[親生仔] Google Pixel 討論區 (114) Pixel 9 系列正式發佈

972 回覆
7 Like 1 Dislike
Pixel 9 Pro XL 台版
用到5G
唔係beta
NR NSA Not restricted
有冇埋VOLTE??
想問smartone嘅5g係咪全部都係NSA?
我部P8好似未連過SA塔
呢啲大數據嘅野好難講
Google黎緊肯定會係Ai方面數一數二,其他幾間唔會夠佢玩
但Apple攪呢啲大數據野一向麻麻,你睇Apple map就知,攪左十幾年,實用性仍然同Google map有好大差距
Pixel Screenshot 用到 幾實用
Pixel Studio gen圖都用到, 但離奇地要用gboard先入到prompt
午餐肉的trend幾時會完
https://youtu.be/v9uwCt59_yI
teardown 片
嚿電黐得好實
用緊S24U, 諗緊轉唔轉做FOLD.
有無巴打俾吓意見?
我平時都係上網多, 聽YOUTUBE 多. 我認我係鐘意新屎坑.
同埋想請教吓各位用緊9系既巴打, 香港要用VPN先可以用到GOOGLE 自家AI?
長連住VPN其實有咩缺點呢?
電用多咗

Google search間中search嘢就會問你係咪機械人 叫你驗證

多數撳一下就得 但就係提你用緊VPN
見到有條片講話Add me要開通左Gemini Advanced先用得
有冇有機既巴打試過真係要有advanced先用到?
應該冇乜可能

Add me係內置喺Google Camera嘅function嚟
網上買?
有興趣
有冇人台版r到google one 1年 premium subscription,開vpn話無法提供此優惠
唔記得講試玩見到個mon左右邊唔balance

都幾明顯
點樣唔balance法
但係而家用到
即係其實都用到google AI?
淨係講Gemini個app嘅話用到
咪一邊粗啲一邊幼啲
support 5g 都冇撚用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞