[親生仔] Google Pixel 討論區 (114) Pixel 9 系列正式發佈

972 回覆
7 Like 1 Dislike
Fold6唔好咩 幾靚仔
有啲悶,第六部,好似買緊同一樣,其實本身都會,唔知乜嘢事今次Fold5收4500。
即時減低咗我換機嘅慾望。

如果係咁,不如試吓其他嘢,又或者買多部iPhone算
我14 仲未有
Pixel 體驗仲悶,新ai 功能預左全部冇份用,三叔好多自家功能 Pixel 做都冇咁好,如果作為大婆用真係麻麻
唔係啊嘛, 冇咗啲新功能ai,不如唔好換機
係喺香港可以預咗所有要Gemini嘅Pixel 9 AI功能冇啫
Fold 係咪仲未有評測片?
唯一買 Pixel 好處係一定有最快 Android update,但近年新 Amdroid 新版本 D 功能好多人地一早已經有,而且有樣我覺得極度仆街係新機軟件功能幾乎完全唔下放去舊機,我用部 Pixel Fold 1 因為係 Pixel 7 個代,一部 2023年7月出嘅機已經有兩代新功能冇份用
好似全部機都未可以 峙Full review
fold6 拎上手都幾靚其實
iphone悶左10年,完全唔值得提
有無巴打係英馬訂左PIXEL 9 PRO FOLD?
想知道係咪一定會DELAY SHIPPMENT?
其實長開vpn 唔會有番ai功能用咩
其實早兩、三代開始個os已經好成熟,而家啲更新都係做下優化咁
就算拎部已經幾年無更新嘅Pixel4出黎用,都唔覺有咩大問題,就算無所謂安全更新,亦唔覺有幾唔安全
除非你部手機要黎每日要處理幾百萬交易,或者要同國家元首傾國家機密就另計
我都想問依個問題
用過幾代iPhone,iPhone機身好靚ui好順,但係只得咁多
後尾轉左Android,之後試過用返iPhone已經用唔慣
再之後就Nexus Pixel對iPhone完全無興趣
早期Pixel真係神奇手機,既保留Android 嘅開放性同多功能選項,又將Apple IOS嗰種簡約精致又極度順滑嘅ui集於一身。
首先你要頂得順長開VPN個速度
希望你唔洗同印度人交流交流
有冇pixel 6-8 嘅sosim用家解答下
轉午餐肉希望十仔都係午餐肉

今年咁早發佈記得舊時好似都係十月
係,根本冇下放過

有人話下放咗Magic Editor,個Magic Editor係An機都下放,呢啲叫下放落舊Pixel機咩

留名等睇8/8P同6&7同命運
9 pro case買咩牌子好
peak design
我Pixel/iPhone都係買佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞