[親生仔] Google Pixel 討論區 (114) Pixel 9 系列正式發佈

972 回覆
7 Like 1 Dislike
又mac又ipad又iphone又pixel
想買但諗唔到要點用
港版 Xiaomi 手機將同樣受惠!雷軍宣佈海外旗艦將支援 Google Gemini

https://www.mobilemagazinehk.com/2024/08/xiaomi-flagship-support-gemini-overseas.html

點搞 連香港小米都有得用 pixel親生仔反而冇
除咗打電話去仲有咩方法聯絡佢哋CS? 我日馬仲入到但美馬就ban咗
私生仔
香港地位衰撚過大陸
On device 嗰嗰大家都用到

好似chatgpt嗰隻先唔得姐
個zoom enhance又話rolling out
咁多日都未有
仲要等幾耐
係咪15 beta有影響
係咪所有ai功能香港都用唔到
講緊港版喎
P圖嗰啲要上cloud架
有 跌左2次爆左2次mon
話個mon係跌壞所以要俾1000$
事實真係跌到爆液晶
我都俾左
唔會係Gemini Assistant
只係live translate, 内容總結, 語音轉文字 呢啲大家都玩緊嘅嘢 係base on Gemini 啲模型去開發
掙紥緊pixel 8 定 s24
每年換玩具+1
好掙扎,有gemini冇pixel exclusive features
Pixel係咪得live chat先用唔到
On device 嗰啲 電話內容總結 Add Me 香港都用到?
好肯定依家香港仲未有人有Pixel 9可以實地試,你等多陣先問都未遲
一見到個post有新機㩒入來睇
即刻就跌爆左部機個背殼
海外版有唔代表香港有gemini係by region咁放 所以小米其他地方都會有
買定p9 系列啦
買個殼頂住先
自從今次Fold6 見到都唔開胃,真係想買部Google摺機試吓

真係可惜行貨冇人做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞