Linkin Park 官方Youtube神秘倒數,真係重組出新歌?

362 回覆
44 Like 10 Dislike
其實搵邊個做主音都唔洗得到fans同意,佢地搵得佢就有佢地嘅原因,唔改新名都有佢地嘅原因,支持咪繼續支持,唔支持咪算,佢地係為自己而家改變,唔係為fans而改變,況且又唔係作奸犯科。(利申 鍾意Chester,但都尊重成隊band)
但佢仲係Rape Apologist
而且山達基係反Psychiatry
搵佢做新Vocal真係諷刺
我想講早2日有人流左新歌其中一段出黎
但個個聽完以為係AI作出黎既假歌多過係真流出
今鋪真係Pinklin park
明明係入climax部份突然cool down哂, 不過整體都ok la
如果改名咁mike可唔可以繼續唱Lp既歌?

其實Mike係由xero到Lp係到,有無尊重過Mike既付出,點解換左主音就要成隊改名?
好似in the end咁,大半都係有mike rap先組成一首歌,Lp本身就唔係得chester一個。

有新女主音LP先可以繼續出發
始終chester既風格同新主唱好唔同,
如果夾硬比較無咩意思,亦都一定唱唔返當年Numb / In the end 年代既feel.
新主唱再觀察下先。

btw 煲多次舊歌全集先
有班fans覺得LP = Chester
Mike Hahn呢啲二打六洗乜respect
Queen + Adam - Freddie - John
No offense to Adam
岩岩聽完都想講
又無氣又唔夠力又低音
不如改名再重組仲好啦
係有幾首都爭咁啲,但有啲又唱到上去,overall 嚟講我覺得可以接受,始終第一個live,佢都一定好緊張。我覺得可以俾少少時間觀望一下。

同埋聽完個live覺得揀女主音唔揀男真係好醒揀男主音一定大比較好多
如果男咁表演實被人屌到無下次,人對女主音寬容好多算係咁
Chester live 都唔得架啦
難得女聲唔係老牛Rock女底但夾到LP個feel喎
有咩好屌
明白主唱係靈魂
但呢d fans覺得主唱=全部
其實正正就係唔尊重樂團成個整體
第一場緊張唱唔好都好正常
話晒都係legend band嘅replacement
你唱啦屌你老母
佢有回應返好樂意做,我私心唔想,佢出曬名難夾,隊band都換左幾次人
咁始終mike係搞手,chester佢自己都有兩隊band,mike都有,不過LP佢都係最話得事
大把呢啲人
見threads好多呢d傻閪係度屌,我睇到都笑左,佢地覺得無chester就唔係LP,我心諗其實佢地知唔知其他隊員既名
香港人乜鳩都屌架啦,佢地主觀大鳩曬
Ig都好多1歌fans話取代唔到Chester
問佢哋有無聽新歌就答無
Chester係無可能取代到,但LP都可以繼續存在,Mike都講過想不斷試唔同既音樂風格,唔想一味做返頭兩隻碟既風格,要做返的確唔難,真fans係會尊重返成隊band,唔岩聽咪唔好聽囉,LP由m2m隻碟比人屌到依家架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞