黃秋生真係好肉酸

337 回覆
391 Like 244 Dislike

敢言?咪又係為左張卡

大陸果4件騎呢唔見佢出聲平反,而家就左膠上身,黑都講成白

在台港人一粒聲都唔敢出,杜汶澤黃秋生黃毓民成班笑話
台狗撐林平之都明白 自己友嘛 明知佢黑個牌番黎都盲撐架啦 XY都變做女人
但果d為左新台幣 為左討好班台狗 顛倒黑白 同佢地口中既奶共五毛狗未一撚樣

男定女唔識分,但打人後腦就係台灣精神
其實條友講得岩,XY影響到體格發育,經唔係一個公平情況下比賽啦之後再點界定男定女已經無意義
台灣都係注定要回歸中國
為咗張台灣卡都可以食相咁肉酸
台幣真香
杜汶澤都無咁舔法。 影帝自降身價
人哋的確係有子宮嘅女人
你係咪低能
男女先天發育唔一樣
咪一樣考同期考同樣嘅DSE
本身set個規例並唔係話競爭條件公平
而係環境/規例平等下你自己去爭取
人哋先爭取到有XY又有子宮
符合比男/女比賽定義 有咩好怨
講到天生xy就唔駛努力就拎金牌咁
佢出道初頭成績都好差
根本天生體質強定弱係運動員其中要接受一環
睇下你條線畫係邊姐 講真呢D野好arbitrary 你咁講黑人女人體格好係咪又唔公平
唔雙標點配做台灣人
大把呢啲奶綠狗奶台狗

講到就業金卡點樣巴閉
本身審批都已經苛刻,俾你過咗去嘅續牌條件又苛刻,你唔係夠鐘要講吓啲嘢去奶吓,人哋咁撚鍾意玩人情,咪一野唔續期俾你囉
烏克蘭回歸左未?
烏克蘭有派男人出黎打女人?
咁體育係先天因素佔好大幫助,例如籃球排球就係要高大屈機,咁佢天生骨格精奇,咁冇計喎
黃秋生最肉酸就係做台版陳伯祥,刪人番言
台狗 :

中國個幾件
開始覺得佢地只係個閪比較大
絕對係女人黎
黃右陶膠以為佢係變性人,如獲至寶所以窮追猛打,到証實唔係變性係天生染色體問題班友又唔衰得,就話就天生變色體問題都唔算係女人,成件事就係咁簡單
黃秋生、杜汶澤、陶傑、燒山、劉細良、沈旭暉、傑斯、趙善軒
全撚部都愈嚟愈肉酸
真係「人一移,腦便殘」
公我贏,字你輸

你做左移民咁大個決定

咁肯定吹到個國家好一好 癈時自己後悔
你都on9, 拎dse來講, 第一考試係靠腦同技巧, 體格同肌肉發展無優勢, 第二, 每年幾萬人考dse, 奧運就係精英活動, 邊有可比性。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞