【甜故】我愛上咗個Miss,點知發現佢係淫底

215 回覆
120 Like 19 Dislike

More
唔係揸車上山咩做乜變咗搭車返屋企市區
我描述得唔清楚,係Miss Wong車何sir落山,然後何sir喺附近地鐵站落車,而miss wong繼續揸車返屋企
我忍住頭痛,周圍噉走,去睇下自己喺邊。但走咗幾步,都係打開手機睇Google Map,發現自己已經離原先飲酒嘅地方有段距離,但離另一個地鐵站唔遠,於是我搭地鐵走,唔係去返工,而係返屋企。

我已經打算請病假唔返工,而尋日夜晚發生嘅事,縈繞喺我心入面。清醒咗之後,我終於意識到呢件事係幾咁不妥,可怕到就好似一場惡夢,但問題係,呢件事的的確確發生咗,變成事實。我搭地鐵嘅時候瞇埋眼,唔敢望任何人,更加唔敢望任何可以反射自己嘅嘢或者塊鏡,驚望到自己嘅樣。同時個大腦就好以收埋咗枝針噉,每行一步,地鐵一郁,我個大腦好似畀針拮一下。我嘅心狂跳,腦入面有一片聲音話:「呢個唔係真,呢個唔係真⋯⋯」但同時打電話嘅記憶,偏偏不斷以最完好嘅畫面呈現。我雙手遮住自己塊面,唔畀光線從眼皮滲入,任何一片光都似慘白,刺激我個頭,又好想嘔。

返到屋企,打開道門,望到嘅就係客廳嘅窗。我腦入面有一片聲音話:「行入去。」我行近窗前,聽到所有世上嘅吵雜聲,每把聲音都好似講緊我嘅事。我腦入面有一片聲音話:「跳落去。」嗰陣時天空係幾噉蒼白,就好似一場惡夢,而人都有試過瞓覺嘅時候唔發夢,嗰陣時係感覺唔到自己嘅存在,我哋只有醒咗之後,先知道自己嘅存在,當我了解呢一點,呢一切係幾咁簡單,再冇乜嘢值得驚,一切不快嘅感覺好快乘風而去。

但我突然有股嘔吐嘅衝動,而身體反射噉軀使我跑到廁所,嘔咗落馬桶度。嘔完之後,就好似將我嘅勇氣都嘔哂噉,我開始計算時間。我諗,如果Zoey要舉報我,佢會喺幾時,依家九點,啱啱係第一堂嘅開始。佢可以已經講咗畀其他人知,如果佢講咗畀其他知,咁其他人會講畀我知,但我手機未有來電。如果其他人知,Tiffany會知,佢會點睇我。但如果唔係返學時講,會唔會喺小息講?佢會搵社工?可能喺放學?咁行刑嘅時間只會喺今日內,睇唔到聽日嘅殘酷太陽。我嘴角朝上,咁有啲奇怪,因為冇嘢值得高興,但接住落嚟我擘大個口大笑,連我都覺得奇怪,但我就只有停唔到落嚟嘅狂笑。

我聽到電話通知聲,係WhatsApp message。我心諗行刑嘅事候終於到,杯鴆酒已經送到嚟,星宿喺我頭上從今已後都唔會再轉,永別。我打開手機,同我諗嘅唔同,係班長send畀我嘅,佢話:「聽到你請病假,特來問候,祝早日康復。」奇怪,佢點解send噉嘅說話?然後佢又send WhatsApp過嚟。

「尋晚嘅通話,我唔會對任何人講」
因為最近有啲忙,所以寫文速度會減慢。我儘量兩日出一次文,如果情況許可,會寫多啲嘅。
同埋呢個故事嘅篇幅超出我嘅預期,我本來以為會一萬幾字就完,但依家寫到三萬字都好似有排未完。而一篇有一定長度嘅文,唔可能每次更新都係男女主角扑嘢,都要develop下劇情,所以呢幾次更新都冇甜。不過始終都係甜故,所以我儘量安排多啲重甜嘅環節。之前講咗Miss Wong有一次係全祼做愛,我諗好快會講到。
加油
諗諗吓又好似真係冇見過 Ms. Wong 唔係著住衫扑,次次唔係校服就係啦啦隊衫
如果冇記錯應該係有班長 Yumi 同 Zoey
琴晚打咗俾Zoey 但而家班長覆返? 係咪打錯人名
冇打錯,的確係班長回覆
咁即係 Zoey 同咗班長講?
應該係以為打俾Zoey 但打咗俾班長
屌班長
你寫得幾好,支持
唔覺唔覺live 左幾日
留名
本故尾已爛
一本正經嘅高冷女
俾人撳喺床上屌
一路屌一路淫叫
射滿滿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞