[親生仔] Google Pixel 討論區 (114) Pixel 9 系列正式發佈

972 回覆
7 Like 1 Dislike
有冇透明case推薦
部度 是什麼?

附 Pixel Flod SoSim speedtest Result
速度 sor

點解你咁快的
我試過幾個地方都係得3-6mb
係咪要set啲咩設定
呢樣三叔真係厚道好多,Fold 5 升左 6.1.1 之後應該軟件功能上同 Fold 6 冇分別,大佬下放個 zoom enchance 去我部 Pixel Fold 1 都得掛
通常幾時出review 想睇下舊電係咪一樣廢
新機硬件上都做唔到咩特點吸引人upgrade ,唯有係軟件上造成差別。
好似話Pixel要求啲YouTube一定要有讚冇彈如果唔係以後都唔派機

我諗等多一個月先會有真review
咁心大間公司做埋啲柒嘢仲要比人踢爆
Team Pixel係俾fb ig啲KOL來apply拎機借啲意宣傳用

同 review units 係兩樣野來
而家買7抵唔抵玩
點解pixel的 always on可以咁慳電??

我有部Samsung 開always on訓一晚冇左10%
咁弱智
Pixel 9 pro 響id mobile 供24個月
29.99 月供 , 49.99 upfront
分期慢慢比
但出到嚟個效果咪又係一大堆片猛讚Pixel 9
啲觀眾邊會分到邊啲打邊啲

個PR team仲要係Google自己搵
呢個價錢買s24 ultra,係香港市場完全屌打pixel
價錢唔一定大哂
就算用Android嘅人唔係個個都buy三星啲嘢
又最熱
出奇地順 仲要唔暗
算啦,的確係廢希望tensor g5 能效散熱好d同換左個垃圾modem
佢個架構應該都差其他廠一截,要追都要D時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞