Linkin Park 官方Youtube神秘倒數,真係重組出新歌?

362 回覆
44 Like 10 Dislike
女權
屌,咁又駁唔到你
要取代chester當然係唔可能
但今朝一起身聽到新歌感覺幾鍾意
舊歌有d唔夠氣但個energy係做到既

有人覺得搵新主唱應該要完全唔同路線
我唔同意既,因為冇理由要將以前幾十首歌完全封印哂
同埋要搵到人carry到舊歌唔係咁易
記得紀念chester個演唱會搵左好多band界朋友黎唱
但真係大部分都carry唔起d歌

利申已經preorder左隻新碟
首爾之後空左成個月
睇落真係似有機
用番LP唔改有咩問題?覺得食緊chester人血饅頭?
開始畀人翻舊帳
但12月先clockenflap
尊重Chester嘅話就唔好話咩要搵個翻版Chester
人地搵女仔主唱就係唔想搵人取替Chester個位
可以繼續以Linkin Park名義新作品
致敬Chester喺band付出嘅血汗
我覺得已經做得好好
1129-1201
自膠
睇錯左一個月
只能說Chester太神
屌你老母啦 咪就係你呢d傻閪hater囉 難得一隊band長期保持到流行度又勇於嘗試唔同風格 好似隊band欠撚左你地咁
根本放眼成個樂壇都無乜主音做到果種爆炸力同情感,新嘗試唯有尊重同接受

Anyways, Chester will forever be missed
只係頂唔順你呢d冚家剷hater
Dllm死返出去啦
唱K試下唱LP d歌就知,又要夠高音,又要夠力量,仲有加埋emotion change,最勁係佢唱Live都好高水平
crawling 果PART好似Guano Apes主唱
條女好似信邪效
唱the catalyst甩嘴嗰吓真係好尷尬

搵女vocal都好嘅,多啲新鮮感,少啲同chester比較嘅地方
山達基
唔知用咩邪教手法迷倒LP班仔比個主唱佢做 讓返個位出黎啦吊佢老無臭雞
其實之前都傳過Amy Lee 係新vocal
好小事啫,湯佬都係教徒,照樣有得出席巴黎閉幕表演
我記得果個演唱會
真係無人唱到chester既感覺。

咁多年都無再開lp黎聽
一聽chester把聲就想

今朝聽新女主唱,完全唔同feel,
我反而可以聽落尾,希望有機會睇live既話,
唔會喊住睇
再聽多次個live
作為重新出發 新歌係幾唔錯
個vocal比例幾舒服 由mike帶女聲出黎

但舊歌搞唔掂 可能用返佢自己舒服既style唱會好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞