中國玩家評《黑神話悟空》空氣牆:依賴實景掃描,缺乏地圖、關卡設計

321 回覆
366 Like 7 Dislike
黑悟空真相:

我見shroud打左30個鐘爆左真結局 話覺得依隻game幾正
其實都可以搵到位踩

畫面係抄襲+掃描唔係自己整
動畫係外判出去俾人做
達狗條賤種之前手遊抄一拳超人 又成撚日代言支那手機game
今次仲玩依隻支那出既3A垃圾
唔係社會垃圾係咩?
柒得太勁唔bin得呀
仲有我睇返你個streamer無sponsor呢句喎
咁我唔知係咪replay無啦,唔熟
其實都無話隻game完美
係你講到逢正評就係收錢
思維同小粉紅一樣
其實價錢平,都只係考慮下屌細力啲,唔會令啲問題睇落冇咁嚴重㗎
我覺得歐美人玩反而會鐘意呢隻game
本身知西遊記呢個故事既反而會唔鐘意劇情
太似網絡神劇
其實係
隻game頭幾個鐘就會不停讚好靚
但玩耐左流程既缺點就會開始浮現
連登仔最令人可憐既地方就係,好似佢地既人生就係成世響到搵人地啲柒野然後拎黎笑,不論係打錯字、跟錯風、任何野,總之一有啲錯處就好似執到寶咁拎佢黎笑人
空氣牆
我懷疑因為大陸仔真係買左黎撐 滿懷希望祖國強起來點知一玩落咁撚樣

香港就一直覺得支那野柒反而有驚喜
同埋我懷疑連登有一半其實係game都無買睇下人打當打左就黎一齊討論
因為stream title係可以即刻改,replay個名係最後end stream果陣個名黎,通常sponsor係寫好晒時段,例如8點到10點係sppnsor時間咁樣
【爆肝三小时,怒喷黑神话第五章剧情-哔哩哔哩】 https://b23.tv/iLwzcRg

呢個講劇情上既問題
應該係大陸玩家主流睇法

歐美港台無情意結
反而唔覺係問題
「係你講到逢正評就係收錢」

我冇喎
未出之前已經係咁吹goty,拳打er腳踢gow, 之後mc score 82分,過一兩日即刻有一堆自媒體出review話滿分神作,無需理會外國媒體
另外作為一隻動作game 既話,依個手感我無法接受
岩岩玩完第一章,個19地圖設計真係垃圾,到到都好似差唔多咁
好彩佢第一章地圖細,如果唔係實搵路/兜到你傻(不過第3章好似就嚟料)
係無講呢句既
不過層主講有人讚
你即刻強調sponsor sponsor
你話無,即係認同鬼佬都有人真心讚啦
咁咪得囉
屌 你好撚kam
第二章已經大啦
隔離post我解釋金亨泰祝賀係因為商業上有來往都比人當係攻擊隻game

唔知佢地搞緊社企定起緊教會
億億聲投資,關事嘅人全部都係義工
呢啲其實只係一味嘲笑謾罵,想踩人拎優越感,以無自己係辯論小王子
其實隻game精華係boss戰
不如學碧藍relink咁直接開menu入房打boss好過
如果同lie of p比,邊隻好玩d
你咪當佢初初起步整遊戲囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞