試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (91) | 公關試當真 | 試當黑神話(悟空)|

575 回覆
12 Like 38 Dislike
苡不容慈
慈筆撻苡

作班男仔去左睇香港隊
Ernest生水痘
出租大叔
豪哥哭撚咗
其實觀眾反應都係個 bell shape curve,有啲極差有啲極好,唔駛太介意
唔好唔開live呀…

試當真一星期一次謝票場係傳統黎

可能睇返以前live搵返初心?
唔好cancel謝票場啦 好鍾意而家咁 聽元祖幕前傾計
整番場AOC先啦
又唔洗講公事

cut咗live真係會唔知自己追緊咩
想問有無講, 台灣開唔開謝票場live 同 搞唔搞台灣毛見面會?
真係唔好cancel
當年join會員都係因為謝票場
謝票場係試當真好重要嘅一部分嚟
高低起伏實有
但近幾個星期元祖成員返嚟開live真係好好聽
冇咗勁可惜
啲人成日都以為豪哥好得閒
但其實孭勁重飛
口試王EP11
510同ern9係咪有路 510 d眼神好冧
依個係一路都有嘅問題,佢哋開live分享,投入得滯就講多咗,講錯嘢後悔又好講多咗公司發展又好,一講咗出口就會俾人評論。但就住就住咁講佢哋又唔舒服,睇嗰啲又唔舒服
510望邊個都係咁
好似永遠都無訓醒過
成日借d 意就扮跳制鬧情緒去撚d觀眾同 fans 真係不如執柒左佢

YouTube 個收入佔好少冇誘因,金馬影帝身價高左,完左 NFT 小左一大舊錢,大家都明,咪拎出黎照直講囉,下下都好似好委屈咁,又要做雞又要拎貞節牌坊,收皮啦
我覺得係因為佢哋今個星期冇片出,
剩係得阿慈條reel。

咁傾完條reel就開始吹水,但好多時吹吹吓就講咗好多私人嘢或者公司嘢,又唔可以講得咁啲details,
所以阿修先覺得唔知點拿捏。

btw 大家點睇琴晚阿慈嗰啲食字大計
你講得啱
雖然我覺得食字好麻麻
不過阿慈多一個人設
真係唔係壞事
多人識好過無人識
同埋拍reels就係拍呢啲嘢

不過略嫌上條reels 節奏太快
未識笑已經去咗下個
其實觀眾反應都係個 bell shape curve,有啲極差有啲極好,唔駛太介意
依個係一路都有嘅問題,佢哋開live分享,投入得滯就講多咗,講錯嘢後悔又好講多咗公司發展又好,一講咗出口就會俾人評論。但就住就住咁講佢哋又唔舒服,睇嗰啲又唔舒服
我覺得係因為佢哋今個星期冇片出,
剩係得阿慈條reel。

咁傾完條reel就開始吹水,但好多時吹吹吓就講咗好多私人嘢或者公司嘢,又唔可以講得咁啲details,
所以阿修先覺得唔知點拿捏。

btw 大家點睇琴晚阿慈嗰啲食字大計

修大哥聽到啲反應笑到仆街
Triggered

/金馬影帝身價高左,完左 NFT 小左一大舊錢,大家都明/
明乜撚嘢,完咗NFT 小咗一大嚿錢係噏乜撚嘢,邏輯喺邊

/下下都好似好委屈咁,又要做雞又要拎貞節牌坊,收皮啦/
你都on撚79,講怨婦你更加似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞