試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (91) | 公關試當真 | 試當黑神話(悟空)|

481 回覆
12 Like 33 Dislike
睇預告,修大哥個角色偏燥底,都要多得1.0既歷練
修仔
原來觀塘啲風水射咗落佢度
九運旺火
火撚滾修成最大贏家
修仔拎完男主遲下會唔會憑lf2拎埋香港最高票房,最佳電影,最佳導演,學佢偶像美斯生涯大滿貫我係含修草呀屌
美欺呃香港人喎...
恭喜
走鐘獎後仲有金馬獎
有啲波折但唔差啦,修仔金馬提名,十月又去走鐘
啲運去左台灣度
係勁既
有提名有新聞,宜家去走鐘唔洗驚啲台灣youtuber唔識佢問who了
威到盡 金馬影帝候選人行走鐘獎
咁只係提名姐,荃灣神秘力量仲要thread燈左一波,冇乜機會架啦
https://www.youtube.com/watch?v=ATA4sdZtJcE
X Wallet Presents: 《陳伯挑你機》之「體能之癲」- 陳柏宇 Jason 與 YouTube 界及演藝界共 9 個單位:保錡、嘉盈、泰妹、510 & Stone、力臻、Michael C、吳啟洋 Phoebus 及 Miko Wong 組隊較勁,放下形象齊齊玩到「癲」。各人需運用耐力、體力及智力通過五回合的挑戰,每回合的勝出者可以獲得獎金,同時亦設有淘汰機制,只有最後兩強才有資格爭奪「體能之癲」的榮譽。

泰石0上咗陳伯channel個綜藝
宜家掉返轉頭睇,校花校草都唔算好失敗,泰零影都多廣告/MV拍
可以刪左校草二字
如果呀康唔係自爆,公開試當真都有啲noise,都可能有機會起飛
仲要本身已經中咗cast有戲拍
真係講起都嬲親,嘥撚晒啲機會
不過算,反正班校花發展唔錯,校草就睇Stone之後有冇機會發圍
其實真係嬲嬲地,大好前途,嘥撚曬幕後咁多心血
cast中左果啲隨時收曬皮,拍左果啲可能都抽起曬
牙影反而係未簽試當真嗰陣仲多啲嘢拍
點解介紹其他人都係用、
唯獨510 & Stone
因為佢地係2人做一個單位參賽
但係喺條片度都冇特別提到點解
記得當日完咗花草決賽
夜晚謝票場
Casper同修傾雖然花草比賽岀嚟好壞參半
不過放眼未來睇一定係成功
有提名已經好撚勁好光榮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞