[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo/e-reader好(20)暨交流區

375 回覆
1 Like 1 Dislike
你用android機裝個onenote之類就得
Forma 咁舊唔好買,個 power button 老化咗會好難撳,電池老化都係問題
Bigme 呢個牌子有無伏?見佢話自己殘影率比其他機低50%
S6 Color Plus 睇人share無伏,應該係最佳 7.8 吋彩機
B751 就比較少見人 share 心得,多數都揀 Boox Go color 7 / kobo
Thanks,我睇評測佢好似翻頁好流暢
想問下有冇人試過用kobo之前預訂送嗰啲25蚊電子現金劵 ?
頭先諗住趁到期用埋佢,但明明啲code之前一直都未用過,但個system就話已達使用上限係咩事
無喎

但你係邊到買先?
張卷係密封俾你定就咁俾?
部機喺豐澤到訂的
一本書只可用一張,你係咪買一本書用咗幾張?
新版 Amazon Kindle Basic 將於 10 月 1 日推出抹茶綠色機身搶眼

https://unwire.hk/2024/09/29/new-amazon-kindle-basic-leaked/fun-tech/
用緊10吋Mon ,有無人知點樣可以將本書變做左右兩個分頁咁睇?即係好似現實睇書咁。係咪要某d apps先得?
感謝
我都試過
我個張係書展送,用唔到
其實個code係邊度入?驚入錯位置
最後同咗客服講,佢都唔知點解,就咁俾啲新code我就算
唔知幾重同防唔防水,如果防水都幾抵

香港真係仆街 乜版權都無
想俾錢都無得俾
Bookwalker 要開 VPN 先買到
Kobo 轉台灣區唔洗
平時用開ipad 睇中文書多,最近想入手一部kobo,想問本身ipad 入面嘅電子書有冇得過落去kobo睇?
用緊libra kobo 書城 有買開海賊王黎睇

唔知點解等咗好耐都唔出105打後

想問下有無咩書城可以比錢買然後放落libra 2到睇
睇你啲電子書邊到得嚟
例如讀墨買就冇得轉因為讀墨唔俾你DOWNLAOD
唔係只用開kobo 一律建議開放式
暫時正版電子書平台都係出到105(包括東立自己嗰平台)
有無Wallpaper分享區
發覺買封閉式都幾傻…
又唔算 真係睇自己用開邊個平台
一般 好似kobo又有自家機 啲書都算齊
而且 佢有心開放式app功能不齊 例如無得set 行距
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞