黃秋生真係好肉酸

337 回覆
391 Like 244 Dislike
我見呢到大部份人都屌佢xy喎
咁你分到咩
仲要連子宮都唔駛check
個國家話係女人就得
某蟈改身份證再叫條村嘅人話佢係女人
食藥壓睾酮到女人水平就搞掂
為搵兩餐
搵食艱難
俾中共趕都未跪低,依家竟然為咗五斗米折腰
黑人體格都同白/黃人唔同
玩100米呢d 99%爆發力1%技巧嘅項目就黑人有絕對優勢
不如分開咁跑啦

男黑人
男白/黃人
女黑人
女白/黃人
男女同體黑人
男女同體白/黃人
block得了
xx xy根本唔撚洗拗,佢係xy呢件事係簡單事實
因為哩個係佢最簡單自證清白平息一切爭議證明自己實至名歸嘅方法
成本少少收益極大但佢唔做
佢比爭議發酵,任由自己俾人攻擊
比所有對手覺得佢係男人、輸得唔抵
亦都降低咗自己潛在商業價值
咁就已經說明咗佢係根本冇方法證明自己係xx
咁都諗唔明就真係一個block得嘅弱智仔了
同埋哩個唔係一個冇討論空間嘅前設,而係基於現實嘅簡單判斷
後面嘅討論空間係於拳擊比賽而言,有咩標準先可以判定xy female真係女而冇y chromosome優勢
仲有,你以為全世界都唔可以質疑奧委會,奧委會掌握真理
又係一個證明你係弱智仔嘅地方奧委會自己都話唔識判斷咩叫男咩叫女,佢話好歡迎人哋話佢知點樣判斷
logic failed
你啲垃圾討論都亂spin去第二到
奧委會冇做錯,總之搵個辦法界定,過到條線就係pass ,其實係冇辦法包攬晒所有性徵去理解男定女,總之規則就寫咗擺係度
呢個世界有陰陽人
一出世就有晒2性生殖器官

原來連登好多小學雞放緊暑假,冇bio常識
你條傻閪,弱智又話block人
係咪所有運動員都係證明自己係xx xy先,唔係你憑乜撚叫人去證明

你呢啲傻閪無啦啦叫人地去證明做乜撚,你比證據出黎去dq佢囉
其實條友講得一D都唔啱,XY根本就唔係影響體格發育嘅因素

https://www.bbc.com/zhongwen/trad/world-69254813
https://www.bbc.com/news/articles/crlr8gp813ko

醫學上通常是以一個名為SRY(即Y染色體性別決定區域)的特定基因為凖則決定生理男性或女性。「這就是被稱為『成為男性』(make- male)的基因,它是性別發育的主開關。」發育生物學家希爾頓博士(Emma Hilton) 解釋。

希爾頓博士也是一個名為性別事務慈善基金會(Sex Matters charity)的信託人,該基金會認為,在進一步身體檢查之前,凱莉芙和林郁婷都不該參加奧運會。

有些人出生時擁有XY染色體,卻失去了希爾頓所謂的「成為男性」(make-male)的基因SRY。「沒有SRY的人不會產生睾固酮。他們會發展出非常典型女性的生理解剖構造。」她告訴BBC。

條友煩膠又弱智,抵畀人 block
台灣人:佢老豆教既,唔關郁婷事
IOC驗咗乜一堆嘢?
呢屆奧運拳擊係睇護照分姓別 xy 睾酮 乜都冇驗

似乎你都要去驗下個腦
台狗多數智障,同埋撐台狗都九成係窮撚
就業金卡點樣巴閉法?講真移民去台灣,比著係我真係柒頭唔好意思開口同人講
爸爸打女人,我都要打女人
回歸中華民國
乜野呀
我就係講緊,咁當初分男女子組既原意係乜先?
連登女權世一
女人都屈到變埋男人
以後唔再需要男人了,男人可以從大自然被淘汰
戇鳩,咁佢原本點解要分男女?唔係因體格差異而分,係為乜?既然唔撚重要仲分乜男女子組
你係岩ge
當初分男女原意係分基因定分男女就係分開男同女咁簡單。

用基因去分根本弱智用基因去睇公唔公平咁唔洗比賽啦定你講得所有xx嘅人其他基因就一樣
男同男冇體格差異黑白黃又冇幾時係因為體格差去分就係因為性別去分咁簡單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞