黃秋生真係好肉酸

337 回覆
391 Like 244 Dislike
死台狗骨子裏都係陸配支那種
所以要用金牌黎證明係唔公平
杜狗死全家啦

佢係狗閪到屌香港人搏台狗歡心
最肉酸係平時佢啲回覆
好似好勁好串
講贏你
但原來講唔贏係會block
呢單話無問題,咁當年中國個D又扮睇唔到
台狗表示:打後腦有咩問題,睇得好爽

以證視聽
2024巴黎奧運會拳擊項目,無驗染色體,無驗睪桐素值,只係check左passport
得iba同台灣驗過
iba就話唔pass, 台灣就唔講結果
兩方面都因為私隱問題唔會公開報告
當年香港同台灣笑得最大聲
而家台灣因為自己友,就扮睇唔到
體格嘅公平性才是重點
金牌應該無得追究
望奧委會改善定義
俄狗拳總都拎唔到證據出黎,驗咩鳩
佢演個香港人做共產黨臥底滲透台灣
台灣人本身就係中國人
咩骨子裏
根本就係中國人黎
打輸左先走佬去台灣
https://www.youtube.com/watch?v=prempmN3_H8
【拳擊之星遭惡意重擊後腦 ! 成了植物人 】拳擊最惡劣事件 / Prichard colon VS Terrel williams|

打後腦係好撚危險,之前美國有條友俾人打到變植物人
台狗好排外
佢地點奶台狗只會當佢地係港狗
台狗不嬲歧視外人
人地又咩荷蘭人開國又咩日本人教化嫁
不嬲都係話全部人都要驗dna+睪酮
咁樣最公平
因為事實上就係有xy佢高機會率係有睾丸+高睪酮--講緊青春期發育已經高
然後哩個優勢係可以carry落去好耐
但奧委會淨係驗比賽前3個月
所以奧委會個標準係On9冇用

你話「人地唔單止睇xy」其實係唔睇xy
你9up之前留意下先
條友不嬲痴線
點解文太會咁樣好失望,佢係我心目中一直好型嫁
Y 冇啟動到sry 基因都係影響唔到
你都戇鳩, 人地驗撚哂啦
鳩噏當秘笈, 講之前fact check 下啦好心
用腦諗下都唔會唔驗啦

國際奧會出面捍衛選手清白:「我們非常肯定她們是女性」
而現在巴黎情況則是大相庭徑,由於治理問題和裁判醜聞,國際拳擊協會 IBA 已被禁止組織 2024 年巴黎奧運的拳擊賽事。本屆的拳擊賽事是由國際奧委會承擔了所有舉辦責任,而他們也在賽前完成檢測,證明凱莉芙和台灣選手林郁婷的性別測試「符合所有比賽資格和規則,以及所有適用的醫療法規。」國際奧委會針對女性選手的賽前測試規定,選手在比賽前的 12 個月內以及比賽期間,體內的睪固酮數值必須低於 10 nmol/L。「她們是從事這項運動的女性選手,我們非常肯定她們都是女性。」國際奧委會的發言人 Mark Adams 在賽事的睪固酮測試完成後表示,「這些選手過去一直都與女性選手打拳,並且遵守奧運規定的所有有關性別資格的規則」。

https://www.vogue.com.tw/article/lin-yu-ting-imane-khelif-boxing

台灣政府警告 iba 禁止公開結果報告,話會違反歐盟個人資料私隱,然後就吹風向話人冇證據,佢自己又唔公佈結果,又唔肯再搵第三方獨立機構,屈撚到
咁有無啟動咪驗囉
你唔驗,然後等出面一班人9up話冇啟動一班人話唔公平
贏咗都唔實至名歸
台狗淨係識奶日本人和白人鬼佬,日日拍片吹奏台灣夜市美食
就係冇驗xy
睾酮淨係驗賽前12個月
基因好就大哂
咁奧委會做咩又要驗睾酮
女人天生多睾酮又要抑制先比參賽
一係你咩都唔驗淨係睇性器官
唔好雙標般龍門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞