[親生仔] Google Pixel 討論區 (114) Pixel 9 系列正式發佈

972 回覆
7 Like 1 Dislike
唔係話8 已經變到對稱
9 又改咗?
仲要係左右唔平衡
7都只不過係上下唔平衡
明顯做得唔好QC又唔掂
係pixel限左速定係本身廢?

想問block垃圾來電功能點解有時會自己消失&出現

ps.重新開機都會消失
個垃圾來電功能係跟Android System Intelligence,如果會自己消失&出現,咁應該係你個ASI有啲問題

另外唔太明你講重新開機係咩意思
我P5

我指手機重啟,咁應該係ASI重啟,要再load
我都有睇YouTube有人講過
平平堆鏡頭已經水平 或者1234倍都無事
但5x zoom就會見到有小小鈄
唔知之後更新係咪會fix得返
燒鵝價錢蔗渣味道

我6pro落返9pro
想單手㩒得返發送回覆
從來唔痴野
利申花左
係咪講緊用左vpn先用到?定唔開vpn既Gemini app都用到?
https://youtu.be/-BwZN2eYKAU?si=DQ8RtrigLejGbU-W
就咁睇夜景個5x好似唔太掂?
梗係開咗VPN先用到Gemini
以為google咁都可以block漏
proton vpn
係咪一定要US , 定可以其他國家?
我多數連日本/台灣
大部分國家都已經可以用,簡單啲去台灣都已經可以
想問下個zoom enhance係咪未出,同埋有冇人試過9pro,8k 拍片,佢唔係要時間gen做8k? 但我見影完分左兩條片,然後有一條片係成個畫面暗左,同埋想del時,平時咪問,del哂兩個定del而家呢個,佢變左兩行“?”,冇字,雖然呢個對我嚟講唔係好重要,不過想知有冇人係咁
9pro xl先岩
Zoom enhance Google photo 開返張相入edit就有
用50mp影就無得enhance

8k要搭video boost用 要等佢server process完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞