試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (91) | 公關試當真 | 試當黑神話(悟空)|

598 回覆
12 Like 39 Dislike
佢口講鼓勵,但又叫佢唔好發大
仲有一句「唔洗理質素」

我係阿慈嘅話都一頭霧水
都唔係啦之前會員台都有發生過類似嘅嘢
即係鳩住做鳩嘢,唔好認真地做鳩嘢不過講真食字呢啲最少半年先好出一集,出得太密一定唔好
阿慈邊會忍得手半年一集
已經搵定下集嘉賓
其實好耐之前謝票場已經討論過啦 高質素嘅食字係要語帶相關 阿慈果啲大部分都只係食同音字嘅水平 冇深一層意思 但係阿修知佢能力係得咁多 咁意思咪係叫佢當興趣好啦

慈只係低級食字
有幾難明, 雪櫃冷笑話都唔會玩大制作啦, 你追埋D 唔撚關事冇意義的野把撚咩, 做尻野咪做尻野, 即係劇場玩血就係要泰式辣醬你追真做咩?
係低級但真係勁多人睇
你又真係吹阿慈唔脹
但冇為佢帶來廣告呢
其實佢而家50萬訂, 根本大部分人係訂緊個youtube, 你要出面做野一回事, 但唔該認返清試當真仲係一個youtube channel, 唔撚好成日全公司都忙忙忙忙到片都冇(嗱旅行呢D另計) 又成日話不如唔好live, 你做得youtube就係要做youtube, 而家成撚日錯哂重點, 小薯茄夠做埋歌影視但係佢地仍然係youtube 行先唔會成日由得youtube 呢邊死, 之前可以成班去哂攪金像獎冇哂片做咩尻呢?

你自己都未攪掂就攪出面? 咁你一開始就唔好同人講攪channel, 你係攪間有youtube channel的娛樂公司, 唔係水人話自己做youtube 但係原來youtube係 副業可以隨時放埋一邊

喂你求撚其搵台前好幕後好打下機都好呀, 冇片就由佢冇片而家謝票都想唔做你究竟做緊咩野???? 而家做毛係試當真的會員, 唔撚係遊學修個人patron呀
洗唔洗咁緊張呀求其9up下一句就個個上曬頭,係真係唔想開就唔會去緊旅行都開live啦屌
佢唔係講一次唔係講一句channel 逾黎逾少片亦都係事實
依啲工作分配,角色定位,youtube 身份嘅問題有排嘈啦要嘈,但係唔係我哋討論緊嘅問題。

難道啲試當直ig 片同拍住先啲片放返利試當真YouTube channel就可以解決個問題
少片咪就係唔夠人手又請唔到人囉,暫時死症嚟冇計,同埋都唔關搞電影事,搞電影其實只會拎走修一個
其實最大問題係唔係開多個channel cap水?
啱啱先出咗第一條咋喎 咁快知冇?
下條同gt成功咗
可能啲唱片公司寧願以後搵阿慈多過豪哥first take
片少係佢地出哂去做野呀 個排冇哂片原來係nero ellen 去哂做金像獎, 關人手撚事咩你出哂去做其他野就點都冇人架啦, 呢個情況下腎再拉走半間公司做拍住先
腎似唔似infj
我當然希望佢會有多D job
但佢仍然處於一個有咩機會都亂試嘅狀態
對於一個入行了幾年嘅人黎講好怪
其他校花已經有大約自己嘅定位
佢好似仲係咩都掂下但唔投入做咁
嗱求撚其的話 作為觀眾就屌嫁啦。

不過呢期啲製作係比較free flow,試當真的製作又唔算好hit 到潮流/好爆,不過都無大問題嘅,儲兵蓄銳都緊要的

我就等睇小朋友齊打交電影
金像獎三四月果期明明每星期都有hxh喎,邊有冇哂片明明係下半年先開始屌愈來愈少片
悔氣行銷
話阿慈唔投入又唔係幾公道
佢出咗名勤力 周圍去上堂
結果論咁睇可能試當真路線唔係幾適合佢

依家校花打對燈出嚟拍ig reels都冇人管
當年阿慈試過咁做 啲老闆會有說話

其實本質上阿慈同試當真決定唔簽嘅阿moon好相似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞