【甜故】我愛上咗個Miss,點知發現佢係淫底

215 回覆
120 Like 19 Dislike
保良局校裙?
Search 完先知係保良局,ching 有料
我一聽到佢噉講,心入面就暗自嘆咗口氣,因為噉意味住又要哂啲時間去進行前戲。經過呢半日嘅挑逗,呢啲嘢已經由情趣轉變成沉重嘅負擔,但佢已經噉入戲,我唯有繼續扮落去。

「條校裙太短,着絲襪,仲要化埋妝。你着成噉返學,係唔係要勾引其他男學生?」我答,同時儘力假扮嚴肅嘅模樣,但有時忍唔住笑,嘴角都係不受控制噉不斷上揚。

「我唔係為咗勾引同學,我着成噉,係諗住勾引一位阿Sir⋯⋯」Miss Wong噉講,行前貼近我嘅身體,攬住我。我對眼唔係集中喺佢對波又者其他部位,而係佢對眼晴。佢對眼睛就好似一盤宇宙噉,吸納咗所有星宿,有黑洞嘅引力,吸引我嘅目光。然後佢喺我條頸度不斷噉錫,佢嘅眼睛避開我嘅視線。佢柔軟嘅嘴唇壓喺我條頸度,同時佢隻左手挘喺我條嘢。佢身體嘅香味我聞得一清二楚,而佢對胸部,亦貼住我對胸部。

佢坐上我下體上,佢嘅陰穴塞入我早已硬綁綁嘅陽具。

「老師,如果我用身體嚟補償畀你⋯⋯係唔係可以唔使罰留堂?」Miss Wong話,佢好認真噉扮演壞學生勾引老師嘅角色,聲音特登輕軟起嚟。

「唔好同我討價還價,我罰你即刻同我做愛。如果表現好,可以唔使留堂,表現唔好,就要見家長。」我噉同佢講。

佢下面好窄,而且已經濕潤。佢喺我面前不斷上下噉郁,胸部同埋件衫嘅十字架校徽不斷喺我面前上下噉震,有一剎那令我有同女學生做愛嘅錯覺。陰道嘅擠壓刺激住我,帶嚟一陣又一陣嘅強烈快感,我忍唔住,亦唔需要忍,去呻吟。而Miss Wong都喺我面前高聲呻吟。

突然,有電話鈴聲傳嚟。Miss Wong停低咗動作,伸手向住放喺茶凳嘅手機。

「電話可以一陣再聽。」我同佢講,同時開始失望,本來諗住今次終於可以成事,但依家似乎又要再等。

「係我Daddy,」佢答,但微微一笑,繼續講,「一陣間我接聽我Daddy嘅電話嘅時候,你要繼續屌我,唔好停。」

佢瞓喺梳化度,雙腳打開,露出洞穴。我順勢插入去,而佢接通咗電話。

「Hi,Daddy,搵我有乜嘢事啊?」Miss Wong話,佢開咗擴音。而我繼續抽插,佢呢一刻仲忍到,可以用平靜嘅語氣同佢老竇講嘢。
條女時日無多?
留名支持
miss wong呢個名好難入戲
先推
親生daddy定sugar daddy
唔係,點解噉問?
之後會轉
睇埋落去就知
有黑痔,太瘦,性情大變

原來我諗太多,都係專心睇故
想講呢個係我睇過第二個講淫底 Miss Wong 嘅網上故
留名
pish
「冇,我今日早起身,見好耐都冇搵過你,所以就打電話過嚟。冇阻到你做嘢呀嘛?」老邁嘅聲音從手機傳嚟,溫柔噉答Miss Wong。

「我係屋企之嘛,冇做乜嘢哈呀——」Miss Wong話,已經稍為有啲氣喘,但佢仍然壓低自己呻吟嘅欲望。我當然冇停過,用力噉插入去佢淫穴深處,又迅速抆返出嚟,如此反覆。我又用右手大力揸住佢個波,感覺到軟熟嘅觸覺,又將手指伸至佢粒乳頭,擳住佢。Miss Wong畀呢種感覺刺激到,令佢「唔——」噉細聲尖叫,又繃緊面部肌肉。

「食咗飯未呀?」佢爸爸問。

「啊——食緊,食緊。」Miss Wong答,仍然忍得好辛苦,苦笑作答。佢咬住拳頭,儘量唔令自己發出聲音。我暗自噉諗,佢爸爸應該諗唔到自己個女會着套校服畀一個男人屌,就好似嫖客同妓女玩cosplay噉。

「點解你把聲噉奇怪嘅?同埋你嗰邊好似有啲雜音。」佢爸爸噉問,同時我聽到不禁笑咗一下。

「我⋯⋯呀——我食緊——飯呀,呀!」Miss Wong答,顯然佢已經忍唔住啦,答完之後,佢用手𢫏住自己把嘴,唔畀佢漏出一絲一毫嘅聲音。

「噉樣呀,唔阻你啦。」佢爸爸噉回答。唔知佢究竟估唔估到佢個女到底喺到做乜嘢。

「拜⋯⋯拜⋯⋯」Miss Wong勉強吞吐出呢兩個音節。佢已經被強烈嘅性快感衝破大腦,口不斷喘氣,又連番呻吟,腳無意識噉郁。佢隻手半𢫏住把口,做徒勞嘅掙扎,用僅餘嘅理智同氣力,遏力壓住自己不斷漏出嘅呻吟聲。

「你Daddy一定估唔到,你同佢講嘢嘅樣咁淫蕩。我真係要見下家長,睇下佢點樣培養出一個噉嘅學生。」我故意笑佢,同時我都就嚟到高潮嘅時候。我都忍唔住不幾噉細聲呻吟,不斷噉控制蓄勢待發嘅精液唔好咁快射出嚟。

Miss Wong冇再講嘢,取而代之嘅係佢連綿嘅呻吟聲同掙扎嘅身體。眼睛抺大,令到原本已經好睇嘅大眼睛更為奪目。喺一剎那,我嘅眼睛同佢嘅眼睛產生咗連結。人話眼睛係靈魂之窗,我諗,嗰一刻,我同佢嘅靈魂連結咗一齊。

不斷嘅抽插後,我終於釋放咗儲備喺長棍之中嘅精液,似暴風雨噉吹進佢嘅陰道深處。喺最高點嘅快感下,純粹嘅直覺指揮住我嘅身體,似巨鯨滑落海洋噉,貼近佢嘅身體,面貼面。

錫落去,擠壓佢兩片薄唇,條脷狂暴噉衝破唇齒嘅防線,狂奔至佢嘴內,四處攪拌。

我條陰莖不斷抽蓄,擳出不斷嘅精液,收獲無窮嘅快感。呢個時候,我唯一清晰聽到嘅,唯有彼此頻密嘅呼吸聲,而呼吸所噴出嘅熱氣,吹喺彼此嘅面頰度。佢身體嘅香甜,兼夾一啲嘅口水酸味,營造我全部嘅感受到嘅味道。

直到我將所有精液輸入至佢陰穴後,我嘅身體向後挨喺梳化,當我嘅嘴唇離開佢嘴唇時,形成口水絲。我嘅龜頭同埋尿道口沾滿咗白色嘅液體,而且梳化同Miss Wong條校裙都都有深色咗嘅一撻撻痕跡。

我正想諗住搵紙巾,而四處張望搵紙巾時,Miss Wong坐起身,靠近我,然後拉起校裙,用條裙去抺我條陰莖。睇見純白嘅校裙接觸我啡黑嘅陰莖,我產生一種奇怪嘅感覺。
快 樓主
大大力推
寫緊
好呀,唔阻你

在線等
Miss Wong幫我抺完陰莖上嘅精液後,條裙多咗一大撻精液漬,但佢冇理到,仲係繼續着住,連同梳化地板啲精液,佢都唔理。我着返啲恤衫同西褲。着完後,我望住佢仲係着住原先套校裙,心入面疑惑點解唔除咗佢,所有遊戲已經結束,但我冇講畀佢知我心入面嘅諗法,只係不斷噉揣摩噉係乜嘢意思:佢仲留戀呢場cosplay式嘅性愛?定係當呢種係情趣嘅一種。我諗可能女人就係噉樣,唔似男人一射完精,高潮完,就好似升華噉,進入聖人模式,唔再眷戀頭先激情嘅性愛。

「不如留低喺度食個飯呀?雖然我屋企冇乜餸。」Miss Wong問。

「好呀,我可以幫手煮㗎。」我答。

「啊?唔使啦⋯⋯」Miss Wong話。

「唔使擔心我嘅廚藝喎。我以前同我媽、細佬一齊住嘅時候,阿媽去返工,我成日煮飯畀細佬食,仲留返啲畀阿媽收工食⋯⋯」我連忙解釋。

「呀!唔係呀,我屋企全部都係急凍嘢食,你可以去睇一睇,如果唔啱食,我哋可以去出面食。」Miss Wong急住解釋,並帶我入廚房。

「係喎,真係全部都係急凍嘢⋯⋯」我見到個雪櫃,入面都係啲加熱就食得嘅嘢。但係我呢刻嘅心思唔完全喺食物度,而係諗緊點解我咁順口就將我過去嘅事話畀人知,我從來都冇將呢啲事話畀人知。

「你有冇意粉?」我問,佢引領我去廚房嘅其他地方,畀我睇哂究竟佢屋企仲有啲乜嘢係食得落肚。

我迅速噉諗好可以住啲乜嘢,就應承幫佢煮飯食。

我煮嘢食嘅時候,佢就喺個廳度等。佢仲係冇除低套衫,而我都冇講啲乜,只係間唔中注意下佢。更多嘅係諗返以前嘅事,主要係以前喺屋企煮飯嘅事。我心諗都有一段時候冇為過其他人下廚,以前中學讀書時,好鐘意一個女仔,約佢食飯,佢應承,然後問我去邊到食,我話去我屋企,我煮畀你食。我帶佢上屋企,一路上佢着住校服,比以往都沉默。到咗屋企,佢問我:「咦?你細佬都係度?」我答:「係呀,如果唔係佢仲可以去邊度?」我開火煮嘢食,因為成間屋唔大,所以我可以喺廚房聽到所有人嘅聲音。我仲好記得嗰日做緊多啦A夢,嗰陣時仲係唱「人人期望可達到」,我開開心心噉煮,聽完一集多啦A夢,再聽新聞報導,期間我仲聽到細佬嘅叫聲,見住間屋伴隨昏黃嘅夕陽漸漸入夜。我哋食飯時,細佬食咗兩碗飯,佢食咗半碗。食完後,佢就走,我話我陪你,佢話唔使,然後我哋就好少傾偈,然後我哋就冇再傾偈,然後我每日仲聽到煮飯時細佬嘅聲音然後我每日仲見到昏黃嘅光線好似鐵鏽我切住翠肉瓜⋯⋯

⋯⋯我只憑肌肉記憶就完成所有工序(其實大部份都唔需要點煮),將所有餸放喺檯度,Tiffany都有幫手攞。佢仲着住套校裙。

「其實我仲可以煮得更好⋯⋯」我望住佢對眼,猶疑噉講,雙手互相摩擦。

「你已經煮得好好,我本身都求其叮返熱就食,你將啲肉丸呀,意粉呀,同埋嗰個醬⋯⋯整到咁多嘢。我都做唔到。」Tiffany笑住講。

我低下頭,彷彿昔日嘅時光就喺眼前,我吞咗啖口水。

「哇!你可以整到咁好食嘅?如果我哋買好啲嘅食材,咪拍得住餐廳嗰啲?」Miss Wong試過後,佢擘大對眼,好真誠噉講,畀到遠超我想像嘅熱情。

「我可以試下。」我答。

「我下次一定要捉你上我屋企再煮多次飯。」Tiffany話。

「不過你真係乖,煮飯畀屋企人食。」Tiffany話。

可能係佢言話中夾雜嘅溫柔引誘住我,我心入好似有種澎湃嘅感覺,要將我以前嘅事⋯⋯但突然有種危機嘅感覺——意識到自己嘅記憶係種毒藥,最好收埋佢。但我已經諗到太多大多嘢,就好似洶湧嘅河水。

我深呼吸。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞