Linkin Park 官方Youtube神秘倒數,真係重組出新歌?

362 回覆
44 Like 10 Dislike
咁你句
但可唔可以唔好用linkin park個名繼續行落去
係咩事
新歌好撚正
咪就係用另一個組合名
橫掂點都唔會係同一隊band黎
點解要用同一個名
唔通黃貫中葉世榮搵條大陸仔做vocal又叫beyond 咩
事實係
佢哋有資格legit地繼續用個名
你就冇資格唔俾佢哋繼續用個名
所以成件事咪柒囉
首先 Chester本身dominate 左啲歌9成vocal 我已經唔知你點計出黎
我求其執最出名果幾首歌都已經係一半Mike rap一半Chester唱
佢依家換左幾個人繼續做linkin park嘅歌
而事實新歌的確好linkin park
咁有乜問題
清不如唔好搞笑 唔好死撐
Vocal同rap係兩樣野黎
一樣嘅話Mike 自己唱返得啦
而早幾年事實證明左Mike係唱唔到vocal
你個「新歌的確好linkin park」真係想笑死人
菠蘿油冇牛油人地塞舊芝士俾你都仲話要好菠蘿油
純粹唔明點解要搵個女唱
冇咁易同chester 直接比較
搵邊個頂都係死
搵個女嘅咪博女權幫拖
利申: 9up
你覺得唔好聽、唔夠LP、好柒
Ok無問題
但佢地的確係有權繼續用LP呢個名
LP唔係靠Chester一個建立出嚟
師兄你見解咁獨到不如分享下點先為之linkin park嘅音樂
比大家見識下
搵Coldrain主音(純9up)
連隊band 同唔係Chester 搞嘅 邊有可能理佢
你就為拗而拗
隊band嘅決定關佢個仔咩事
揾女唱有咩問題先
唔係男就女 唔同trans ai it?
是但搵個metal 呀叔都好過依家喱條女
唔係chester就有問題
真心問
原來咁多人覺得 chester=linkin park, no chester no lp 既程度 ?
最近呢兩年Jamie嘅情緒都唔太好
認定Chester唔係死於自殺
不斷滋擾其他Chester生前相熟嘅人
仲同Chester嘅太太Talinda對簿公堂
連Jamie嘅生母Elka都話Jaime拒絕自己嘅幫忙
所以為著自己嘅mental health
都已經同佢斷絕聯絡

我自己覺得傳媒都係借Jamie嘅說話炒作新聞
so far Chester其他仔都冇comment過呢個comeback
嗰班咪就當年LP 轉型出pop歌 踩到佢哋一文不值
跟著Chester自殺先喊苦喊忽嗰班
Emily已經算係唱得好接近Chester
老老豆豆Mike都好緊要 佢基本上係LP既大腦
Mike寫既歌同編曲已經係濃濃既LP味

唔係話主音唔重要 如果主音可以控制哂成隊方向 咁Chester另一隊BAND唔洗攪到無人識咁我連名都UP唔出
我覺得SUM41主音仲似
A7x the rev走左都係繼續用a7x個名出歌
上面條死撐傻鳩可唔可以駁下
要講呢啲花邊野而家條女可以話一匹布咁長
美國個邊啲fans自己都屌緊鬼
連登竟然先係大愛左膠死攬條女
講真如果你要當Chester只係Mike 搞Xero個陣另外搵返黎嘅vocal 我阻唔到你
個陣隊band 有新成員展轉先改名做而家嘅linkin park
但個陣其實係Chester 攬Mike
Linkin Park先行到而家呢一步
Chester嘅經歷賦予俾Linkin Park 所有歌嘅野
呢條女係絕對俾唔到
無論佢點唱都係小朋友唱大人歌
永遠都去唔到Chester嘅level
最og 嘅Rob Brad都選擇stay away同step out from live
我睇唔到仲有咩原因仲要繼續用Linkin Park個名玩落去
Xero 有句號
Linkin Park都需要一個句號
Mike繼續創作係絕對冇問題
但Linkin Park 嘅意義同呢條女一啲關係都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞