Linkin Park 官方Youtube神秘倒數,真係重組出新歌?

362 回覆
44 Like 10 Dislike
諗左成晚打咁大段嘢就淨係想講chester=linkin park
連rob brad退出同退居幕後都可以講到關事
咁joe同phoenix繼續玩落去又點解釋?
佢淨係識追主唱
Maroon 5 佢淨係識 Maroon 1 Adam Levine
佢改唔改名你都改變唔到,你只可以選擇唔聽
Linkin Park係一隊Band,一種混合理論既精神
就算改名又如何?d人一樣都會比較
我都第一時間諗起the rev
冇左佢之後 d歌的確係差左 可惜可惜
Mike都有講In the role of Chester Bennington this afternoon is each of you根本無諗過取代Chester
用返Linkin Park個名有咩問題
隊band叫Bon Jovi就話啫
唔知以為叫Chesterandthelinkinpark
見到你張支持emily繼續支持LP同等於大愛左膠掛鈎
就知你on9
有進步空間但值得期待
改名唔改名
有冇新主音
新主音男定女

無論做咩都會有人比較, 有人覺得新不如舊
其實隻隻碟佢地都試迎風格, 隻隻碟都有人出來屌架啦

鐘意就聽, 唔鐘意就聽番舊歌or聽其他band
你有你自由

但係咁攻擊佢地就同當日攻擊Chester既人係一樣
結果咪就係悲劇既發生
不了 條女好難聽
當每首經典歌一播既時聽到係升key版 而家搞唔掂 完全唔係個種feel
https://www.youtube.com/watch?v=7i4s-NXfkPk
好似唔夠氣唱咁
係專登定真係唔夠氣
利申: 唔識音樂
呢場live既表現係差㗎啦 冇得拗
眼見到既緊張

只係新歌幾好聽幾LP 可以再觀望下
Given up同Faint🔥
覺得佢已經好努力
https://www.youtube.com/watch?v=7MJMFnRPgDs

我等咗10年 終於玩Keys to the Kingdom
Chester 在生個陣都冇玩過
想Linkin Park 玩 War 同 Mark the graves

https://www.youtube.com/watch?v=l65UelU95O8

https://www.youtube.com/watch?v=dTgor60kaZk
the hunting party 堆歌 個期都唔係全部玩曬 今次玩返真係好
hybrid theory下個月會係深圳開show 會唔會有人去
事實係
如果唔係就LP 就唔洗停左咁耐啦
洗鬼等咁耐先出返黎咩
Mike Shinoda 一個繼續唱落去都得啦
事實咪證明左唔得囉
一冇左chester 隊band 都就散咁
依家咪有個新主音你哋要感恩
條女完全唔係個皮
你自己係youtube 睇
個個都話 Chester 係irreplaceable
條女replace 唔到 Chester
不過鬼佬講野比較厚道
唔會講得咁白
是但啦鍾意聽咪繼續聽落去囉,唔鍾意聽就咪聽
一直都冇人話Emily係replace Chester
係得班LP=Chester嘅fans話係replace
收翻呢句先

Emily 唱舊歌就攪唔掂㗎喇

不過新歌幾好聽新碟無舊歌pre-orderable
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞