試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (91) | 公關試當真 | 試當黑神話(悟空)|

575 回覆
12 Like 38 Dislike
阿杰係幾正,但論樣牙影安祖真心唔會輸,甚至個人覺得贏個馬鼻添
咁大間公司拍埋d 垃圾ig reels
Yt又淨係得咩口試王同埋一星期一次謝票場
唔係想阻擊、只係覺得好可惜
明明以前一開頭每星期都有1套/以上既劇場睇
宜家成個channel跟本變哂質,垃圾reels同埋19綜藝都滿足
因為咁大間公司D人主力去左搞電影
到到拍左套垃圾出黎先可惜都唔遲
唔識變通咪仲快玩撚完
可能呢個變通可以令到佢地繼續長做落去
只係果時既試當真已經唔係當初中意想睇果個姐
足球比喻
就算費格遜朗尼走咗 換咗做坦克安東尼呢班柒頭
我都係咁愛曼聯
永續坦蛇btw, C朗 = 9896?
拍劇場,又要演員,又要劇本,導演,仲要加音樂中版拳冇錢收,燒錢之餘收視低,仲要俾你班連登仔屌佢地拍垃圾,之前一姐都講話俾人屌到冇心機拍片,而家咪唔拍劇場囉,又屌試當真變質,根本佢地做唔做你地都照屌架啦。

而家咪幾好,綜藝成本低收視又好,唔駛阻住啲藝人出去接job拍戲拍劇揾錢,而且劇場出得少條條片都俾你地吹到試當真又返嚟啦,駛乜個個禮拜出劇場丫。而且虛賢而家咁虛,真係需要好好休息。

結論:為咗試當真財政同精神健康着想,而家咁嘅模式算幾好,咁先至sustainable,試咗4年好多嘢都試夠,連修仔都變咗新造的人,係時候要進入專心揾錢模式
大波嗰個贏
冇計,時代趨勢 就係怕呢啲垃圾先有人睇平均都有三至四十萬view
拍劇場十萬view都難唔過。。。

有流量先有錢賺
整體嚟講,阿杰樣靚仲有身材,得閒食吓波餅咪話唔爽
所以咪話sad
咁當初搵埋阿moon就岩哂啦
公道講句唔垃圾喎,唔好見係reels就話垃圾,近排拍嗰啲好多都有創作喺入面,早期試當直嗰啲就真係垃圾嚟,拍片我上面都講過啦,根本就係幕後人手唔夠,有
數你計,30幾人去旅行有一半係幕前,拍住先又長期抽走三四個幕後走,有幾個係經理人/助手,負責主台出片既可以得五六個人,老闆們又各有各忙(唔知豪哥)與其話變質,不如話限米煮限飯,同埋都唔係話得口試王呀,講真近排條忍笑片我覺得好睇過最近兩條劇場
本身有得同成班大姐姐
有波同冇波嘅分別
我唔覺得一定要劇場但係片絕對係唔夠,有幾個星期片都冇
話就話reels,其實同阿moon嗰啲風格差好遠
修仔好似唔欣賞牙月啲reels,如果唔係已經簽咗

反而牙月啲reels比較近nodesk風格,可惜冇簽到牙月nodesk冇牙月份
(又吹奏遺珠
出租大叔 牙康已出場
同意屌打
阿杰真係好撚正
高飛嚟
會唔會係因為唔好睇先咁低view
巧靚
泰妹真係靚女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞