[親生仔] Google Pixel 討論區 (114) Pixel 9 系列正式發佈

972 回覆
7 Like 1 Dislike
P8呢個價真係平靚正
係咪最少人討論嘅一代
粒Tensor冇乜變化
OS未有Android 15
shift筆錢落去買pixel 10 pro xl
又無直送,又唔平,又無嘢送
kt!!!!
美馬其實似有信貸評級
有用開就未必ban
新ac又用集運地址就大機會ban
細pro有排等
我可以慢慢等

原來舊年8仔係10月頭先公佈
今年早咗成兩個月
一係搵bns代購,佢應該唔係用平時集運個倉收,因為佢果邊有人,不過有代購費. 算係最快又唔cut單,利申非打手
17/8 更新
在外國媒體報導後,Google 更新了官網的資料,確認在印度、馬來西亞和新加坡銷售的 Pixel 9 Pro 和 Pixel 9 Pro XL,同樣採用與其他地區相同的 LTPO Super Actua 螢幕。此外,所有 Pixel 9 系列手機在各地均支援 Wi-Fi 7,包括 Pixel 9 Pro Fold,並補充說明 6GHz 頻段僅在當地法規允許的情況下運行。打算入手 Pixel 9 水貨的網友可以放心,螢幕不會因不同地方版本出現差異。
pixel 6 用sosim得 3-5mb部度係咪正常
iphone 有10幾mb
係年年google都10月,唔知今年做乜早左兩個月,所以新機出都未有最新版android 15
今代小野update test既時間小左
搶早過iphone release

留返d時間develop G5/etc
應該係9 Pro XL第一個review

https://youtu.be/SywfOj07XQQ?si=2Tw-J7ND1h7Aa1LH
月經問題
防偷窺mon貼係咪同指紋解鎖冇得並存?

上日馬睇咗好多款見啲review都係話用唔到指紋解鎖

利申 : 8a
有冇P8P 已經用到zoom enhance ?
唔關事
我個美馬用左好多年,就算連登陸續俾人ban,我都一直用緊乜事都冇

直到尋日衰手多加bns amazon 個地址就俾人ban 左 (之前一直用開13822 個地址
其實買多部機你會有咩用
好想買但好似又用唔著
P8p嫌佢太大部,9 pro size真係正
買新機就會賣舊機(或者睇下有冇屋企人需要)
其實都係每年換下新玩具嘅咁

今年終於有Android廠肯出細Pro
大機我真係搞唔掂
如果Samsung Ultra機有細版我應該一早衝咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞