試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (91) | 公關試當真 | 試當黑神話(悟空)|

481 回覆
12 Like 33 Dislike
睇下點定義成功,大家當自己係試當真老闆,有班囡囡賣出去拍廣告抽佣賺錢,解決之前名下阿慈接唔到廣告既問題,咁梗係成功

從觀眾角度,校花校草果幾條片已經標誌住最後幾條好睇既劇場
金馬影帝提名係演技/技術性亞洲頂級認證

今次點都係勁到hihi

含修草們真係感動到想哭
/ 修haters牙痛到仆乖
一陣燒山燈一燈贏埋會點
https://www.youtube.com/watch?v=3Csmk156VW8

彩色|2024|#忍笑、#鐵人耐力賽、#綜藝 |粵語|中文字幕|16'|

故事簡介:
忍笑是一門學問、一種技藝、一場戰鬥。

選手:
游學修 @neoyau19
蘇致豪 @official_sochiho
許賢 @official_huiyin
Locker @locker_94
考古in joke好笑好多
冰水佬豪哥
笑到仆街

欣賞佢哋唔介意拎出黎講笑
係咪代表牙康解凍有望?
Kayan
一周年show已經拎公關災難玩
佢地不嬲都唔怕講呢啲
我覺得今年年尾/下年年頭先會解凍
事實證明本身無笑點嘅片/嘢都係有權惹人發笑
叫anson lo d fans 如何自處
今次全部in joke但係笑到仆街
第一集當粉筆字抹咗佢算啦
金馬 61 共入圍 44 部電影。本屆金馬迎來史上最多報名作品件數共 718 部片報名金馬(台灣 277 部、中國 276 件、香港 72 部、馬來西亞 21 部、新加坡 17、澳門 17 ,其他跨國合作或難以區分的作品則共 67 件),劇情長片共 99 部報名,最後 24 部作品順利入圍

真係唔熟金馬獎個含金量sorry

google左都唔知到底點搵有幾多部戲有報男主角,不過數量而言,修仔最少都打低幾十套劇情長片提名男主?

但我都好想修仔拎到,嘈撚住hater把口,等人知佢真係一個演員黎
打低了
許光漢 張天賦 陳柏霖
諗諗下金馬應該冇金像獎咁序有應得?會有好多評審冇睇過套戲都因為人情比面而投侯選人入圍,如果唔係修仔應該冇可能入到圍
點解豪哥會拍戴祖儀mv
說別的,說別的
因為導演讚佢靚仔
人哋帶棗兒起碼真心鍾意豪哥,所以搵佢拍mv

上亞視打牌先柒到唔敢再睇
一週年現場版好似有解䆁過
今集好好睇
許賢笑嘅位好奇怪
豪哥有個ig post有解釋
joey有個vlog係呢個mv既花絮,但我唔知點解搵唔返
joey係真係豪哥fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞