Linkin Park 官方Youtube神秘倒數,真係重組出新歌?

362 回覆
44 Like 10 Dislike
唔知各位點睇當年three days grace 炒咗主唱繼續出歌?
原主唱自己組咗saint asonia
首heavy is the crown好撚正,聽左live ver,聽晚有mv
Chester走咗之後同一年嘅show
11年前3DG無炒Adam
入面好多都炒哂車
雖然後期Chester把聲都唔得 但由佢唱出黎都仲好有feel
奧術動畫嘅畫風好型
Faker一出埸好有震懾力
MV做得幾好
LOL首歌唔好聽
得牙老推門嗰吓型 其他都冇feel
oner同keria完全唔似
我都覺得麻麻地
首歌還好啦 正常水平
同意 正常唔錯既水準
的確d新歌係寫到balance到mike/emily之餘 係sell到新主音

但我都不禁諗 如果chester唱會點呢
覺得新歌唔掂既,真係咪柒再聽LP
自己選擇
分唔到你認真定假膠
世界賽主題MV黎講
呢個MV絕對係最差最垃圾最無誠意

無主題
無啦啦加插成隊LP入去
無嗰支隊旗 根本認唔到係邊個選手

唔係話好高要求
但係睇下上年首《GODS》嘅MV
莫講話要去到嗰個水準(其實正路應該要 甚至好過佢)

成個MV好不知所謂
首歌用黎做世界賽主題曲係唔錯 但係個MV錯曬
Heavy is the crown 好似短得滯唔夠喉
差唔多,比我感覺係faint2.0
以前初初聽,同而家聽番,對MV內容,本身歌嘅詞,解讀唔同咗。

https://youtu.be/9A4lsjKmRWQ?si=pqFzty-ejL711RIa
你嘅出現唔通就係為咗代替你老豆?
冇咗個十幾年嘅拍檔 消化吓沉澱吓又唔得
本身佢地就唔係年年出碟
一句證明你唔係聽開band囉
你依啲係好典型唔係聽開band既人既心態覺得主音=成隊band既靈魂,建議你聽返dear Jane 個啲pop band算啦,唔好係到扮代表
有冇人飛去韓國睇今晚場show
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞