【甜故】我愛上咗個Miss,點知發現佢係淫底

215 回覆
120 Like 19 Dislike
老夫老妻咁
最後一段 Miss Wong 同 Tiffany (推斷即係之前上主角屋企食飯個女仔) 交替出現,係咪有啲含義?
唔係,Tiffany就係Miss Wong, 係佢嘅英文名。之前已經有提過,喺老師聚會食放題嘅時候,有個miss就係用tiffany去稱呼miss wong。
係 wor,唉柒咗添,自膠

但又咁講,何 sir 係咪以前有啲唔愉快經歷 - 唔計女同學食白果嗰次 - 搞到佢咁壓抑,好似谷住谷住就嚟爆咁 (我見佢講話咩危機嘅感覺、記憶係毒藥咁)?
可以話係,但更多係因為佢嘅童年,不過我唔詳細講,費時作者嘅判斷影響讀者
「冇乜嘢嘅,只係煮飯啫⋯⋯係呢,你叫你爸爸做Daddy?我總覺得一個成年人仲叫爸爸做Daddy有啲奇怪。」我呼一口氣,夾硬轉咗話題,將焦點由自己身上轉移至佢度。我只係唔覺得佢有必要知道我嘅事。

「係咩?我唔覺得奇怪呀。以前噉叫開,依家都噉叫啫。噉你點稱呼你Daddy?」Tiffany嘟起嘴,扮成嬲嘅樣,笑住問我。

「我唔知道,我叫我媽都係嗌『阿媽』。以前可能會嗌『媽咪』嘅,不過依家唔會噉嗌啦,」我儘量平靜噉講,「係呢,你爸爸係唔係唔喺香港?佢依家先起身。」

「係呀,Daddy Mommy佢哋前幾年移民加拿大。本來佢哋住喺呢間屋,不過依家就淨係得我一個人住。」佢答。

「我見你呢度都幾大,你住咗喺度幾耐?」我問。

「由一出世就已經喺度住,所有嘢都好有感情。你睇下,屋企好多嘢我都冇抌到。呢間屋由我細細個,就陪住我,依家屋企人走咗,淨係得返啲物件可以留念下。不過保留舊物嘅目的,其實都係畀自己同過去嘅回憶有種有形嘅連結,望返啲嘢,就容易啲諗返起過去嘅事。」

「係嘅,我見你間屋都擺咗好多嘢。呢個係你同係屋企人?」我指向一幅相。

「係呀,6歲生日嘅時候影,喺教會。」

「我都冇為意,初時仲以為佢係你細妹添。幾得意呀,Tiffany你細細個就咁可愛。」話雖然噉講,但係望見相入面嘅細路女,再同眼前着住成身精液嘅校服嘅成年女性,噉樣比較下真係百感交集。

然後我哋一直邊食邊傾,相談甚歡。食完之後,我哋一齊洗碗。我擳出啲洗潔精,生出一堆白色泡泡。我特登將手上嘅泡泡揩落佢塊面度,然後哈哈噉笑。佢又將佢手上嘅泡泡揩落我塊面。

「喂呀,認真啲。」佢話,用泡泡揩落我塊面,然後好似細路噉嘎嘎噉笑。

「好啦,唔玩啦。」我話,然後又將泡泡揩落佢個鼻尖度。

「哎吔,你係唔係想開戰?」佢問,然後突如其來嘅水襲來,噉係因為佢打開水龍頭,撥水落我度。

到最後演變成大家喺度玩水,將水潑落對方身上,就好似小朋友初見識泳池噉,將池水當做惡作劇嘅資源。係玩完之後,仲要將濕哂嘅手抺落對方件衫度。而喺呢一刻,我哋並冇同小朋友有乜嘢分別,大家都好似回到佢哋嘅童年,我好似把握住過去僅有嘅少數幸福時刻,佢好似變回相入面嗰個唱詩班女仔。呢一刻係最好嘅時刻。後來回想,呢刻時光勝過之前同之後所有做愛嘅經驗,只不過我當時唔知道,只將呢段片段當成稀鬆平常嘅一部分,以為命運會無限眷顧噉賜我反覆嘅幸福。
推推
我哋最後都係收拾好哂,將啲碗碟都擺返好。我又幫手將濕咗,污糟咗嘅地方清潔好(雖然Tiffany唔太在乎)。做好呢啲嘢後,都已經夠夜,所以我同佢講我要返去。

「你唔留多陣?」佢問。

「我哋聽日仲要返工,而且我平時都係好早瞓嘅。加上我又住好遠,再夜啲走就好難搭車。」我答,同時有啲期望佢挽留我喺佢屋企過夜。

「噉好啦,我哋聽日見。」佢答,揮揮手。

我心諗自己係唔係應該主動問口留低,但Tiffany已經噉講,我好似已經錯過咗時機去講。

臨走前,我哋企喺門口,我望住Tiffany,佢仲着緊件校服。好明顯已經污糟不堪之極,而我嘅都不遑多讓。我冇即刻轉身走,兩人只係企咗喺度,並未講一句說話。我覺得大家都好似醞釀緊啲乜嘢。

「我走啦。」我先開口,同時低頭望住佢,就好似觀察緊佢噉,眼神絲毫唔放過佢嘅一舉一動。

「拜拜啦。」佢話,同時揮一揮右手。

我凝視佢對眼睛,當望住一個你愛嘅人嘅時候,你會發現佢哋嘅眼睛係有深度嘅,就好似可以跳落去噉。但我唔知點樣回應呢對眼睛,我應該點做?我身體向前傾,我應該點做?我驚有塊鏡,照見自己嘅模樣。我雙手向前伸,幾乎要掂都佢條腰。我唔知我對眼,喺佢對眼中,係唔係都有深度,就好似我望佢嘅噉。我頭幾乎要貼落去,向住佢兩片薄唇。

佢用揮手嘅嗰隻手,捉住我隻手——佢同我握手。

「做乜嘢握住我隻手?」我笑問,同時搏命噉諗呢個動作嘅意思。

「我見到你隻手伸過嚟,就以為你想握手。」佢笑住講,我哋溫柔噉握咗一陣手。

我再講多次拜拜,然後扭頭轉身,真正噉離開。

「咪行住。」Tiffany突然話。
洗潔精泡泡傷皮膚,唔好話女人,男人都唔會攞上面
肌肉記憶煮飯 ? 踢波咩
禁區K 角位內側一抽就飛地角?

個個廚房駕步都唔同,刀火水唔會一樣,微波爐都唔係部部一樣啦,7 仔咩。靠肌肉記憶煮到餐飯,會唔會太離譜。
上面唔好 quote 文 thx
睇甜故都要駁故
quote文仲要駁故 會唔會太離譜
今日有嘢做,夜啲先出文
我停低腳步,心入面懷有極大嘅喜悅同期望回頭。

Tiffany右手捉住門框,翹起右腳。然後手拉住右腳絲襪邊緣,慢慢噉拉低隻襪。

我望住佢,同時慢慢走近。

「我想送份禮物畀你。」佢話,同時已經將隻白色絲襪拉低至腳踝。

「就呢隻臭襪?」我話,假扮鄙視嘅模樣。

「畀你返屋企用嚟打飛機。」佢帶笑回應,同時附上輕蔑嘅眼神,高舉手中絲襪。

我接過絲襪,可以感受到襪嘅餘溫。

「我回禮畀你先。」我話,彎低身,手掂住鞋踭,打算除咗對鞋。

「你諗住送你隻臭襪畀我?」佢話。

「唔鐘意?」我問。

「你仲要着行路返去,我就唔攞走你一隻襪啦,除非你送你條底褲畀我啦。」佢話。

我即刻將手伸向腰帶。

「我講笑咋,你留返你啲衫褲鞋襪啦。喺條走廊度除褲未免太失禮人。」

「哈哈,你唔係都着成噉樣咩。」我指住佢套校服。

「好啦,噉聽日見啦。」佢話,再一次揮手。

「拜拜。」我揮佢對絲襪,然後收起佢落衫袋度。

我搭車返屋企後,已經好晏。但唔知點解,我冇乜睡意,雖然聽日要返工,但我唔急於瞓覺,而係先倒杯威士忌畀自己。我本身唔太飲酒,就算飲,都係買打啤酒嚟飲啫。不過,上個禮拜副校長送咗一枝威士忌畀我,話叫我試下。我呢日就決定試下,飲第一啖時,啲泥煤味有點難入口。但之後可能隨住酒精起效,微醉令我對所有嘢都感到愉悅,所有味道都彷彿喺味蕾上起舞,所有嘅都喺度旋轉。

我又將唱片放入唱片機度。隨即部機傳嚟德彪西嘅Clair de Lune。呢隻唱片嘅封面係神奈川沖浪裏,我就係第一眼畀封面吸引先買咗佢,然後因為噉先買唱片機。唔知係唔係封面嘅作用,我一直都當Clair de Lune嘅樂聲係海浪嘅起伏,不斷噉潮湧,不斷噉潮落,從未到高潮,一切都好似即將到達高潮,但實際一切都平靜,好似湖面噉。

我唔知我喺度諗緊啲乜嘢,淨係攞住Tiffany送畀我隻絲襪喺手中把玩。酒杯嘅酒淨返一半。我小心翼翼噉將絲襪放上鼻上面,覆蓋住我塊面,淨係聞到洗衣液嘅香味。我諗,呢個唔係佢嘅味道。我聞對絲襪腳底嘅部份,終於聞到啲酸味,係人嘅味道。可能所有真實嘅嘢,都只可以係醜陋嘅,乃至發臭,而瀰漫嘅香味,都只係偽造嘅掩飾。但我寧願愛真實嘅味道。

唱片播其他樂曲時,我冇再加以留意,只係任由旋律喺空氣中飄散,旋轉。我呢日之前,的確好妒忌副校長。雖然因為張Sir嘅關係,我識咗副校長,有時都有傾幾句偈,但心入面淨係得純粹嘅功利同妒忌,嗰種感覺彷彿就只注定永恒,佢同Tiffany嘅嗰一幕畫面好似永遠唔褪色。但我錯啦,至少喺呢刻,喺同Tiffany狠狠噉做愛後,所有事情嘅意思都唔同,原先嘅深仇大恨都變得冇意義。本來唔打算開嘅酒,依家飲落去,竟然冇之前諗嘅咁沉重,就連煤泥味都可以係種享受,所有事情都可以原諒。

聽唱片嘅雜音,本來只係澄澈鋼琴聲之中嘅異數,呢種聲音令我諗起以前大牛龜嘅模擬訊號電視,接收不良就會發出沙沙聲。我以前為咗唔打攪細路同媽媽瞓覺,深夜睇電視唔着燈,唔開聲,只任由電視嘅光線照落我塊面,就好似月光噉。我唔知點解諗返起呢啲事?點解有必要諗起呢啲事?點解提起呢啲事?呢句係媽媽提起嘅:當望住一個你愛嘅人嘅時候,你會發現佢哋嘅眼睛係有深度嘅。點解我會諗起呢句說話,點解點解?

係你Tiffany,你嚟咗。幫我一下,就好似你今日噉,幫幫我。幫我含住我下面,幫下手。冇錯,啊,我可以感覺到你隻手。錫啖我,冇錯,從頸吻我吻到我條嘢度,大力啲。我感覺到你個洞穴,我只係掛住你,我只係想問你,你係點樣睇我,我想同你講,我真係想同你講,點解⋯⋯你繼續錫我唔好畀我講嘢。我⋯⋯我要攞你送我嘅絲襪,絲襪已經凍哂,我套起佢落我隻手度,係唔係好變態,噉就啱啦。我用呢隻手嚟打飛機。Tiffany,你幾時變得咁豐滿?好似乳牛噉胸部垂落嚟。你送畀我條絲襪好舒服,摸落我條嘢好刺激。我愛你,或者我唔應該愛你,或者我就算愛你又點。你唔出聲,錫啖我,你唔錫我,就好似今日噉。我自己繼續打飛機,你對波前後噉搖,你對豐乳揩到我塊面⋯⋯我要射啦,錫啖我,錫啖我,錫啖我,唔好走,唔好走,唔好走,唔好走⋯⋯

「鈴——」

鬧鐘響,我頂住頭痛關咗個鬧鐘。擘大對眼只望到半空嘅酒樽,隨處擺嘅唱片,同埋喺地板嘅褲同底褲,仲有條白絲襪。而我下身係赤祼嘅。我望住陽光從窗戶照入地板,雖然唔係好光,但足已證明已經係朝早。我嚟唔切諗我尋晚係唔係邊醉邊打飛機,就即刻換衫返工。
發現「德彪西」好似係中國譯名,大家睇文時可以無視呢個譯法
由嗰晚計起,到嗰年除夕,我同Tiffany做過好多次愛。當時我仲沉醉喺同佢一齊嘅喜悅,渾然不知幸福唔係永恆,但至少嗰時喺望住燦爛、易逝嘅煙花,我仍然祈禱希望可以留住呢啲幸福。

喺呢段時間期間,我同佢間唔中就約出嚟做愛。就好似第一次噉,我哋都總係要cosplay一輪,先至可以行房。雖然我間唔中都覺得次次都要扮演第二個身份實在有啲煩,但係我又唔好意思反對,費事掃咗佢興。佢真係好鐘意喺做愛扮演另一個角色,乃至於我哋做愛時,佢都要着住套衫去做愛,我印象中,淨喺得一次做愛,佢係全身赤裸嘅。等我揀其中幾次嚟講。

喺嗰晚之後嘅一日,我買咗啲食材同埋帶咗枝酒,應Tiffany嘅邀請,嚟到佢屋企煮飯食。我撳門鈴時,心入面期待一陣間門打開時,會係啲乜嘢畫面。上次我見到佢着住學生裝,今次會唔會着情趣內衣。懷住各種各樣嘅幻想,我條陰莖早已豎起備戰。

道門打開,露出佢個身體出嚟:首先一對黑色皮革長筒高踭鞋,覆蓋到佢嘅膝頭,出現喺門前。對腳又着住黑色絲襪,約束住對大脾。然後佢副身體,畀黑色長袖乳膠衣箍住,顯示佢身材嘅曲線,同時顯得更瘦。佢條頸戴住一條黑色帶刺頸圈。至於佢塊面,一對搽上暗紅色嘅嘴唇最為突出,同時厚厚嘅眼影同豎起嘅假眼睫毛更為奪目。而唯一同佢平時造形相同嘅係,佢仲係紥馬尾嘅。

高踭鞋噠噠聲噉同地板碰撞,佢引領我入佢屋企。

「賤奴,買咗咁多嘢返嚟,仲唔快啲同我煮飯。」佢壓沉聲線噉講,不屑於望住我。

「係嘅,主人,賤奴會拿拿臨煮飯畀主人食嘅。」我話,同時畀佢用高踭鞋鞋腳踢入廚房。」

「邊個畀你可以着呢啲衫㗎,呢啲衫唔係畀係你呢啲賤奴着。你拿拿臨除哂啲衫佢。」Tiffany指住我噉講,同時攞住皮鞭。

我見到佢條皮鞭,就突然驚起身。雖然我好欣賞佢呢套造型,亦好好噉勾起我嘅性欲,但我其實都幾怕痛,希望佢唔會真係鞭我。我仲諗我哋一陣係唔係要諗個安全詞。不過我都係乖乖噉除哂啲衫褲,只淨返赤祼嘅身體,而我條嘢已經完全勃起噉指住Tiffany。

「你個賤奴,你條咁污糟嘅陰莖露出嚟,噉樣可以令你興奮啊嘛?你就噉樣煮飯,等你煮完嘢後,我賞賜你一套衫,啱哂你條賤奴。」Tiffany叉住對手話。

我赤祼噉去煮飯,當然,我帶咗好多好好嘅食材嚟,菜色嘅設計會比較複雜,唔可能再好似之前噉只憑肌肉記憶就可以完成。一段時間之後,我就做好所有餸。

「你呢枝紅酒好好喎。你平時飲開紅酒咩」主人呢個時候偶爾脫離咗自己cosplay嘅身份,攞住枝酒問我。

我攞兩個酒杯嚟,答:「賤奴本身冇乜飲紅酒,對呢嘅都冇乜研究。係副校長送畀我嘅。」

「哦,係佢送嘅,」Tiffany話,「Michel佢係幾熟呢啲嘢嘅。」

佢好似好了解副校長噉,雖然我時不時都見到佢哋傾偈,但我對佢哋嘅關係一無所知。我冇問Tiffany,佢冇同我講。但我點解要妒忌呢?眼前嘅女人我唔係已經得到手?但如果係噉,點解我呢一刻仲有妒忌嘅感覺。算,我唔再諗呢樣嘢,繼續享受我同Tiffany嘅性愛遊戲。
太早入黎
推推
食完飯後,飲咗杯酒,大家都情緒高漲。佢叫我跪喺度,等佢賞賜件衫。我好似狗噉跪喺地板,見佢入房攞嘢。

「你同我着起佢。」佢攞咗套嘢,與其話係件衫,其實係由一塊堆皮帶,形成龜甲縛嘅形狀,我唔知道佢叫乜嘢名,但睇落去就好似羞恥。

佢為我着上套嘢。佢表現得唔係好熟手,搞咗一段時間先至着好套嘢。着上套嘢後,我條陰莖仍然露出嚟。

「好,依家輪到頸圈同狗帶。」佢擺咗條連上長帶嘅頸圈,安裝喺我條頸度。然後佢拉住條帶,我雙手雙腳,好似狗噉掂地,被佢扯住佢走。

沿客廳走咗一個圈後,佢喺梳化度坐低。

「舔我對boot。」佢話,同時揮一揮隻右腳喺我面前。

呢個時候我乘住醉意,將個頭伸頭對鞋度,用條脷舔起嚟。

「你條Jer係唔係已經硬到漲卜卜,係唔係好想要主人嘅身體?」佢問。

「係呀係呀。」我興奮噉講。

「繼續舔,邊個叫你停?你冇資格要主人嘅身體,你淨係可以對住主人嘅身體打飛機,」佢用左腳踢我條陰莖,「你呢條淫Jer真係核突,又細又幼,仲唔快啲用你隻閪手打飛機?」

我拿拿臨打飛機,同時舔住佢隻鞋。佢就坐喺梳化度玩手機。雖然對住佢着成噉嘅佢打飛機係幾過癮,但見到佢好似唔上心嘅樣,仲係會有啲沮喪。佢會唔會今日唔想做愛?因為呢次見面唔係即日約,而係喺幾日之前,可能佢今日已經冇呢個心情做愛。

「你記得接住你射嘅精液,唔畀佢流落地板。我要你食你嘅精。」佢話,而呢個時候我已經就嚟射精。

經過一輪努力,我終於射出嚟。精液都畀我接住喺手度,正如佢所講,我咬緊牙關,將啲精放入我口入面,味道點樣我唔會話畀你知,但唔會再有第二次。

食完之後,我坐上梳化,嘗試挨近佢,問:「你今日係唔係有啲攰?」同時撫摸佢嘅頭髮。

「唔係,我只係諗緊啲嘢,冇乜嘢。」佢話。果然佢心情唔好,我試住安慰佢。

「你係唔係有啲乜嘢心事,你可以同我講。」我話。

佢望住我,欲言又止。我望住佢啱啱打開嘴,又突然合埋。顯然佢就嚟想同我佢嘅心事。

「係唔係工作嘅問題?」我問,試圖令佢講出口。

「邊個畀你呢個賤奴噉樣同主人講嘢?」佢突然變換態度,又輕輕噉用手摑咗我一巴。

我嚟唔切反應,而且佢坐喺我條嘢上面。佢拉起件乳膠衣嘅下面,撕開絲襪擋住陰部嘅部份,露出佢嘅洞穴,坐落我條嘢上面。啱啱先射完精,我仲未完全恢復,唯有勉強接招。

佢一下又一下噉坐落我條陰莖上面,佢屁股同我大脾嘅碰撞產生啪啪聲。佢越嚟越大力,又大聲呻吟,好似攞我嚟發洩噉。有時佢又拉扯住我頸圈條繩,我條頸都畀佢扯到痛。

冒住畀佢坐斷嘅風險後,我哋終於迎嚟高潮。好嘅事情係,佢好似發洩完後,心情好咗唔少。我哋之後仲落去食甜品。雖然直到走嘅時候,我都係唔知佢諗緊嘢,不過我諗幸運嘅係,佢冇真係攞條皮鞭去鞭我。
重口味得來幾正
加速
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞