Linkin Park 官方Youtube神秘倒數,真係重組出新歌?

362 回覆
44 Like 10 Dislike
On9
咪就係
當第二隊聽好過

完全唔同feel
條女唱到Chester果種拆聲算係咁
真 上一張專輯 錄完自己都頂唔順走左去吊頸
https://youtu.be/SRXH9AbT280?si=K-eMCz7wMN2LybAv

新歌係ok,你當個新主音係可以玩返舊歌的新風格新LP成件事就fit晒

同埋佢哋嗰陣時都講過要佢哋作返頭幾2碟嘅風格好易,不過佢哋都悶想玩啲新嘢,以當時佢哋嘅地位係有條件咁玩
嘩 條女唱唱吓catalyst唱唔到 比觀眾唱
新歌我都覺唔錯,係舊歌要rearrange 少少會好啲
條女唱幾首歌已經失聲走音 唔係太掂wo
Chester Bennington果種唱腔如果技巧唔好 好易傷vocal
除時連tour都要cancel
我反而覺得越後面佢越放,前幾首有啲緊張
聽到一額汗 不過新歌好聽
永遠支持 Linkin Park, Mike Shinoda! 出咩我都會聽
其實 emily 唔駛首首歌都嗌
唱返mike x 自己風格好D
女vocal把聲同mike唔夾 舊歌聽落好怪
新歌反而好啲
其實都係
首heavy見佢彩排係有nu metal version唱過
條女把聲好撚中二病
新vocal把聲聽得入耳,睇下新碟有無驚喜
話唔撚係呀嘛呢條女,又玩爛一個系列
點樣中二
唔覺得Chester走左 佢地搵新主音有咩問題
佢地搵女主音已經係好聰明既做法 男人做返new frontman一定會有直接既比較/再唔係就好似copy & paste咁 (eg Adam Lambert同Queen
就算女主唱,呢度都有人直接比較
啲人改左名又咪拎嚟同新LP比較
本身linkin park亦都唔係Chester and friends band

鄧LP開心就真
可以繼續出歌
新歌都幾有feel
LP同oasis 都回歸
真,好似迫緊佢學chester唱法咁
聲都可以中二
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞