黃秋生真係好肉酸

337 回覆
391 Like 244 Dislike
所有XY都係男人
所以所有台灣人都係當年笑鳩人哋啲選手似男人
秋生哥咁多嗲
加入左打鳩JK個group未
另一個xy自己認咗啦
想問IOC驗咗乜柒啊傻尻
仲學人以證視聽
屬會咪又係wada驗

ioc自己冇gender test姐, 都有藥檢標準架喎on9
後生仔月入1萬港紙都冇的地方,真係唔知有咩咁自豪
近年就日日吹奏台積電幾勁幾勁,N卡老闆係台灣人
ANDREA , WHO FUCKING CARES
用前設佢係xy 先係弱智仔,因為你本身就覺得佢係

你完全用自己諗法就可以證實一切

仲可以用質疑奧運會而覺得自己勁過奧運會係第二個弱智位

呢d前設根本就冇討論空間
只係想一口咬死人地係點點點
人地係弱智冇邏輯咁樣認為
點解你用下自己有ge邏輯?

如果你都覺得咁ge邏輯冇問題
咁係我問題,你係岩ge
我錯左

Wade驗嘅睾酮係食藥產生嘅睾酮 唔係性別本身睇啲唔睇啲
咁細心
退一萬步我喺trestosterone呢點係錯

咁ioc係咪有標準
答啦
所以你咪見到IOC嘅標準係冇標準囉

睇護照就ok啊 柒頭
仲有hormones呢
對於國際拳總的檢測結果,亞當斯認為,睪酮濃度檢測並非完美,因為女性體內也有睪酮,國際奧會絕對不會進行這樣的檢測,這樣非常糟糕。

國際奧委會發言人亞當斯再度重申,凱莉芙出生時是女性、登記時是女性、生活時是女性、打拳時是女性、護照也是女性,這不是變性個案,事實並非如此,大家在這一點都有共識,從科學角度來看,這不是男人和女人打架。

亞當斯被問及林郁婷和凱莉芙是女性嗎?亞當斯表示,「是的,根據參賽資格、她們的護照,還有參賽歷史。」

https://sports.ltn.com.tw/amp/news/breakingnews/4757812
師兄,

你求其放個網頁,人哋引好哂覆你

你就淨係識大字反問

其實咁樣做真係好低裝
講真 公唔公平 只係班女人話唔公平
啱 佢係比一般女人肌肉強
但唔代表佢一定贏喎
唔好講到人哋唔付出
女權冇人敢企出嚟支持個決定
只有JK Rowling 偏右出聲屌唔公平
但呢個規定係apply for all
冇偏幫佢
唔係批鬥參賽者 而係規定一方 但規定嘅組織講到明咁 一係杯葛佢 但你唔會 因為佢公開透明無出術
係一般人介定佢係女人喎 佢去到邊一個地方 出張ID都係用女性
求其放個網頁
佢個thread既source黎

你是咪on9
而且我唔係質疑緊佢trestosterone水平
而係ioc冇標準呢點
同意,連登仔咪又係立場主導雙標仔
乜野男性身體先?
點樣男性身體 有閪架喎
定係生到成個男人體架咁嘅女人就唔係女人?
咁講法 黑人都唔得啦 天生爆發力高肌肉強
又唔比參賽?
定義左係就係 定義完輸左就話唔係就係輸打贏要
你正傻閪你用垃圾做source睇黎做乜
我剩係知國際奧委會覺得冇問題,可以參賽就得啦傻仔
有啲人天生手長腳長,有啲人天生X Y ,
都係因為基因,所以產生呢啲分別,
公唔公平點講得清?

黑人天生體格發育勁過黃種人咁係唔係已經唔公平?
好老實講
正常人都唔會咁自大到覺得ioc冇gender test就一定冇其它標準
唔大大聲屌下佢唔識醒
用基因去分真係弱智,咁以後所有組別都用基因去分。
你dna比其他人有利,去另一組咁囉。

分男女咁低級
咁就唔應該分男女組別了
弱智唔使話比人聽
Source入面嘅quotation係IOC同wada官網
鬼唔知佢合IOC資格
問題係而家爭議嘅位就係IOC淨係睇護照性別駁唔到你可以潛 唔使勉強出嚟獻世傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞