Linkin Park 官方Youtube神秘倒數,真係重組出新歌?

362 回覆
44 Like 10 Dislike
Live都睇過幾次,真係炒炒地
原來結他佬會留底做歌,但唔會隨隊走tour
大佬,佢黎做LP主音,明知一定有人拎佢黎比,壓力幾大呀
但條女唱舊歌完全冇feel

似係一個值90分嘅cover only
所以一定要rearrange 舊歌
唱出自己version
新歌好正
希望會嚟香港
搵個Rape Apologist做新主音?
仲支持得落既人係咪唔記得Chester點死?
屌你老母
姐係咁講,你認為LP啲成員會唔知咩
evanescence 都俾佢玩爛晒
佢個人名咁夠出去,自己單飛走又唔肯,死霸團名

如果佢回應唔係出於禮貌係真心,我真係diu 一聲

講返LP 轉主音當重新出發咪幾好,難得團mbs仲有心做band,勁多bands一散就無晒

展望下新碟新歌
AI真係好撚癲
真心阿mike好鍾意做音樂,即使chester走左佢都keep住做,可惜rob話想同LP保持距離所以唔繼續參與,bbb就想搞幕後幫手搞隻碟但唔演出
老實講 我由細聽lp聽到大都會覺得chester係Lp靈魂
佢走個吓我第一個諗法就覺得Lp應該無得再翻生

早幾日聽到佢地倒數都冇抱任何希望 以為淨係出舊歌

但係琴日睇完個Emily個live真係喊出嚟 見到Mike可以咁enjoy個stage出翻嚟同大家講it's good to see you all again真係頂唔住估唔到一把女聲可以唱得出Chester個唱腔出嚟 同時又有啲不完美甩位令到我又一次更加覺得Chester真係好撚神

佢地依個from zero既安排對我依個以為無得再聽LP既fans嚟講可以係話最完美既performance
其實Rob點解咁?我前幾日維基完先知Chester死咗,同一年鼓手都退出咗。
完全0 feel

條女返去唱口水歌啦
冇exactly講原因同話幾時
訪問Mike 剩係話大約幾年前rob 話想put some distance
然後就慢慢小出現
其實麻麻好聽
不過重新出發嘅意義比較大
有冇人loop緊新歌先?
唔識形容
我鍾意聽女singer ,覺得幾正
女牛沙底
Halestorm 個種好正

正好多

Ban 9 埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞