中國玩家評《黑神話悟空》空氣牆:依賴實景掃描,缺乏地圖、關卡設計

321 回覆
366 Like 7 Dislike
傻撚左?呢幾日大把人吹奏。
所以LF2係神作之上
好多人都有拎到sponsor,我平時睇開萬幾人既瑞典主播都有sponsor,同埋佢啲幾千人streamer朋友全部都有sponsor,呢啲係正常game marketing黎,好平常,所以你真係要識用自己個腦去諗野,唔好淨係識跟風
垃圾支那狗吹奏畫質點好呢樣果樣,咪又係靠掃描同nvidia,少咁樣什麼都不是
一定係港獨YC扮中国人唱衰黑神話悟空
唔止連登
就算台灣個邊都大把簡體字出現
就算比你原神個期都唔會咁
預左la,今時今日賣game一定係靠大量marketing,你話冇人收錢出post我都唔信
玩Dark Souls 冇地圖完全唔會迷路
原來係咁 根本係無呢方面人才同經驗
黑悟空氣牆
得D跟風狗先會話好玩
但今次係極大量
連外交部都要講隻game
連登得0分同10分
神作同垃圾
成世人得幾隻game可以玩 幾套片可以睇
唔會有中間
相信冇乜人可以抄到From software 嘅痴撚線地圖水準高到仆街
真心有撚病
遲d可以開個黑馬嬲經濟
只係講技術 HB2屌打添啦
咪同Mirror一樣,俾時間佢哋成長,學嘢
實景掃描咪低成本
你識唔識架
In August 2020, Game Science released the first trailer of Black Myth: Wukong as a way to recruit more talent for the company. At the time, the company had 30 employees. Due to the trailer going viral, Game Science received over 10,000 resumes. Some were from AAA gaming companies with candidates even from outside of China who were willing to apply for a Chinese working visa at their own cost.

嗰一萬人入面都冇個level design 掂嘅話都真係冇計明明有咁多資源
最後個句由你講真係特別有說服力

明明係班藍店跪低搵形象偏黃既藝人做宣傳
https://lih.kg/2543670

擺低你睇邊個streamer同佢啲朋友睇下
當你真係有又全個twitch咁多玩緊都係收晒錢做野啦喎
大j jfft都有玩喎
佢地係咪收錢做死藍屍
JFFT同達哥幾條社會垃圾不嬲唔係同路人黎
收支那錢打機有咩出奇
蚑式宣傳係咁
同之前黎香港開舖又搵晒蚑那01報導大排長龍之類一樣
花晒d精神去刷數據刷排名去做勢, 但連遊戲設計都唔做好
我覺得最蠢係某啲game媒體要評佢lack of diversity
明明有咁明顯嘅缺點,但都冇提到
更加顯得冇料
開始反水
就算大6都講緊得個靚 遊戲體驗太差
好彩無買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞