中國玩家評《黑神話悟空》空氣牆:依賴實景掃描,缺乏地圖、關卡設計

321 回覆
366 Like 7 Dislike
本身想返去第二章清支線,但一諗起個map 堅係頭痛
我講果啲係真係會掛[sponsor]個字落stream title果啲,唔係話暗地收錢果啲呀傻閪。有睇開twitch都知streamer間唔中就會收到呢啲sponsor去玩新game,我都話係一件好正常既事黎,去到你呢啲傻閪身上又變左用黎人身攻擊既手段 我睇果個streamer叫Elajazz,佢啲stream chat都成日問佢會唔會玩wukong,佢自己都會講自己有收到sponsor,你呢啲垃圾真係睬你都晒自己時間
jfft係垃圾岩既
達哥比你講到垃圾
總之逢大陸game讚既玩既都係收錢
同話人遊行有收錢差唔多
果然大家都係中國基因
同祖國和解了
btw tvb pr你好呀

mirror 都可以進步緊
連登同ptt反而多人讚
大陸依家踩到隻game地底泥
你話賣500以上 我都屌

但298 呢個質素仲想點

地底泥咁誇咩
收外國勢力錢抹黑中國,企圖扭曲中國遊戲屌打西方遊戲現實
必然既,因為之前吹得太離譜
好誇
依家99%都係踩
因為真係太多問題
我發現由巴黎奧運到黑悟空

連登奶國貨仲寬容過強國人 牆內人該屌反而會直接屌 連登近乎一面倒吹奏
仁王真係唔差

至少冇乜明顯嘅空氣牆 可以任你跌死
班精神支那人次次一出現就俾人打到面都腫晒
有少少數據上嘅嘢可以吹仲唔打晒飛機
精神支那人仲支性過住支那嘅現實支那人
都話佢有又點
係咪全個twitch咁多人玩都有
抖音tiktok除左大陸人都有台狗鬼佬stream
又個個收錢?
你就講正評親都係買返黎咁喎
比返你個句咪岩
所以你真係要識用自己個腦去諗野,唔好淨係識跟風
我覺得ps5係最抵屌
根本你未做好ps5就咪賣
退又退唔到錢
傻撚鳩,我撐炎明熹添,比傻鳩tvb雪添
躝去劇post睇下我有無入
tvb pr
你條柒頭就真係響晒朵喇
跪低搵形象偏黃藝人
明明早幾日個風向仲講緊史上最出色最多人一齊玩的game
Source?
其實你好慘,要搵個5年前出既post黎人身攻擊其他人黎係連登搵自己存在感。5年好多野都變同唔同左,我都冇support佢地好耐,你就拎住個post覺得自己搵到寶咁,我都唔知要去駁番你定同情你好
太多喇是但貼一個

【失去新鲜感后,缺点也在不断放大【黑神话悟空第三章小节点评】-哔哩哔哩】 https://b23.tv/A9BLVvw

搵d人玩完既評價就會一大堆
基本上無正面評價
支那圈基本上99%都讚美術同畫面依點2點
淨係有依2點都冇可能係地底泥
係屌地圖同戰鬥系統多
同埋我自己真係完全唔care,你成世人冇柒野咩?
我諗最尾評價就係不如仁王 不如戰神 不如elden ring 不如對馬島

但同劍星 臥龍同級
有啲人見到畫質靚就會讚,其實係正常嘅

睇埋佢玩落流程順唔順,有冇唔sure自己要點行,會唔會蕩失路先係呢個post提及嘅問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞