[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo/e-reader好(20)暨交流區

222 回覆
1 Like 0 Dislike
終於誠哥買咗kobo libra colour

用埋學生 用埋$100 優惠券 $1677 送保護貼
佢個抽獎要有樂天市場戶口先抽得
咁係咪香港就算轉左台灣都無得抽?
我見樂天戶口要有台灣電話先可以登記

但係折扣就揀左台灣入個code就可以有?
乜唔係買滿金額就自動抽?
【滿額抽獎-活動說明】
1. 本活動僅限台灣地區適用。凡於 2024/9/1-2024/9/10 活動期間內,購買全站電子書或有聲書(不包含預購之電子書、有聲書),單筆訂單實際消費滿額(實際消費金額包含使用樂天點數支付的金額),並於「購買完成後24小時內」登錄活動表單(https://forms.office.com/r/3XdrHJr52S)填寫完整資訊報名抽獎,符合獲獎資格者即可獲得一次抽獎機會。
3. 此活動適用於購買全站全站電子書或有聲書(不包含預購之電子書、有聲書),且僅限於使用台灣樂天帳號 (Rakuten) 及已註冊「樂天Kobo帳號」之會員,以此帳號成功登入「台灣樂天市場」並用該帳戶選擇「Rakuten」登入Kobo者,使用其他帳號(如,日本樂天帳號、FB、或Google+帳號)登入之消費者皆不適用。
開樂天account 要電話嘅咩
我樂天account 連電話都冇填
Remarkable 出咗新
有咩賣點要成三千銀
點止3千
579鎂,仲未計筆同套
因為佢面板係用gallery 3
所以連彩色都做到300ppi
同埋個底色無kaleido 3咁灰
傳聞kindle出彩色都會用gallery 3
咁我等good出新機先買😂
Boox
先出黑再出彩個idea幾得意
不過睇demo片實際效果好似麻麻
閃嚟閃去
等實物睇下
仆街吖,libra color用third party 筆,喺notebook度會係咁彈個message出嚟,叫你activate原裝果支筆
睇片覺得個色好靚
有丫,好似死左
唉,用唔到佢個8週年優惠
本來諗住臨夠鐘買多幾本
點知入都入唔到
用kobo部機可以買到,不過可能要一本一本咁買
我都係諗住瞓之前買返本跟住成個網站死咗喎,咁廢嘅咩屌
Kobo 14/9有得再買,都係73折
琴晚死機補償
新人入坑
多數書買落 bookwalker
所以應該會買開放式 Boox
暫時睇中poke 5 / page
想問Boox 入bookwalker 有無咩潛在問題?
倒如出字唔清/ 跳頁排版問題❓

以往好少用黎睇漫畫
但原來好正
由其係呢d連頁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞