試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (91) | 公關試當真 | 試當黑神話(悟空)|

317 回覆
11 Like 29 Dislike
當日有discord / YouTube 會員問幾時出片都俾人屌,D盲粉寵到班幕後皇帝咁。

好囉依家一拍兩散,大家有差唔多成個月無片睇,慢慢等吓啦,記住唔準問,問得就俾盲粉當你催片
寧願轉台聽兩儀把西聲都唔想忍鍾巨星個西格

成日請佢上嚟把托
原來牙修同Caca去咗林峯演唱會,條短片整得好好笑
Katherine算唔算被投閒置散
其他幾個出event又唔見佢份,片又冇,live又冇
佢有家底 啲job可以留畀其他人
係喇,最好計埋channel成員d ig stories
咁計法產量直情高到想佢哋休息吓
古天樂嗰條似係試當真studio?
可能返學比較忙?
講真而家個個女幕前都係投閑置散,基本上個個都係靠自己,美女廚房又死都唔肯搞
點解會有負評
攪兩集每人都出過仲點攪,雖然佢一集都唔攪
之前班校花影咗輯校服相,以為有新嘢,點知到而加都冇事發生
近排反而係Jessica喺Twitch打機仲有啲搞頭
我仲等緊修仔著Deadpool衫跳<Hey Hey OK!>
雖然呢兩樣嘢都有啲過氣
可能有心唔想佢地喺youtube出咁多
淨係計試當真人頭都成九個,同埋大把女嘉賓可以請,每集3-4個人煮,又可以搞決賽,拍4-5集完全冇問題啦
其實點都有得搞,有交請嘅YouTube channel同演藝嗰班都大把女可以邀請啦
不過修應該同鄭中基有啲交情,就算嗰邊而家出咗事,直接攞人地嗰節目嚟做又好似唔係幾好
如果真係要喺studio搞
最好買返個桌上抽油煙機
FF都做足安全同衛生措施
美女廚房係機動?我以為係 TVB 添
又唔係咁講,tvb請佢做,條橋唔係鄭中基嘅,至於抄tvb節目有冇問題又另一回事
平時都成日抄亞視啦同埋講真煮嘢食節目大同小異,好難話抄唔抄,加返啲特別玩法咪得,回水中抄逃走中但個玩法都好唔同
又係口試王
其實唔係直接叫美女廚房就得㗎啦墨魚遊戲咪又係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞