[親生仔] Google Pixel 討論區 (114) Pixel 9 系列正式發佈

972 回覆
7 Like 1 Dislike
另一間又拍
依家又話唔關美版台版事
https://www.youtube.com/watch?v=L1wYmTmowt4

依家應該係咁, 有錯講聲, 準備開新post

Pixel 9 / (Pixel 7/8 Android 15 beta)
Smartone [5G: Andriod 15 beta後 Yes] [VoLTE: Yes]
CMHK [5G: Android 14更新後 Yes] [VoLTE: Yes]
3 [5G: Android 14更新後 Yes] [VoLTE: No]
CSL [5G: Android 14更新後 Yes] [VoLTE: No]
pixel 6有冇人試左
Android 14更新後 Yes

你想講android 15更新後?
佢哋攞到新機後好似出過一次update
Pixel 6 應該係
Smartone [5G: No] [VoLTE: Yes]
CMHK [5G: No] [VoLTE: Yes]
3 [5G: No] [VoLTE: No]
CSL [5G: No] [VoLTE: No]
volte緊要過5g
我1010 7 Pro 8 Pro A15 beta都有5G
艇上艇 打定輸數
香港唔係全部都NSA咩
原來係假5G
咁我都係慳電用返LTE算
好似之前有見過somehow科學園HKT好似有SA 5G但好似好耐之前既新聞嚟
不過香港的電訊商咁撚廢,有都係load空氣架啦
應該咁講
就算有都應該最多120mbps(似smt LTE咁嘅速度)
之前喺澳洲用SA可以上到550左右
其實LTE+都上到差唔多速度(你喺csl門市入面可以
不過老實講
NSA都應該係(對電訊商講)最合理嘅setup,不過對用家嚟講就係會係用多咗電(始終係4G+5G同時收)
咁我都係貼返
唔該巴打

版本號碼點先會消失

唔記得咗
閂developer mode
未爆post
推爆佢
去鬼域買完機第二日突然收到美馬通知部機又出咗貨, 即係而家有兩部機,CLS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞