【甜故】我愛上咗個Miss,點知發現佢係淫底

215 回覆
120 Like 19 Dislike
Tiffany從我嘅身體度掙扎開,企起身,望住我,但唔出聲。我感覺到佢有嘢想講,眼神如同勾噉勾實我。我郁唔到,同時望住佢嘅大脾度,有啲液體流出嚟。

「Sorry呀,我唔應該打你。」我唯有道歉。事實上,我都唔知點解我會噉做。我想搵個籍口解釋,但無論點樣都冇嘢講得出口。

「我要走先啦。」佢話,拿拿臨着上乾濕褸,帶上太陽眼鏡,就出門離開。

佢嘅動作快到我嚟唔切挽嚟,呢個時候,我仲沉溺喺反思之中,亦冇心機去挽留佢。

佢走咗之後,我重溫頭先嘅回憶。我好清楚我同佢做愛嘅時候,係諗緊Yumi,我真係當佢Yumi。我以前不斷講過要同Yumi玩SM,我諗呢一點唔係純粹為咗情趣而講,而係自己潛意識渴望嘅投射。

我揞住面,用手摩擦,同時深呼吸,然後唔諗呢件事。然後我聽到我手機響,打開睇下,係Tiffany WhatsApp我,叫我刪除頭先錄嘅片。我喺WhatsApp度應承佢。

到第二日,我照樣起身返工教書。我瞓醒之後,內心有種奇怪啲感覺,就係我個心好似個咭嘅樽噉,冇一絲一點嘅情緒。呢種感覺就好啱啱洗乾淨嘅身體噉,冇一絲過去應有嘅污垢。但理性嚟講,我唔應該有呢種感覺,始終一來打錯電話嘅事懸而未決,二來尋晚激嚫Tiffany,我嘅感覺完全有悖於理性。我諗唔明白,只係覺得我同之前嘅事好似隔咗一層噉。

呢一日,我嗰班有一堂中文堂。我可以見到Zoey同班長佢哋。我嘅內心仲維持緊空蕩感,就好似再冇一種刺激可以刺穿我嘅內心。即使我飲咗咖啡,咖啡因嘅刺激無非令我心跳加速,形成壓力,唔係真實嘅情感。

我喺上堂嘅時候首先留意Zoey嘅神情,佢好以若無其事噉,就坐喺度聽書。我即使已經確應咗佢嘅神情,唔知點解仍然唔可以從佢嘅眼睛之中抽身。有剎那,我嘅眼睛同佢嘅眼睛直接對視,然後我即刻避開,將目光放喺我嘅筆記度。

而另一個我應該要留意嘅班長,都同Zoey一樣,睇嚟專心聽書。我故意走到佢附近,然後忽然嚟一個眼神注視,佢望到,回報一個微笑。我最初不以為然,轉頭就走。我越諗越覺呢個笑容另有意味,佢嘅笑容係夾硬擳出嚟嘅。佢之所以主動回報一個生硬嘅笑容,係有意識噉向我表露一啲嘢。係乜嘢呢?我諗佢係提醒緊我打錯電話嘅事情。但僅僅作為一個笑容,並唔可以嚴格噉表達啲乜嘢意思,但正正因為噉,先至令呢個訊息更噯昧。

但呢一點冇令我特別擔心,我見到眼前所有學生嘅表情,都肯定冇意識到自己嘅老師,究竟做過啲乜嘢,就好似平靜嘅海面噉,即使我知道有一頭大白鯊喺海底徘徊,但既然我冇佢嘅即刻獵殺,噉我就有信心,我可以制服佢。始終我知佢本質上係一個女仔啫。佢唔即刻告發我,就一定想用呢個嚟做把柄,但佢唔即刻置我於死地,佢就永遠都唔可以置我於死地。

班長喺落堂後,走埋嚟我度。

「何Sir,我尋日做咗份past paper,但有啲位唔太明白,可唔可以放學後嚟搵你討論一下?」佢問。

「好呀。」我答,並且微笑。
live 左
LM 等睇故
LM
放學同你補bio
lm
我從佢嘅舉止之中感覺到一絲不安感,呢種感覺,想必係出自位卑者挑戰位尊者嘅恐懼。我之所以知道,係因為我哋都試過噉樣:喺地位高嘅人面前,自己永遠都表現得內向、膽怯。但係喺弱勢者面前,始終顯得從容。有好多自以為內向嘅人,好多時係因為自己始終係位於弱勢嘅位置,做乜嘢事都面臨可能嘅懲罰,於是就乜都唔敢做。相反,如果一個人總係處於位尊嘅地位,做乜嘢都唔會惹嚟後果,噉點解嗰個人唔會因應自己嘅欲望而行動?我哋都係自己欲望嘅化身,只不過有啲人往往可以得嘗所願,有啲人就不斷受罰。我哋都係罪人,只不過強者假扮聖潔無垢。Mary一直都想扮演呢種角色,佢總係噉做。佢睇落做得好成功,品學兼優,如果操作得宜嘅話,佢嘅人生會噉樣順遂落去,考入神科,賺錢,成為位尊者,對佢嚟講唔係難事。但唔止,佢將來要做嘅事,而家就想要。一般嚟講,學校嘅尊幼尊卑係難以改變嘅,你幾時見過學生係大過老師?但佢的確放遂過一位老師。我有時諗起呢件事,都會戰戰兢兢,心諗上屆班主任嘅命運,會唔會落喺我頭上?同埋一直諗點解佢要噉做,而答案好簡單——弱者總想有朝一日踩住強者上,而只不過佢有能力發現呢個機會。而佢而家又發現咗一次機會,以為可以踩住我上。

而我都要小心啲,唔好跌入某人嘅陷阱。

我落堂離開班房後,喺員工室度遇見Tiffany。我哋就好似平時噉,相見且點頭。我哋都約定過,唔張揚彼此嘅關係。而佢今日嘅神情唔比其他時候奇怪。我唯有當作佢已經原諒我。我本來想同佢講啲嘢,但一想開口,就發現冇嘢可以講,然後我發現我哋之間嘅關係,就只係性伴侶啫。我哋喺校內因為避嫌,好少講嘢,而其餘時間都係約嚟做愛。我同佢幾乎就係有肌膚之親嘅陌生人。

我喺員工房度批改作業,其實Form6都冇乜嘢功課,淨係得啲Mock Paper當做功課噉做。我今日改得幾快,直到我見到Zoey嘅卷。佢嘅字體娟秀,字如其人。但與之成反比嘅係,佢呢份中文作文卷入面,一眼吶過去,就睄到唔少錯別字。同埋文筆幼稚,主題膚淺,注定攞唔到好成績。我不斷圈出佢嘅錯別字,但圈到第二頁,我擱筆沉思。作文呢回事,越係想虛構,就越得真實。學生喺有限嘅時間唔會諗到啲乜嘢獨特嘅嘢寫上去,佢哋寫嘅,往往係心入面潛意識嘅反映。佢嘅遭遇,佢嘅價值觀,都全部融入佢哋嘅文字入面而不自知。佢每次寫記敍文,都只描寫學生、老師嘅互動。而我從來都未見過佢寫過家庭嘅事情,噉樣好值得耐人尋味。應試作文嘅主題通常要反映理想嘅一面,如果佢偏重於寫學校嘅經驗,噉係因為佢嘅經驗令佢可以寫出呢一面,至於佢嘅家庭⋯⋯其實我都明白。之前嘅家長日嘅時候,我見佢嘅家長,的確唔係educated 嘅人,如果受過良好嘅人,至少可以學識點樣假扮理想嘅人。但家庭嘅不幸往往出於呢類人,如果佢哋知道自己嘅不足,或者都唔會出現乜嘢問題。但佢嘅家長,好唔好彩就只係兩個以為世界圍住自己轉嘅人。

我忽然有一種奇怪嘅諗法,就係我想要呢個女學生。噉係一種好唔道德嘅諗法,畀着以前嘅我,一定會一諗起,就驚到唔敢諗。但更奇怪嘅係,我而家諗起佢,冇咗道德譴責嘅感覺。噉我開始明白點解我今日嘅內心如此冷淡,係因為以往刺激到我感覺嘅嘢都畀另一種欲望所比下去。Zoey佢有一種魅力,唔單至係肉體上。佢係一種象徵,代表老師嘅禁忌。侵略佢,就好似食下禁果噉。同埋,佢代表咗我心入面,理想嘅一面。佢喺我心中,就只係個純潔嘅少女,就好似佢雪白嘅校裙噉。但我係唔係可以做到同佢做愛?雖然我理性去諗,我係冇把握嘅,我根本唔知點做。但係,我心入面有種強烈嘅感覺,就好似命中注定噉,我係注定得到佢。呢樣嘢係我應該要做嘅。諗到呢度,我發現以前束縛我,刺激我嘅道德觀念,已經變成咗性虐嘅道具,令我用以享受犯禁嘅刺激。

而喺勾引佢之前,我仲要見一見班長。
Wuuu
lm
推推
嘉諾撒聖瑪利書院廁所被裝偷拍攝錄機 兩女學生中招 消息:男教師被捕!
https://lih.kg/3803055

睇緊故嘅同工唔好做傻事
望下時間,又到放學嘅時候。雖然我仲未走,但班長應該係喺呢個時候會過嚟,我就喺度等佢。

然後我等咗好耐,都等唔到佢嚟見我。我一直喺房度做緊其他工作,唔係好點理時間,亦冇主動搵過佢。依家再睇時間先覺得有啲奇怪。我打開手機,WhatsApp佢:「你唔係要搵我咩?」send咗後,過咗十幾分鐘都冇回應。

我諗唔明白,明明佢約我先嘅,又知道喺邊度搵我。噉點解佢唔嚟?就連覆都唔覆我。我開始焦慮起嚟,但冇再WhatsApp佢,而係出房,周圍行下。我唔知道我應該去邊知,只係喺學校入面周圍走。經過籃球場,經過禮堂,然後再睄下我哋班嘅課室,居然冇人,噉我就唔知道要去邊度搵。

正當我一籌莫展之際,背後有聲音傳嚟。我轉身。

「何Sir,我都有啲問題想問下你嘅。」

我回頭一望,係Zoey講緊嘢,而佢隔離嘅,正正係班長。

「係呀,因為我發現佢都對份Mock Paper啲題目有啲唔明白,所以我哋約好一齊搵你傾下。」班長話。

「好呀,噉我哋搵個地方坐低先啦。」我話。

佢哋手上都攞住份卷,我哋走到一個走廊角落。呢個地方有檯櫈嘅,我哋喺度坐低討論題目。佢哋兩個並排坐,面向我。我對眼近距離面對佢哋,就好似以前Zoey搵我噉,我不得不同時望住佢嘅胸部。Zoey嘅雙乳雖然被校服束縛住,但仍然挺起,撐起校服上身,就好似兩個小軟枕噉。至於班長,我相信佢嘅胸部應該隆起嘅,但係被校服包住後,就完全睇唔出。但佢有清秀嘅五官,白晢嘅皮膚,好似貓一樣可愛。佢嘅白額頭畀髮陰覆蓋,唔似Zoey噉紮好頭髮向後,露出全部額頭。而班長對圓眼睛,即使畀黑框眼鏡隔住,就好似珍珠噉注目。依佢嘅外表,至少啲人唔會第一時間對佢產生壞印象,但佢強勢嘅性格總係會趕客。

我唔覺得佢哋兩個平時好熟,雖然Zoey睇落唔好似其他女仔噉抗拒班長,但亦談唔上鍾意,只不過Zoey對所有人都好好。我諗班長係特登帶埋Zoey一齊嚟嘅。佢喺度玩緊啲手段,首先佢唔準時應約,特登要我等,要我心急。加上佢帶埋Zoey嚟,就係想睇我尷尬嘅樣。雖然我個腦依家好似畀火燒噉,又諗起我喺電話度講過啲乜哩。但我嘅理智警告我要保持鎮定。

喺對份卷嘅討論之中,Zoey表現得好積極,反而班長佢就表現得唔在乎噉。我諗好可能真正對份卷唔明白,有問題要問嘅人係Zoey,佢請教咗班長,而佢就順理成章噉設計呢次見面,帶佢嚟我度。班長就只係想睇我同Zoey一齊尷尬嘅樣。呢一次見面純粹係陰謀,而且喺討論題目時,佢仲變本加厲。佢襯Zoey彎得身去文具時(班長扮唔小心撞跌哂佢個文具袋),班長挨近過嚟,喺我面前,細聲講:「你係唔係好想要佢副body呢?」

我嘅下體忽然膨脹,而Zoey仲喺檯下執文具。
然後zoey見到幫佢含
唔知有冇老師追緊呢個故
live
留名待丁
我嘅陰莖繃硬無比,而且畀條褲壓住無法伸展。我可以感覺到Zoey離我嘅下體就有一步之遙。我知道佢把口就正面對住我條嘢,呢個時候我擔心我下體會有異味,唔知佢會唔會聞到,於是就雙腳合埋,擋住下體,同時避免漲起嘅棒仔畀學生睇到。

「佢依家喺檯下,只要郁動一下,你下面同佢塊面就會撞埋一齊。」班長細聲話。

我下體感覺到一股觸碰嘅感覺,就好似啲軟熟嘅嘢。然後我條拉鏈鬆開。

「你講乜嘢呀?」我細聲問。我條嘢被拉出褲外,被雙手掂住。

「我聽過你想對佢講嘅嘢⋯⋯」班長話。

我嘅陰莖被口腔所包圍。我可以感覺到佢條脷,喺度舐緊呢我碌又熱又硬嘅嘢。佢就噉樣塞入自己個口度。

「何Sir,唔好意思,頭先瀉到啲文具周圍到係。」

佢兩片嘴唇如同橡筋箍住我條陰莖,上下噉郁。佢條脷就好似蛇一樣圍繞住巨柱轉。我嘅陰莖感覺到佢嘅口水同熱氣。

「跟住仲有呢一題,我唔太知道點解我呢個答案係錯?」

佢條脷瀨緊我個龜頭,啜緊我個馬眼。然後緊緊含住我條嘢,深入噉含到佢嘅喉嚨,就噉樣佢不斷噉挑逗玩弄我嘅下體。我受到如此刺激,已經忍受唔住啦,入面嘅精液早已準備好,填塞喺我嘅輸精管度,逼不及待要射出嚟。

「我諗呢一題⋯⋯你睇返文章嘅呢度,佢段文字表示咗作者嘅態度,所有答案應該係⋯⋯」

我就嚟要射精,而佢嘅嘴同脷,仲窮追不捨。

「何Sir,噉呢題要點樣做?」

我要射啦。

「何Sir?」

啊?

「我哋討論緊第八題。佢唔係好明白點解點解嗰題嘅標準答案係噉樣嘅。」班長話。

「哦⋯⋯好⋯⋯好,我睇睇先。」我攞起份卷睇,個腦仲未從幻想中脫離開去,轉得好慢。我攞住份卷一分鐘,仍然一句嘢都冇講。

「係唔係份卷出得有啲問題?」Zoey問。

「我諗其實應該係噉嘅,首先⋯⋯」我解釋題目畀佢哋,試圖令自己唔去諗唔應該諗嘅嘢。期間,我感覺到班長好似以詭異嘅眼神望住我,就好似進攻緊我嘅心防噉,我諗佢唔知我心內有乜嘢諗法。

經過咗一段時間後,太陽收斂其光線,窗外光線邊得昏黃,同時周圍開始生滿影子。時間都唔早,而我哋都解決咗唔少有難度嘅題目,大家都覺得係時候要返去。

「Zoey你走先,我有啲嘢要單獨要同何Sir講。」

「好呀,噉我走先啦。Bye Bye。」

望住Zoey離開後,就淨返我同班長兩個。我望住佢,佢露出神秘嘅微笑。

「多謝你抽時間嚟幫我哋解答啲難題。」佢話。

「Zoey就真係有難題唔明,但對你,應該唔成問題㗎。」我話。

「係呀,我係陪佢一齊嚟嘅,佢話佢唔係好明白份mock卷。而我本來係諗住問份past paper嘅問題。」佢話。

「係咩?問問題?你從一開始就想問問題?」我反問。

「好啦,我搵埋佢一齊嚟,唔係淨只想問問題。」佢話。

「噉你搵我做乜嘢?」我問。

你幾時得閑,我哋出嚟扑下嘢好唔好?」佢話。
男豬啲幻想真係

btw 連班長都嚟料,正呀
下 ? 幻想
LM
催眠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞