[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo/e-reader好(20)暨交流區

222 回覆
1 Like 0 Dislike
有折?
1988 再送原裝磁吸套
未買過閱讀器想問下
Kobo saga 定Libra colour好?
唔睇漫,睇書,帶出街多

輕重好似差唔多
8吋好爽但7吋有彩

但我發現有彩既話d字會無咁出?
有無用家講下係咪真係咁
係咪好影響感受
最近想買kobo
本身諗住入手kobo libra 2
但後尾發現停產咗
睇youtube啲評測又話libra colour揭頁會閃
有無用家可以俾意見
感謝
Sage 1路都多qc問題

Libra 冇留意

Go 7 color 開箱
裝擺曬bw kobo無問題
彩色都真係叫有而已, 本來都無期望 , 係睇封面插圖 都爽既
睇字同黑白漫畫真心優秀, 有返好耐以前拎住本書紙既質感
恭喜入坑睇多啲書
kindle basic 響美馬斷哂貨,唔知係咪出新款
我同你一樣猶豫咗一排買唔買Scribe
原本用緊Oasis
買完後悔冇早啲買
我而家番工搭車就咁裸機睇書
好滿意
點一下個畫面就轉頁唔覺得有咩問題
以前用paper White都係咁用
新手未買過閱讀器
平時用bookwalker睇輕小說
想問吓有咩推薦同點樣操作
見上面有講go 7 仲有冇其他
今日kobo 73折,大家有冇買書?
襯特價買左你的名字同槍炮病菌與鋼鐵
基本上都係揀部開放式嘅,然後同用手機睇bookwalker一樣down BW個app
揀邊部好就睇你會唔會有咩要求,eg便攜、彩色、實體鍵之類
可以去摸下實機,體驗下先再決定
MISS左好傷心
幾時會再有折?
可以去邊度有得試吓
無咩要求 新手想試吓用 方便帶出街就得
揀豐澤 E Tech 鋪放晒係度比你試
如果睇文字 小說 六吋 七吋 應該都係最方便拎出街
唔睇彩漫 買黑白機好D
月頭買嗰d 都未睇
分咗幾日買,慳咗成千蚊
入坑冇耐,73折是咪一年得幾日
我覺得如果冇睇彩色既必要就唔好揀彩色,真係冇黑白咁清
我有d後悔買左libra color, 應該買libra 2就算
同我一樣 bookwalker 要買開放式
Boox or bigme上面有我go 7 color開箱
有冇其他機推薦要開放式系統就ok
Go 7 同poke5會推薦邊款好
你搞到我想平平地 入多部poke 專睇字
Poke 5 太舊 係都go 6 / page
彩色要唔要就睇你自己
寶琳新都城二期pop up store 會做到25 號
星五六日開 go 7 減500 再送原裝磁吸套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞