【甜故】我愛上咗個Miss,點知發現佢係淫底

215 回覆
120 Like 19 Dislike
我見到佢嘅message,十分驚訝。佢所謂「通話」,究竟係指啲乜嘢?我查返尋晚嘅通話紀錄,發現我同Zoey係冇打過電話,而電話顯示,我打畀一個叫「張雅瑜」嘅人。

我會用學生嘅中文名儲存佢哋嘅電話號碼,而張雅瑜即係班長Mary。Zoey個名鍾雅晴就同佢個名有啲似,至少佢哋都有個「雅」字,我諗我係睇錯佢個名,睇嚟我搵到打錯電話嘅原因。

我掩面大笑。本來打錯畀班長,個下場都唔會好去邊,以班長嗰種性格,我應該會速速被舉報並大肆宣揚,然後唔超過中午就會收到學校嘅解僱通知,而且我嘅事應該會成為所有傳媒嘅頭條。我知道佢會咁做,但佢冇,佢居然唔同人講呢件事?我諗唔通。我再睇真啲班長send嘅嘢,喺「尋晚嘅通話,我唔會對任何人講」之後,就冇再講嘢。我諗,如果佢真係唔同人講,噉佢有乜嘢盤算?

我打電話諗住問清楚,但係打咗幾次都打唔通。無奈之下,我居然相信佢嘅講法。我迷迷糊糊噉度過咗呢一日嘅朝早,直到中午,我嘅電話響起,係Tiffany打嚟。我心頭一震,驚青噉攞起電話,心入面充滿各種疑惑——佢會唔會已經知道?

「Hi,Andy,你身體點呀?我聽講你今日請咗病假,但我見你尋日仲好哋哋㗎。」Tiffany問。

「係呀,我今朝早個頭突然好痛,所以請咗病假,食咗藥好返啲啦。」我答

「Sorry呀,我尋晚捉咗你上山,搞到你病咗。」佢話。

「我諗應該唔關事。」我話。

「不如我今晚上嚟探下你呀。」佢話。

「唔使啦,我其實都已經好返好多啦。」我話。

「就畀我去睇一睇你啦。」佢話。

「其實我已經冇病,不過,如果你要上嚟,可唔可以好似以前噉,準備啲驚喜畀我?」我問,心諗如果聽日係世界未日,噉我都要喺未日之前盡興一番。

「⋯⋯」電話冇聲音傳出,我屏住呼吸。

「你病咗啦,」佢話,然後一陣笑聲,「呢個時候都仲諗呢啲嘢?」

「噉得唔得先?」我問。

「今晚七點你屋企。」佢話。

通完電話後,我開始覺得有一絲慰藉,先前嘅不安已經散去。我開始試圖去相信呢一切都會大步檻過。至少,我仲可以喺今晚享受到肉欲嘅歡愉,至於聽日嘅事,就由得佢啦。可能係喺教會學校返工,我呢個時係諗起「不要為明天憂慮,因為明天自有明天的憂慮;一天的難處一天當就夠了。」呢句,但應該唔係喺學校度聽返嚟,只係自然而然噉從腦中浮現,到底喺邊度聽返嚟?我已經講唔清楚。

至於班長,我冇理由唔相信佢嘅說話唔算數。既然如此,我冇乜好擔心,至少今日可以唔擔心。諗通後,我居然聞到一絲幸福感,我居然喺呢個時候感到幸福。但我諗噉樣係唔難去解釋嘅:就好似被宣判死刑後,你原本已經絕望,當身體全部剩餘嘅感覺當作幻肢。但當你正要快被處決,你分唔清已經被子彈打中,定係未開槍。呢個時候,你聽到一絲聲音,就好似天使嘅聲音——你被赦免。聽到呢個消息,你嚇得雙膝跪地,口合唔閉,不斷吸入冷風,但居然空氣就好似蜜一樣甜,而你嘅四肢居然尚能活動,呢個係奇蹟!你已經分唔清你嘅皮膚為何而顫抖,你只知道你嘅心臟仍然跳動。你好似見到天使,即使喺你面前嘅係行刑隊。你有太多嘢想講,但你實際上乜嘢都講唔出。
少有無吊癮位
因為尾已爛
做乜係咁講
好變態
樓主講明兩日po一次都爛尾?
睇黎係屌班長先
班長有冇形容過咩樣?
我伏倒喺梳化度,迷迷糊糊想瞓覺,但係瞓唔着。但一瞇埋眼,就突顯出心入面嘅不安。心臟仲係充滿住餘震,但乜嘢都諗得唔清唔楚。

陽光慢慢從間屋度離開,所有嘢都蒙上一層陰影,變得憂愁。我越嚟越期等Tiffany,但伴隨而嚟嘅,係越嚟越清晰明確嘅恐懼——我怕我會搞錯所有事情,怕自己嘅本性暴露喺佢面前。我第一次有噉嘅感覺,就係我竟然為同女人交媾而懊惱。而如今我一諗起我嘅祼體,就諗起所有事情,自己衝口而出嘅所有醜態,我依家醒起,先覺得自己一切自口舌所出嘅說話,都醜陋無比,從同佢講自己對佢意淫,到承認自己對學生意淫,同埋原本應該同Zoey講嘅事,都無比噁心。一切係幾咁令人厭煩,但點解我會控制唔到自己?

我而家去諗,呢一切都變得越嚟越唔真實。Tiffany就好似完全滿足我嘅意淫,而且服從於我醜惡嘅辭令底下。原本我無暇去諗點解係噉,但如今,連我自己都嫌棄自己,噉佢又點樣忍受到我?我諗起佢對眼,佢深邃嘅眼神,只可以證明佢嘅感受。而佢嘅感受,唔係已經用行動證明咩?如果係噉,噉一切都解釋得通。每個人都有無法遏止嘅衝動,而佢,已經用佢不斷嘅做愛嚟表達佢根本嘅衝動。我笑,我忍唔唔住噉笑。冇錯,佢係愛我嘅,如果唔係,佢點解聽到嗰啲說話都仲投懷送抱?佢就鐘意我噉樣嘅人。我想去引誘女學生呢件事,對佢嚟講重要咩,又或者噉講,佢唔係鼔勵我去做咩?如果唔係,佢點解着成噉樣。冇錯,佢崇拜呢種男人,想望住我用一條陰莖顛覆世上所有秩序。Tiffany嘅所有行為唔係正正反映佢都唔服從規範咩?佢嘅心理,想必係噉,講到底係點?我仲未清楚。佢想我對佢點?佢想我對Zoey點?佢呢種女人,有住不一樣嘅欲望,而呢種欲望,有住唔一樣嘅衝動,所以佢會揀中我,所以佢用各種暗示,去塑造我成為另一種人。我之所以變成噉,唔係因為自己本性如此,而係佢用各種手段,展示性愛同犯禁嘅種種樂趣,如果唔係,佢點解着成Zoey噉樣?我諗通咗!我終於都知道所有本來令我噁心嘅事背後嘅意義,呢一切如今好似清晰嘅圖表呈現我眼前,世界好似重構佢嘅意義,井然噉屹立喺我面前。

只聽門鈴聲響,我就衝出去開門,我已經迫不及待享用佢嘅肉體。打開門,只見到眼前嘅Tiffany戴上太陽眼鏡,遮住咗佢對眼睛。佢嘅身體被乾濕褸覆蓋,但睇唔到佢有冇着褲,只露出膝頭及以下嘅腿部,同埋對腳着上黑色高踭鞋。

「こんばんは」佢話。

「Hello?」我一時之間唔知講乜嘢好,只好答咗句英文。雖然我知道佢講日文,但我對日文一竅不通,唔知點樣對答。

「唔該,請問呢度係唔係錄影廠嘅。」佢終於用廣東話嚟講。

「係呀,請問你係?」我知道同佢玩呢個遊戲,一定要順從佢嘅設定,雖然我毫無頭緒,但都係話「係」先。

「あの,私は香港嘅素人,想嚟面試成為AV女優。」佢話。

「そうですか,噉我哋入嚟面個試先。」我同佢講,同時賣弄咗句日文。

佢入到屋內,除低眼鏡,表現得好怕羞,雙手緊扣,不發一語。

「噉樣,你除咗啲衫,畀我check你副body先。」我指住佢個身體話。

「吓⋯⋯好嘅,唔好意思,我第一次,有啲緊張。」佢話,同時慢慢噉打開佢件褸。

「唔緊要,慢慢嚟,我想check下你副身體,有冇成為AV女優嘅潛質。」我話。

佢除哂衫鈕,打開件褸,露出佢嘅祼體:雙乳微垂,瘦弱嘅腰,同埋白滑嘅皮膚。呢個時候我先發現,佢淨係着住件褸,內裏真空噉走上我屋企。

「Perfect,你嘅身體好有潛質。同埋你單人匹馬淨係着住件褸嚟呢度,證明咗你嘅淫蕩,完全能勝任我哋嘅拍攝工作。啊係呢,我都唔記得問你,請問你點稱呼?」我問。

「Yumi。」佢答。
yumi?啫係嗰條女?
諗起有女人嫌男朋友前戲太耐果個笑話
因為男朋友話要玩av roleplay 但係要由面試開始
色誘主角果個
冇錯
唔通有伏筆?
下集,yumi真下海
lm
男豬內心世界夠癡線,我鐘意

Btw Yumi
「⋯⋯好,Yumi,噉我哋開始啦。」我回答。

「開始拍攝?」Tiffany問。

「冇錯,既然我哋話拍AV,噉等我擺部攝影機出嚟先。」我話,並走去我間房。

「Interesting。」佢饒有趣味噉回應。

我喺我間房嘅櫃桶度摷到部手提攝影機出嚟,同埋我喺另一個櫃桶攞個腳架出嚟,再攞埋一齊出去。

「咁pro嘅。」Tiffany話。

「做戲做全套。」我話,心諗的而且確我哋「做緊戲」。

我set好部機,對準梳化嘅位置。佢坐喺度,我喺部機後面調校緊。

「可以開始啦,首先介紹下自己。」我話。

「⋯⋯好嘅,我係Yumi莫由美啦,今年十八歲。(做緊乜嘢工作?)仲係學生,出年考DSE。我之所以出拍AV,喺為咗賺啲錢⋯⋯」佢不斷噉講,從志向到三圍,從童年經過到近況,乜都講一大輪,就係唔停。

我企喺攝影機後面,聽佢老作Yumi嘅身世。而佢長篇大論嘅論述已經令我忍無可忍。我一直望住佢副祼體,條陰莖已經硬起。佢係唔係就要講咁耐,點解佢做愛都要講一大輪嘢?直到某過時刻,我頂唔順,從攝錄機後面衝出嚟,推倒佢喺梳化。

我雙手首先摸佢雙乳,又摙佢乳頭。佢如同觸電激動得發震。然後我撫摸佢對腳,從腳尖吻到小腿,大腿,再到佢嘅陰部。我先係如同吻嘴唇噉吻佢嘅陰唇,然後再揭開,用條脷大力舐,又輔以手指,搞到佢吐出連番如小貓叫聲嘅呻吟。

「啊⋯⋯啊⋯⋯Yumi⋯⋯想要⋯⋯你條⋯⋯」佢話。

「收聲,女人。」我話,並大力噉拍佢嘅陰部,「我唔理你係邊個。」

我拖佢個身體落地。佢啱啱坐返起喺個地板時,我遞我條陰莖喺佢面前。

「Yumi唔識點⋯⋯唔⋯⋯唔⋯⋯」佢正想開始講嘢,我就唔理佢,直接用陰莖插入佢個嘴度,亦唔由得佢去啜,而係由我自己大力噉喺佢個嘴度抽插,佢毫無招架之力,只由得我嘅長棍伸入至佢嘅喉嚨度。

即使佢明顯有反胃感,我都撳住佢個頭,唔畀佢鬆開我條嘢。佢唔單止流哂口水,就連鼻涕同淚水都出埋嚟。但我冇停到,直到佢真係頂唔順,直接用力推開我,我失足跌落梳化度。佢就往地板嘔咗啲水出嚟,然後不斷喘氣。

「Yumi啊嘛,我同你仲未做完。我要影住你衰妹個樣,畀人睇到你同男人做愛個淫樣。」

「唔好呀。」

我無理到佢嘅叫聲,將自己嘅陰莖插入佢嘅陰部,喺地板度做起愛嚟。我撳住佢對手喺地板,條腰不斷噉郁,不斷噉抽插。

「你做乜嘢啊?」佢問。

我冇答佢,繼續做愛,又錫佢條頸,然後用嘴吸啜佢對乳頭。佢被我刺激得發出巨大嘅呻吟。我同佢做愛嘅時候,望到部攝影機,停咗落嚟。

「做乜停咗嘅?」佢話。即使被我凌辱,但佢都保持撫媚嘅腔調。

「我要攞部機落嚟。」我話。

我捧住部機,對住佢,坐喺度畀佢爬上嚟坐落我條嘢度。

佢上下咁郁,磨到我嘅陰莖好舒服。佢郁得越嚟越快,我近距離影低佢嘅媚態,佢對波隨住動作微微搖動。

「屌你老母,你真係好淫賤。」我話。

「係呀,Yumi真係好淫賤。」佢話。

「你係唔係畀哂全班男學生搞過?」我問。

「Yumi已經同好多個同學扑過嘢啦,我真係又曳又淫啊。」佢話。我就嚟要射。

我再次推倒佢喺梳化,用部錄影機對住佢塊面。我條腰前後噉郁,已經插咗佢無數次。我望住佢塊面,當時我已經情欲高漲,自己嘅嘴都不禁細聲呻吟。我見Tiffany自稱Yumi,就將聯想起真正嘅Yumi,諗起嗰日佢嘅眼睛,竭力偽裝成引誘我嘅眼神。我再諗起Yumi當時揭起裙畀我睇嘅陰部,呢位青春少女嘅陰部係幾咁緊密。而依家Tiffany嘅面容,再望真啲,就越嚟越似Yumi。我好似聽到嗰日陸運會佢嘲諷我嘅聲音。又諗起佢喺公廁同人做愛後嘅模樣,令我又愛又恨。諗到呢到,眼前嘅Tiffany就真係Yumi,加上佢噉樣講。

「Yumi要⋯⋯要高潮啦。」

我一巴掌摑落佢塊面度。

我射咗出嚟。
教肉界真淫亂
真是正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞