試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (91) | 公關試當真 | 試當黑神話(悟空)|

481 回覆
12 Like 33 Dislike
冇blur咁大鑊
藍仔頭嗰樣流出過幾次啦
有乜所謂喎
過門都係客,冇得冇所謂
流出係一回事,但就算係友台frd底,請得嚟做嘉賓拍片,點都要保障同尊重番人地私隱,所以出咗錯小心啲處理下架條片都係啱嘅
試當直求撚其,打格亂咁嚟
又del片
有波唔一定好睇,但係冇波著泳衣你都唔會多咗嘢睇,反而平胸著泳衣仲難睇咗
靚女著泳衣就好睇,理得佢有波定冇波
靚女著泳衣本身就已經賞心悅目啦
咁係靚女好睇唔關泳衣事
師兄直接講覺得阿慈大波又靚女好好J咪得,審美呢d 咁主觀,冇人會笑你架喎
我不嬲都話呀慈正,但係講泳衣冇波點都差啲
大波平胸各有各好睇,真係有靚女着泳衣睇就得
打和啦super
一個靚女你都想睇佢着唔同嘅衣着啦,唔通老夫子咩都唔明你做咩咁固執
katherine着就ok
其他可以返酒店
非粉絲想問

點解依家出少咁多片?

變晒會員only ?

公司係咪轉型了

懷念每星期有片嘅日子
變咗不定時出片
修去咗搞LF2
腎去咗搞拍住先
豪就依然唔知搞乜春 (講笑)
而家出reels/shorts多
我都想個個禮拜有劇場睇
我知reels /shorts 係trend

但都好掛住劇場
唔計佢哋本身已經各有各忙,單係十月已經有泰國公司旅行,轉頭又過台灣走鐘奬,十一月又金馬獎(豪腎唔知會唔會跟埋去),嚟緊出片啲主題可能係圍繞着呢幾樣嘢。

印象中係有提過吓話會拍返多啲劇場,但有可能都係reels嘅形式,放YT長啲嘅劇場,我估呢一兩個月內都難啲
拍住先一個月 一個主題啊嘛
金鐘金馬順住去啦 咁難得提名 一定拍低既
*走鐘
仲未出返
去哂旅行
已感動復活

https://youtu.be/9FBgP1NyjTs
口試王EP11|貓定狗更好?|藍仔頭 Alex Ernest 510 許賢|試當真
10月7日
彩色|2024|#口技、#綜藝 、#綜藝|中英雙語|中文字幕|23’|

故事簡介:
為了再令大家交流,我們約了他們上來小組討論。

*本節目為模擬口試的綜藝節目。

主演:
藍仔頭 @fh_stitch
Alex @corrupttheyouth
Ernest @ernest_pch
510 @skuu.i
許賢 @official_huiyin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞