【甜故】我愛上咗個Miss,點知發現佢係淫底

215 回覆
120 Like 19 Dislike
yumi可以唔屌,但大波英文miss起碼要執一劑
等到頸都長
好有興趣
我唔畀喘息機會佢,佢仲未咳完,我就用手撳住佢個頭,我條陰莖又再插入佢個口入面。佢跪喺我面前,雙唇好似八爪魚噉吸啜我條陰莖,條脷又舔嚟舔去,呢種刺激令我大為興奮。

「衰妹,你Oral又幾好喎。」我話,輕撫佢兩條髮辮。

佢仍然含住我條嘢,同時佢用手摸佢陰部,雙眼望住我。我伸手摸佢喺件衫入面嘅雙乳,擳下佢兩粒乳頭。佢一受到刺激,口就吸啜得更快。

我突然拉扯佢雙辮,話:「好,你Oral已經合格啦。我想test下你個身體。」

「之後點呀,何Sir?」Tiffany問,同時用手抺佢嘴角流下嘅口水。

我哋轉換姿勢。佢上身趴喺梳化度,雙腳跪喺度。而我揭開佢條裙,從後面攻入佢陰部。

「何Sir,呢個乜嘢Test嚟㗎?」佢問,同時雙股再次搖起。

「我要測試下你個陰道,睇下發育成點。」我答,陰莖已經伸入陰道深處,感受到濕潤嘅洞穴。

「老師你條嘢好大,我第一次畀男人掂我嗰度架。我有啲驚呀。」佢怕羞噉話,「可唔可以細力啲啊?」

「唔使驚,不過係一個簡單嘅測試,」我話,同時拉住佢兩條辮,就好似拉住韁繩噉,佢個頭被我扯得向後,發出「啊——唔好呀——」嘅叫聲。

「你呃人嘅!你,你好大力⋯⋯啊」佢話,講嘢帶有喘氣聲。

「我要大大力噉屌,去test下你個閪窿承受到幾多。你係啦啦隊成員,喺學校露住個肚臍練舞,有好多男人都𥄫住你。如果唔畀我幫你練一練,你點樣頂得住啲男人嘅進攻。」我話,不斷噉抽插佢。

「啊⋯⋯唔好⋯⋯我邊有男同學望喎,我噉嘅樣唔會有男人屌。」佢話。

「你練舞嗰陣時嘅淫蕩樣已經畀我放在眼內啦。你條短裙,你件緊身短袖衫,露出噉多皮膚。你練習嘅時候,伸展你修長嘅雙手雙腳,簡直係引誘呀。你扭腰嘅時候,完美噉展現你苗條嘅身材,啲學生睇到想打飛機。你知唔知點解啲男同學咁想搵你selfie同影你相,係因為佢哋想J你。」我一口氣噉講,喺陰莖同陰部嘅磨擦下,我必須要壓抑住快要射精衝動。

「啊⋯⋯我⋯⋯」佢話,一時之間接唔上話。我繼續喺佢個洞穴都不斷磨擦,但佢唔接話,反而唔知道講乜嘢。本來呢樣嘢應該唔成問題,但我回想起我哋做愛嘅時候,嘴巴似乎係合唔上嘅,不斷講嘢。我哋要通過對話去扮另一個角色,去演一幕又一幕嘅春宮戲,先至可以高潮。依家唔出聲,反而有啲奇怪。但我頭先真係扮演另一個人咩?我講嘅嘢,又代表啲乜嘢?

我唯有將注意力放返做愛同性刺激度。我就嚟要射出嚟,越嚟越難去遏止。我諗係唔係要射落佢子宮,但望住佢,我有另一個諗法。

我叫佢轉身面向我,然後夾硬將我條陰莖插入佢把口度。我條腰前後噉郁,用手固定佢個頭,將佢個嘴當成飛機杯噉屌。佢只可以發出「唔⋯⋯唔⋯⋯」嘅聲音。喺我冇再忍嘅情況下,我終於射出嚟,精液射向佢個喉嚨度,逼得佢吐出我條陰莖,不斷噉咳,嘴流出精液同口水。我條陰莖從佢把口出嚟時,仲射緊精,啲濃稠液體射向佢塊面同件衫度。

「唔好啊,唔好射落件衫度」佢話,「件衫唔係我㗎。」

「噉係邊個嘅?」我問。

「我問Zoey借嘅。」佢話,同時用手抺喺衫度嘅精液。
我本來諗住喺正篇(Miss Wong同Zoey)完之後,寫關於Yumi同班長嘅故事(甜故)。但我冇諗到有人對Miss Lau(大波英文老師)有興趣,但我都可以係完咗正篇後,寫個關於佢嘅故事。至於點解呢啲人嘅故事唔可以出現喺正篇,喺因為我對故事劇情已經有規劃,寫主角同佢哋做愛會破壞劇情進展(至少我唔希望主角噉做),但如果將佢哋寫入另一個相對獨立嘅故事,就會唔影響依家呢個故事進度。
多謝支持
大波英文老師一定不少人有興趣啦
「Zoey?你問佢借?」我問,唔可以相信眼前呢套衫,係Zoey呢個女仔所着過,仲着住喺陸運會度演出。而依家,件衫沾滿住白色液體。佢感覺自己好似真係射喺Zoey嘅身體噉。

「係呀,因為呢套衫唔可以好似上次件校服噉喺出面買,噉樣我諗既然買唔到,就問人借⋯⋯」佢話。

「但你問Zoey!」我打斷佢嘅話,擔心佢洩漏咗我同Tiffany嘅關係,「你用乜嘢籍口問佢借?」

「乜嘢籍口?咪如實同佢講,我要着佢着過嘅啦啦隊衫,去同何Sir做愛囉。」佢淡然噉講,好似噉樣係正常噉。

「吓,你點可以噉同佢講?我哋係佢嘅老師,老師同佢講呢啲嘢,佢會點諗?如果畀人發現咗我哋⋯⋯唔係,你噉樣令佢涉及我哋兩個之間嘅 ⋯⋯畀人發現會點?」我講,表現得好激動,喺講完後睇Tiffany個樣,佢好似被我嚇嚫。

「我⋯⋯唔好咁激動,我同你講笑咋。我同佢講我係借嚟cosplay,佢先借畀我。」佢話。

我稍為安落,但開始諗呢個大話會唔會有破綻,Zoey佢會唔會識穿我哋嘅動機?會唔會畀佢發現我哋用佢套衫行淫?而cosplay呢個原因,又係唔係真係咁恰當?我擔心緊,做愛嘅歡樂已經消散,做愛可能帶嚟嘅果報令我恐懼。但唔會係噉嘅,我回想前幾日佢同我相處嘅情況。

「你幾時問佢借?」我問。

「喺上星期四,佢星期五畀我。」佢答,但已經唔太高興。

星期四⋯⋯星期五⋯⋯Zoey嗰時睇落冇乜嘢異樣。中文堂,星期五嗰堂,佢問我關於〈逍遙遊〉嘅問題,佢問乜嘢呢具體,我唔記得咗。但佢睇落冇乜問題,啲學生都冇乜問題。但係如果佢哋刻意唔聲張?佢哋全部都知,Zoey知,佢哋知,所有人都知,但佢哋都唔講出嚟,不動聲色,就好似佢哋嘅老師噉。佢哋可能喺背後笑緊我哋,喺茶餘飯後談論緊我哋同套啦啦隊衫。再講,一個老師向學生借啦啦隊衫,本身都唔係一件正常嘅事——cosplay!鬼知道佢哋會諗啲乜嘢。即使係一個小小嘅大話,都可能引伸出更大嘅問題。

我越諗越唔妥,但Tiffany似乎唔覺得有問題。我再諗返星期四五,啲學生嘅反應,佢哋的確冇乜特別,可能佢哋唔知道,可能佢哋唔在乎,如果噉,我唯有都假扮一切正常。可能我諗多咗。

「你諗緊乜嘢?」Tiffany話,「你個樣咁嚴肅嘅?唔好諗噉多啦。」

「我呢排先差啲瀨嘢,所以可能對呢哋事有太大反應。」我噉講,儘量令自己平靜落嚟,「但係你作嘅理由,Zoey唔會覺得奇怪咩?」

「我本身都係個鐘意cosplay嘅人,呢點所有人都知。我成日都cosplay影相擺上IG,Zoey有我IG,所以佢知道。你冇睇我IG咩?」佢話,同時打開手機,畀我睇佢嘅Instagram。

「我冇你IG⋯⋯」我尷尬噉講。

「呀,係咩?」佢好詫異噉講。

「我冇乜點用社交App,所以唔係好關心呢啲嘢。」我話。

「噉你follow下我先啦。」佢話。

我follow咗佢,睇到佢着住啦啦隊衫嘅相:佢揸住啦啦球,喺室內影,表情好可愛。佢仲有好多人like,睇落一切都好正常。

「Sorry,我太多慮,」我話,「希望冇嚇嚫你。」

「唔會,」佢話,「不過你話你之前瀨嘢,係乜嘢意思?」

我將Yumi嘅事話畀佢知。
Pish
Miss識玩
推推
「⋯⋯所以件事就係噉,我差啲畀Yumi引誘。我先至入職冇耐,唔想咁快就瀨嘢上身。」我話。

「Yumi佢平時係麻煩嘅,但冇諗到佢咁有機心。」佢話。

「你知唔知郭Sir嘅事?」我問。

「我知道佢因為一啲事而離職,但唔知具體乜嘢事。」佢答。

「我仲係唔可以好好噉接受呢件事,我一諗到嗰日自己一念之差,就永劫不復,乃至我而家覺得我而家安穩噉坐喺度,都好似係幻覺嚟。我就好似其實已經犯咗禁,但只係活喺虛妄中,我係喺度逃避,定係處於實實?算啦,我唔應該再諗。你件衫,真係Zoey喺陸運會上着嗰套?」我話。

「係呀,你摸下。係咪好似真係同Zoey做愛噉。」佢話。

我成個頭貼住Tiffany件衫度,抱住佢。嗰時佢已經抺走我啲精液,但仲聞到精液嘅酸味,同埋洗衣液嘅味道,但當日Zoey流過嘅汗水,同埋佢身體嘅味道,想必早已被洗去。但我一直聞住件衫,渴望搵到呢種不復存在嘅味道。而且一諗到呢件衫係Zoey嘅衫,就好似抱住嗰個有啲怕羞,正值青春,不諳性事嘅女仔,不諳?我點解假定佢不諳性事?就似佢這樣的一個女子,我又可以斷定佢唔會畀一啲登徒子所侵犯,啊我又諗乜嘢,呢啲都唔關我嘅事。但我已經隱約幻想佢同人做愛嘅模樣。我唔可以抗拒呢種想像,但同時想像伴隨住罪惡感——去幻想呢樣嘢,你作為老師,係唔係應該呢?你既然已經諗呢啲嘢,你下一步係做乜嘢,行動?我一諗到我其實可以——實際上有自由去做噉嘅事,去引誘佢,就好似Yumi對我噉做,我就覺得渾身發抖,就好以污穢之物揮之不去噉,我喺到諗乜嘢,我仲係為人師表嘅?

「你喺度諗乜嘢呀?」佢問,「做乜就噉樣趴喺我面前?」

「我就好似發咗場惡夢,」我話,「只不過好在呢一切,我指嘅係原本可以發生嘅一切,都冇發生。」

「我同你去散下心啦,你噉樣魂不守舍,我有啲擔心。」佢話。

「散心?」我問,唔知道咁夜仲可以去邊度。

但Tiffany冇同我講去邊度,只係去換衫,帶我去停車場。我搭上佢嘅車,佢揸車。我哋由燈火通明嘅地方揸到只有微弱燈光嘅地方,到最後,馬路就只有街燈嘅光線,周圍都黑嘛嘛,乜都睇唔到。

「你唔係要拐帶我去邊到呀嘛?」我開玩笑噉同佢講。

「唔係,我都話係帶你去散散心。」我話。

「去到咁偏僻嘅地方?」我話。

「喺人多嘅地方,咪難散心囉。」佢話。

我心面估佢係唔係又有乜嘢性愛嘅花臣,可能係喺戶外做愛,所以先嚟啲咁偏僻嘅地方。但我唔知應唔應該興奮起嚟,我唔好呢味嘢,喺戶外做總係有種奇怪嘅感覺,而且我啱啱先同佢做完,仲未徹底恢復。

然後佢喺一個地方停低部車。
文呢
又吊到癮,樓主好野
男既屌死氣喉
女既被波棍插
離開部車,我哋處於山之中,喺懸崖邊可以自上而下睇到地面上高樓嘅燈光似星點噉串連。而我哋耳中所聽到嘅,就只有風嘯聲。嗰晚嘅氣溫,即使喺市區,都唔太高,而上到山,就更低溫,更大風。我塊面被風吹得又凍又乾燥,而Tiffany嘅頭髮,亦被風吹得四散,佢不得不用手撳住頭髮。

「點解帶我嚟呢度呀?你想我哋喺野外扑嘢?」我問。

「唔係呀咸濕仔,我貪呢度人影都冇隻,講乜嘢都唔會有人知。」佢答。

「噉即係點呀?人都冇隻,有乜嘢好玩?」我問。

「你睇下呢度,」佢話,指住山下嘅一大片市區土地,嗰度全都被高樓大廈覆蓋,而再遠啲嘅地方,就畀霧覆蓋,睇唔清楚,「全香港有幾百萬人,佢哋就逼喺呢個噉細嘅地方,我哋鐘意嘅人,我哋憎恨嘅人,全部都喺呢度嘅某一個位置。」

「噉又點?」我質疑佢講呢啲嘢嘅意義,唔明白佢表達緊啲乜。

「所以話,」佢話,「你嬲嘅Yumi,佢都係喺呢度嘅某個地方,你可以大聲對住呢個方向,抒發你嘅感受。」

「你叫我喺個山度鳩嗌?講啲乜嘢,噉做有意義咩?」我問,有啲不屑佢嘅主意,認為不如佢同我喺野外扑嘢仲好啦。

「你試下先啦,」佢話,「我有時都會噉做㗎,喺呢個地方,對你不滿嘅人大講粗口。」

「你講粗口?」我話,「喺呢個位講?」

「係呀,我老實同你講,以前我仲會拍拖嘅時候,我嘅男朋友帶我嚟⋯⋯」佢話,但突然停頓,再講,「雖然本來我想將呢件事收埋心入面,但已經過咗去咁耐,我應該可以同你講呢件事。嗰陣時我好天真噉以為佢係我嘅The One,我哋以前就喺呢個位睇星星。你之前咪睇到我胸部個紋身,就係喺我哋拍拖嘅時候紋嘅,「Love Forever」,但好笑嘅係乜嘢,真正forever嘅,就只係身上嘅紋身。佢離開我之後,我又走到呢個哋地方,喺懸崖望地面,計算緊呢度同地面嘅距離,一直諗,一直諗,覺得自己好似真係有勇氣再踏前一步,然後,唔知點解個嘴突然講一句粗口,係『屌你老母』,我覺得好蜚夷所思,但係我一講咗之後,就忍唔到口,不停講,不停講。你可唔可以想像得到,嗰陣時我啱啱讀大學,而呢個女仔喺座山度不停講粗口,荒唔荒謬?但神奇嘅係,我越係噉講,我越係覺得振奮。講咗唔知幾耐,我身上流咗唔少汗,明明嗰日天氣唔熱,但我心情好咗好多,就好似放低咗舊大石,而原本對佢嘅感覺,亦都化為泡影。」

「原來係噉,」我話,「噉我要點樣做?就噉樣講屌你老母?」

「係呀,」佢話,「講啦。」

「屌你老母。」我細聲講,仲係好放唔開。

「大聲啲,我要全香港都聽到。」佢話。

「屌你老母!」我加大聲量。

「唔夠,大聲啲。」佢話。

「屌!你!老!母!」我用盡我嘅聲線去講。

「冇錯就係噉,」佢話,「你要屌邊個?」

「莫由美,我屌你老母!我屌你老母!我屌你老母冚家產,我屌你臭閪,我應該屌柒你個爛臭閪。你條臭閪,你知唔知道我見到你就想點?我想同你玩SM,用條皮鞭鞭爛你個閪窿,插爛你個屎眼,要你好似狗噉畀我屌。我要拖住你隻狗返學,畀所有人睇到你個淫娃,然後畀你啲同學強奸。」我一口氣噉講,用盡我個喉嚨,搞到我喉嚨痛,口入面仲聞到血味。但我講完發現,Tiffany都聽在耳內,總覺得觀感唔好。我唔好意思噉回望佢。

「你屌得好好呀。」佢對我拍手。

「但我身為老師,噉樣講嘢會唔會唔係幾好?」我問。

「唔會,呢個地方嘅意義就在於你講嘅嘢唔會畀人聽到。」佢答。

「我諗,我已經輕鬆唔少,」我話,「呢度有啲凍,不如我哋返去市區先?」

「好呀。」佢答。但大家都冇行向部車度,只係企喺度,面朝彼此,望住彼此,彷彿用眼神撫摸彼此嘅面容。大家都冇離開嘅意思。

「不如我哋睇下星星先走?」佢問,但佢對眼睛望住我,絲毫冇望向天空嘅意思,反而用溫柔嘅微笑面對住我。

我望住佢雙眼,呢雙眼仍然仲係如海一般深邃。喺呢個幽暗嘅環境,要睇清佢嘅面龐,唔係容易嘅事。但依賴路燈,仲係可以觀察到佢對眼珠泛起嘅閃光。我靠近佢,佢靠近我,我靠近佢,直到我嘅面龐非常貼近佢嘅面龐。彼此呼出嘅熱氣,都噴到彼此嘅面頰度。我雙手輕輕捉住佢手臂,佢雙眼望住我。呢一晚萬籟俱寂,我望住佢雙唇。
扑野扑野
然後,我聽到哽咽嘅聲音。

我停咗落嚟,嘆咗口氣。

「Sorry,Sorry⋯⋯」佢喺我耳邊不斷講,而我諗我自己對眼都快含住淚光。

我哋沉默,風聲緊促,但冇對視彼此,只係低下頭,搵自己影子嘅輪廓。

搭車返去市區後,我同佢喺地鐵站道別。重回燈火通明嘅世界後,我並冇立即搭地鐵返去,雖然就連尾班車都趕唔上,但我卻懶得返屋企,亦搞唔清返屋企嘅意義。

純然漫無目的噉遊走,我嚟到某座不知名屋邨,我甚至懶得抬頭睇呢個地方嘅名字。四周冇乜聲音,只有附近嘅一間OK仲着住燈,散發強烈嘅光線,同周圍嘅黑暗形成強烈對比。有啲人圍住門口食煙飲酒,佢哋望一望我,然後繼續傾偈。我走入去便利店,喺雪櫃搵咗pack啤酒。

我喺門口打開一罐啤酒,飲咗一杯,然後再一杯,然後第三杯。飲到三杯,我對住門口嗰兩個陌生人話:「我頭先先屌完個老師。」

「乜嘢話,你同我哋講緊嘢?」其中一個飲緊酒嘅人問。

「喺你讀書時期,你哋有冇諗過,去屌你啲嘅後生Miss?」我話,飲一啖啤酒。

「有又點呀?」另一個人講,食咗啖煙。

「我食咗一位中學Miss,」我話,「就喺今晚。」

「睇你個樣,都唔係讀緊書啦。」飲酒嘅人話。

「我唔係中學生,但我係中學老師。當你做咗老師,就會發現老師都係人,佢哋私低下都可以好淫賤。」

「吓,我讀書嗰時就知啦,你屌同事算乜嘢?我讀書嘅時候,啲阿Sir屌女學生㗎。」食煙嗰個人講。

「咪係,你有冇食個學生呀?」飲酒嗰個人指住我嚟問,我搖搖頭,佢話:「渣㗎,你屌同事,就話自己食Miss,噉都同人講,唉收皮啦。你食女學生先走嚟話畀我知呀嘛。」

被佢挑釁後,我攞起電話,對佢哋講:「我可以食女學生㗎,我有佢電話,只要我打個電話,佢就畀我屌。」

「好呀,噉你依家打呀。」「咪係,你夠薑就即刻打。」佢哋分別噉講。

「我真係會打。」我話。

「打呀。」「我想睇下阿Sir你點樣𠝹女學生。」佢哋分別話。

「但我,我要飲多杯酒先。」我話,顯然有啲膽怯。

「正一屎弗鬼,講就天下無敵,但係就唔敢做。」食煙嗰個人講,另一個飲酒嘅人入去便利店。

「我唔係唔敢做。」我再飲啖酒,但係諗唔到點樣為自己辯護。

「噉你打囉。你唔打我幫你打。」佢繼續嘲笑我。但我所飲嘅酒精量尚未能抺去我嘅理智,懸在半空嘅手指始終都未能撳落去電話度。

頭先飲酒嘅人從便利店出嚟,帶咗枝Vodka,對我話:「幫你壯膽。」

「喂森哥,你唔係呀嘛,使唔使對個白痴阿Sir噉樣呀?」另一個人問。

「咪睇下點先囉,嚟,我先飲為敬。」森哥打開酒樽,大啖飲落去,然後話,「到你。」

我畀佢噉樣豪飲法嚇嚫,但我都係接過佢枝酒,照佢噉樣飲。

然後的確酒精鬆開咗我嘅道德束縛,我真係打咗電話,話:「喂,Zoey,我好掛住你。你幾時得閑,我哋出嚟扑下嘢好唔好。你都就嚟DSE啦,我哋兩個happy下,等你放鬆啲好唔好⋯⋯」

然後我就發現我喺一條窄巷醒返,身旁仲有兩個垃圾袋。呢個時候太陽似乎啱啱升起,放射溫柔嘅光芒,但我個頭好痛,打開手機,已經係七點。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞