[親生仔] Google Pixel 討論區 (114) Pixel 9 系列正式發佈

972 回覆
7 Like 1 Dislike
唔知呢代仲可唔可以自己改區呢
依家5G仲要睇埋邊個台咩版機 好似仲煩咗

即係買機前仲要等水貨舖試咗先 連預購都唔夠膽
而家整到部機咁厚肯肯定畀人屌到仆街
https://support.google.com/pixelphone/answer/10082009

佢個carrier's settings可能都係逐個版本匹配

同一部機都有唔同版本

咁就就算有band都未必用到 因為係software lock

所以話仲煩咗
買多個
透明殼半年內變黃
有冇人知友和賣緊國際版係咩國家版本??
通常係美版
美馬 細PRO HAZEL 最早幾號
用緊csl係咪唔使諗有5G同VOLTE?
係,轉台啦
Nothing個輪廓
idog都係不願面對

:iPhone12個跑分都高過你
#325 Ringke Spigen幾乎一樣
我都即刻諗起呢部
有無人知Etopia賣緊咩國家版嘅機
問左,新加坡版
應該係四邊等寬wor ok啦
咁係因為佢左右都粗 唔係因為下爬窄
下爬窄要用flexible oled 成本會貴好多 如果下爬粗其餘三邊窄咪仲7
用rigid OLED通透感差好多
不過都有好處嘅 綠線機會細好多
多謝Ching。
唔知新加坡版香港用唔用到5G。

According to a source, Google currently plans to roll out the Android 15 update for Pixel phones sometime in October, possibly even in the middle of the month.
https://www.androidauthority.com/android-15-pixel-update-3475337/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞