試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (91) | 公關試當真 | 試當黑神話(悟空)|

317 回覆
11 Like 29 Dislike
香港班所謂stylist 一路都係咁
鍾意口o靚妹扮打大人 阿嬸扮o靚妹
其實未必唔關stylist事
本雜誌本來就係呢個風格
試多樣新嘢都冇壞嘅
仲好細個啫
「縮唔到呀!... 胸嚟㗎!唔係肚呀!」
豪賢修謝票
https://youtu.be/Mujs8h8efMs
試映劇場《收不了工收不了工》|試當真
試當真Trial & Error
9月27日
彩色 | 2024 | #收工、#激動人心、#完美 | 粵語 | 中文字幕 | 5’ |

故事:錄音室出現不速之客,阻各人收工。

演出:
泰妹 @thaimay_spicy
510 @skuu.i
LDFAT @ld_fat
神秘人 @official_sochiho
笑當我
試當真返嚟了
肯出返嚟點都係好事嚟嘅,兼顧到就得
有修喺度開live係好睇啲
冇佢都唔係太大興趣睇謝票場
其他人一係就冇energy,一係就拉去啲觀眾唔太有興趣既topic
做左3年幾4年都係咁,冇辦法
其實改星期5但係原來又去哂踢波係咩玩法? 難得今個星期有片講
片長5:10
上星期同今晚先係一直想要嘅謝票場
其實做返好似以前咁,幾個幕前吹水已經夠好睇
有片講同冇片講差好遠
有啲唔慣星期六晚冇謝票場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞