey仲着緊啦啦隊嘅舞服:窄身嘅運動上衫僅僅包住胸部,但雙乳撐起件衫,形成兩個球體,同時露出條腰,肚臍清晰可見,而藍色短百褶裙露出小腿同膝頭出嚟。同埋佢着上閃亮嘅波鞋,紥咗兩條辮喺頭後面。

我頭先啱啱睇表演嘅時候,就畀班長捉咗去搵Yumi,幾乎錯過佢嘅表演。但見佢嘅眼神係幾噉真摯,想得到我嘅認同,所以我答我有睇,表演得好好。佢以一個怕羞又滿足嘅笑容作為回報。我哋再傾咗幾句,佢就離開,唔阻我哋老師時間。

「呢個就係你嘅性幻想對象Zoey,係唔係?」Tiffany話,「佢着起啦啦隊服裝,的確好好睇。」
副校長似乎有個大陰謀
懷疑副校係佢男友/老公 有NTR癮
同主角玩遊戲時副校長睇住直播
Tiffany對眼停留喺Zoey嘅後背,可以睇到佢件衫背脊深色咗,已經沾咗一大撻汗水,兩條辮隨住步伐而搖擺。我不禁嘗試去諗佢汗水嘅味道,同埋畀波鞋同對襪包住嘅臭腳。

「我哋之後或者可以試下。」Tiffany話。我喺佢隔離聞到一浸好聞嘅香水氣,呢浸味道就好似喺度竭力模仿薰衣草嘅味道噉。我又諗起Tiffany仲係溫熱嘅腳捧喺我手上,嗰陣時佢啱啱沖完涼,洗走腳板嘅所有不潔,原先嘅臭味都畀梘液嘅香味所替換。佢總係沖咗涼先同我做愛。

「試下乜嘢?」我問。

「你到時就知。」佢答。我已經睇唔到Zoey嘅背影,佢大概的確已經消失喺人群之中。

然後Tiffany挨近我,嘴幾乎貼埋我隻耳度,細聲話:「下星期一夜晚七點,我屋企。」

呢一日係星期三。

直到下星期一之前,我經歷咗一件事,係關於Yumi嘅。我喺陸運會之後,我準備通知校方,打算記個小過畀佢。佢知道消息後(班長大肆宣揚),約我見面傾一傾呢件事。因為上次佢同校長見面嘅時候,已經被警告,如果再一次犯事,就直接踢出校,冇得商量。

「何Sir,我之前衝動咗,依家想同你講聲對唔住。我已經畀學校記過好幾次,希望你大人有大量,就放過我呢一次啦。我都就嚟畢業啦,唔想就噉樣冇得讀書。我唔會讀到U,但都想起碼中學畢到業。」Yumi企喺度噉講,表情睇落去都算誠懇。我坐喺度,喺度聽佢陳情。

我哋約咗喺一個班房見面,鎖起門,唔畀其他人入嚟。噉係因為Yumi話呢件事涉及性愛,佢唔想畀其他人聽到。佢喺呢間冇人嘅課室,表現得格外順從,冇平時上堂嘅串嘴,而且佢都就嚟畢業,令我都重新考慮對佢嘅懲罰。

「但係,你噉樣做,如果畀街外人發現,係好破壞校譽㗎,」我同佢講,「我冇得唔執正嚟做。」

「何Sir⋯⋯」佢輕撫我隻手,話,「你有冇諗過,懲罰我⋯⋯唔一定要用記過嘅⋯⋯」

「你乜嘢意思?」我問,佢鬆開冬季校服嗰條𧘹,又鬆開一個鈕扣。

「我話,你可以考慮一種新式嘅教育,一個更先進,對師生關係更有益嘅方法。」佢坐咗喺我前面張櫈度,擘開雙腿,揭開校裙,露出陰穴出嚟,佢冇着底褲。

「你噉係乜嘢意思?」我問,畀突如其來嘅一幕嚇嚫。

「蓬門今始為君開呀,」佢將手指伸入陰部,又擘大洞口,話,「你上堂教嘅。」

「你着返好佢先啦。」我話,但眼睛𥄫實佢個陰穴。

「嚟啦,只要你唔同學校講,呢度就係你㗎啦。」佢話,陰部畀佢擘得更大。

我忍唔住伸頭去望,睇下佢個窿係點嘅。
樓主吊癮做得幾好
幾有文采喎衰鬼
有冇人會自動FF咗Tiffany係劉穎鏇
Miss Wong 同何sir 依家算係 SP 定拍緊拖?
頂 live 左
「不如⋯⋯你摸一摸佢先。」Yumi講,捉住我隻手,拎去佢陰部度。

正正喺我隻手指差啲點到佢嗰個黑𠵼𠵼嘅陰部,我突然抽返我隻手,話:「OK,唔好搞噉多嘢。我唔會同校方講,呢件事就就當粉筆字抺咗佢。」

「噉嘅意思,即係唔會懲罰我?唔會記過?」Yumi問,佢翹起雙腳。

「只要你唔好舉報我,我哋就可以噉樣算數。」我話。

「你講乜嘢呀?我唔明白你嘅意思。」佢扣起衫鈕,企起身,面上露出微妙嘅笑容。

「一年前,你舉報郭Sir,話佢非禮你。到最後你同學校協商唔追究成件事,郭Sir被炒,你就繼續安然無恙。」我話。

「噉你想講乜嘢呀?佢真係非禮我,唔通我唔可以舉報,保護自己?」Yumi話。

「就喺佢想記你小過之後?」我問。

「我真係畀佢搞過㗎。」佢話。

「就係為咗唔畀佢記過,你就屈佢呀嘛!就好似依家噉。」我話。

「你真係唔記過?」佢問。

「只要你記住:我冇掂過你。」我答。

「噉就OK啦。」佢答,露出極其燦爛嘅笑容。

我起身準備離開,已經唔想理佢。

「係啦,何Sir。你知唔知道,郭Sir佢當時點揀?」佢問。

「佢唔係執正嚟做咩?」我答。

「佢𡁻完鬆。」佢答,然後離開課室。

我獨留課室,坐喺度沉默,思考。

第二日放學嘅時候,班長搵我,話想同我傾一傾Yumi嘅事。

「係呢,何Sir,Yumi佢係唔係會畀學校踢出校?」班長問,佢即使竭力掩飾,都隱藏唔到佢嘅喜悅。

「我覺得人總係需要一個機會。」我答。

「噉即係乜嘢意思?你有冇同校長、副校講?」佢問,突然激動起嚟。
「有啲事,唔係咁簡單嘅。」我答。

「我唔明白。」佢話。

「嗰陣時我哋兩個共處一室,我唔可以唔應承佢。」我話,唔期望班長會理解。

「你入咗佢嘅陷阱,為咗自保,所以就可以將所有嘢一筆勾銷?」佢話。

「至少佢可以對我一筆勾銷。」我話。

「噉好,我明白。」佢話,「何Sir,我走先。」

我冇挽留佢,亦冇再去為自己申辯。我諗佢都唔會再追究呢件事,但唔知點解,個心都係好内疚。

星期六,我約咗張Sir出嚟食飯。

「係呢,你有冇教過Yumi?即係莫由美,佢依家喺我嗰班。」

「我聽過佢,但冇教過。我知佢係風頭躉嚟。」張Sir答。

「我唔怕老實同你講,我差啲瀨嘢。」我話。

「發生乜嘢事?」佢話。

「你知唔知道郭Sir件事,以前我聽過其他同事講過呢件事,我唔再追究Yumi,先至甩難。」我話。

「你知道呢件事⋯⋯」張Sir話。

「不過,佢講嘅,同其他人講嘅有出入。」我話。

「你仲知道咗啲乜嘢?」張Sir問。

「郭Sir係唔係真係食咗Yumi?」我反問。

「嗱,喺學校立場嚟講,呢件事並冇發生過,所有嘢都冇發生過,郭Sir冇對學生做過任何嘢,佢只係自行辭職。而對於啲老師嘅立場嚟講,郭Sir係畀學生污蔑,最終被逼離職。至於啲教職員其實點樣理解,噉又係另一回事。我跟據學校嘅立場,只可以話畀你聽,呢一切都冇發生過。你可以好好噉諗下,不過你以後小心啲,師生關係有時係好麻煩嘅。」佢話。

「我諗我要消化下。但係如果佢哋知道件事嘅真相,點解佢哋唔話畀我知,點解學校唔做嘢?」我問。

「好多時人要根據唔同嘅情況而講唔同嘅真相,對於我哋嚟講,呢一樣嘢可以有唔同嘅真相,我哋需要Doublethink,甚至Triplethink。」佢帶有苦笑噉講。

我沉默,甚至諗唔到點回應。

然後度過咗沉鬱嘅幾日後,終於嚟到同Tiffany約定嘅日子。我諗呢段時間,應該就只有呢樣嘢可以慰藉我。我嚟到佢門前,就好似以往噉,幻想緊佢有乜嘢打扮。而我發現今次道門冇鎖,我就好似打開禮物盒噉,打開道門入去。

Tiffany嘅身體映入眼簾,佢紮起兩條辮,着起啦啦隊嘅裝束,揸住一對啦啦球。再睇真啲,同我哋學校啦啦隊啲衫咁似樣嘅,啊唔係,係直情一模一樣——佢喺度扮緊我哋學校嘅啦啦隊。

「Tiffany,你點樣搵到學校啦啦隊嘅衫?」我問,佢進一步行前。

「邊個係Tiffany?何Sir, 我係Zoey。」Tiffany話。

「係喎,噉你嚟Miss Wong間屋做乜嘢?」我明白佢嘅玩法後,就配合佢玩。

「Miss Wong話我數學考試唔合格,要接受懲罰,要我畀何Sir調教。」佢嬌聲細氣噉講,特登扮返學生嘅腔調。

「噉睇嚟你要好好噉教育一下先得。」我話,「伸你個pat pat出嚟,我哋由最基礎嘅教起。」

我坐到梳化度,佢趴喺我大脾度。我揭起佢條百摺裙,露出佢對屁股出嚟。

「我問你,一加一等於幾?」我問。

「啊⋯⋯係⋯⋯太難啦,何Sir,我唔識答。」佢答,同時面上充滿笑容,扭動雙股。

「噉都唔識,等我嚟教你,一下!兩下!我打咗你屁股一邊一下,又打另一邊一下,加起嚟幾多下?」我問,打紅佢個屁股,而佢靜靜雞噉摸我條陰莖。

「兩下,係唔係?」佢答。

「冇錯,有進步,」我話,同時撫摸佢陰部,「鼓勵下你先。」我伸對手指落佢陰穴度,用力捽。

「啊,啊⋯⋯」佢呻吟,「何Sir,大力啲噉捽!」

我繼續捽,對手指有濕潤嘅感覺,話: 「你個衰妹,出哂水啦?繼續考試,依家考Oral。」我解開褲鏈,露出已經勃起嘅陰莖。

佢深深噉將我條嘢含入口度啜,同時佢隻手忍唔住,將手指放喺陰穴度,繼續捽。

「未合格喎,深入啲。」我話,同時撳住佢個頭,但頂到我條嘢頂到佢喉嚨,好急噉𦧲咗出嚟,有幾聲咳嗽。佢把口有唔少口水流咗出嚟,面都紅埋。

(作者按:雖然尋日故事情節發展到何Sir同Yumi似乎要共赴巫山,吊足大家嘅癮。但如同大家睇到嘅噉,因為劇情安排,何Sir係唔可以同佢做愛嘅。為咗補償,今次更新寫得比較長,寫到何Sir同Tiffany再次開始顛鸞倒鳳。當然,呢段性愛情節仲未寫完,但可以預見聽日嘅更新應該會重甜。希望大家諒解,同時衷心多謝各位追睇到呢度嘅讀者。)
文呢
樓主寫得好,miss真是好識玩
想睇下yumi條線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞