Linkin Park 官方Youtube神秘倒數,真係重組出新歌?

362 回覆
44 Like 10 Dislike
Chester其實係第二代LP改乜鳩名
其實佢係第二代
個主音本身隊band都係咁唱,只係唱LP歌既難度更高,見佢唱都唔夠氣要比觀眾黎
聽新歌同live真係哭咗
唔只係LP is back,仲要係最正個period嘅LP is back
Emily唔係Chester但係feel到佢好努力做LP frontman嘅聲音
係睇吓fans要幾多時間接受佢
竟然首輪會有Seoul
諗起當年Evanescense成日俾人笑女版LP
家陣LP真係變咗女版LP
見Facebook page啲外國人都係屌嘅多
有個comment睇到眼濕濕,we all need to rethink what we are saying to Emily and why Chester isn't with us anymore. 大概係咁既意思
覺得emily要心理好強大,實好多人接受唔到
又幾正
新歌幾正wor
講真我覺得咁樣發展對大家都好 黎香港會睇
聽返Emily之前隊band嘅歌
會發現Emily係LP新歌 + live 係有刻意學Chester嘅唱法
依個我係好加分嘅
屌你老母,不知所謂
Pre sale 唔知買唔買到飛
我住LA, 9/7先 Pre-sale
9/11 就Tour
仲要得一日
Emily is Emily. Chester 都走左咁耐。隊band 想move on 其實都係好事。
希望佢地夾到。主音同鼓都唔同左人,千祈唔好自己圍內鬧反。

個live stream 唱舊歌其實想 cheer up dead hard fans。 Make a statement of return and LP returns like this.

全舊歌其實就真係唔岩 Emily 唱,如果半新半舊歌會合理好多。Fans 唔會有咁大對脾,唔會喊打喊殺。

新歌:https://youtu.be/SRXH9AbT280?si=IX3cy_hfGFYo9EkP
網上屌好容易,好易多人贊同,都有好多理性fans支持
就算Queen都冇改名再出發啦
我已經感到麻目
所以係Queen+ Adam
miss Chester
樓上班撚吊扮正能量 事實就係女人唱LP style既歌就係難聽
搶飛
新歌真係唔錯
新鼓手係 one ok rock 作曲其中一個producer黎
相信遲d會有合作

Colin Brittain, a songwriter and producer for G Flip, Illenium and One OK Rock, will also join the group as a drummer.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞