Linkin Park 官方Youtube神秘倒數,真係重組出新歌?

362 回覆
44 Like 10 Dislike
https://x.com/linkinpark/status/1827388626747191444?s=46&t=34DI5feNtwFVFp4bVrBLTA

https://www.youtube.com/live/9XK7qq3R7aA?si=BtpLLML5_ZAtpA56

早幾個月有傳Linkin Park將會有新主音重組,仲有傳聞話已經開始接受下年各大音樂節邀請,而家官方出咗個100個鐘頭倒數,重有80幾個鐘睇下係唔係真係重組
有個新女主音
用ai借屍還魂
冇咗Chester 算9 數啦
都咁多年啦,佢哋都有權利繼續玩自己創作嘅音樂架,同埋其實Chester好似都唔係佢哋第一代主音
LinkedIn Park
但無Chester 真係攪唔掂
第1代= Mark Wakefield + Mike Shinoda
第2代= Chester Bennington + Mike Shinoda
認同!雖然Chester係經典,但作為fans佢地有呢個決定應該支持,一嚟就ban好似唔係咁好!
呢排又oasis 又linkin park玩倒數
老懷安慰
當年宣傳 minutes to midnight 都係用倒數
Sum41主音Deryck岩岩出左post,同LP倒數個時間一樣!啲外國網民估計緊佢就係LP新主音
太相似如果真係佢我唔睇好了
sum41澄清咗唔係
倒數完都又由零數返上去,冇嘢睇
各自發展咪算
唔可能係Deryck 佢就係身體有事Sum41先要解散
去到09:05:00又震機
9月5應該有野睇
不如改名先重新出發,linkin park已經完咗,由佢留係歌迷心中
搞咁多嘢都係貼張圖出嚟話9月5號有嘢睇,咁之前倒數嚟做乜
5/9
好多人唔畫出腸唔明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞