Linkin Park 官方Youtube神秘倒數,真係重組出新歌?

362 回覆
44 Like 10 Dislike
我就覺得換逝世主音一定預咗兩極化
好難好似AC/DC咁 換咗brian johnson 同隊band 100%夾
Linkin Park 唔係Oasis,唔係Chester and friends
公道咁講佢哋咁樣做完全係冇問題,換咗主音唔鍾意唔接受冇問題,咪唔好聽
冇錯
所以我聽完覺得唔好聽就冇再聽了
音樂都係得鍾唔鍾意
Emily Armstrong 唱得好正有驚喜,快啲出哂隻碟啦
新歌聽上癮
EA 把聲 幾撚夾其實

聽首numb
呢兩日狂Loop
睇外國YouTuber啲Reaction片啲人睇到喊
講真其實幾正!再諗法佢地嘅經歷…
聽完個live,真心Emily 唱到好盡,聽lying from you , one step closer, faint 呢啲聲帶撕裂歌都會驚佢有一日佢會失聲(even Chester 我驚左十年都有),但Emily唱得都非常好,希望佢繼落去
其實幾好,唔通你地想樂隊解散?

死毒L好心move on
其實幾好,唔通你地想樂隊解散?

毒L move on la dllm
Scream有技巧其實唔會傷,
不過場live Emily 好明顯太過模仿Chester個唱腔搞到把聲 crack哂
其實numb個時有番自己唱法仲好
同意Emily 唱得好
但可唔可以唔好用linkin park個名繼續行落去
Chester係好多人心目中係無可取代
你換第個落去唱chester唱嘅歌永遠都只會係cover
你可以develop新方向
但過去無法改寫
咁係咪其他band換咗結他手就唔應該再玩佢寫啲歌?
一隊band唔係淨係一個人
你諗下chester自己會唔會想LP繼續行落去
換吉他同換vocal 兩回事喎清
Chester本身dominate 左啲歌9成vocal
Chester死左就無辦法猜想佢嘅諗法
但佢在生嘅仔就唔係咁想
你就係嗰啲覺得主音係樂隊一切嘅人你有冇尊重過其他樂隊成員?其實佢哋都有付出過佢哋想繼續一齊玩自己想玩嘅音樂有錯咩?
你睇清楚我上面講乜先啦 為拗而拗
你咁講chester個仔就唔啱喇
佢就係你覺得「主音係一切嘅人」
佢個仔一定啱嘅咩?

打鼓彈結他彈bass rap都係對隊band⼀樣有付出,佢哋想繼續用LINKIN PARK個名玩落去有乜問題?
你可以繼續玩音樂
但呢隊Linkin Park唔係我想聽嘅Linkin Park
你可以改名組新band搵新fans base
但唔可以逼舊fans一定要接受你
我敢肯定佢如果組隊新band改新名冇人會屌佢
Chester老婆有表示支持又點計
所以跟本冇對與錯

只有舊團員先有資格決定繼唔繼續行落去
如果Rob唔止自己退出仲出聲表示堅決反對繼續都仲有討論空間
其他人跟本冇資格做決定

唔支持既咪唔好再聽
你咪唔好聽,冇人逼你但唔好講到其他隊友冇資格叫自己做LINKIN PARK
Rob: Am I joke to you?
條女唱舊歌係唔會聽 感覺只係cover緊 點都唔會唱得返以前嘅linkin park嘅感覺
你要捉字蝨話我唔俾佢哋玩落去都冇辦法
on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞