黃秋生真係好肉酸

337 回覆
391 Like 244 Dislike
我信其他運動員對ioc既信心
我信其他運動員對ioc既信心
官方文件點解係垃圾source

圖一:IOC PBU 聯合聲明:性別只看護照, PBU就IOC自組 不能打自己臉
聲明說跟往年規舉和看護照
可以自行google這聲明 點進藍字看有什麼規舉
反正我全看過 全部和性別無關
往年規舉不包括2021年前的睪固酮濃度上限

圖二:2021的IOC大愛framework 中的presentation powerpoint 指出不要統一測試 要每個項目看

圖三:中華台北自己翻譯的IOC取消睪固酮上限公告

圖四:WADA禁藥 睪固酮測試 看的是與表固酮比例 indication 是服用藥物產生的睪固酮而非性別

圖五:WADA 2023給醫生的guideline 指出 他們藥禁沒定睪固酮水平上限 要定用作女性項目的上限就辦賽單位自己定
on9係度亂spin
按你邏輯你都係為左反女權(都係左膠)係度9up

只要個國家話佢護照係男就男係女就女
Lia Thomas 都係身份證改左做女
國際拳擊總會話有證明係XY 染色體,但記者會只係揸住份紙,話唔公開得,成個記者會根本就無show 證據岀嚟俾大眾睇,之後仲要爆左句台灣係中國一部分,根本係一埸閙劇,你要怪就怪奧委會同拳擊會,唔應該網暴運動員lol, 佢又唔係變性,本身人地個護照都寫明自己係女性,又無後天改變,秋生唔算錯lol ,不過你話佢食相難睇就留待各自評價啦
可以的
15年guideline有定female一定要testostereon<10 nmol/L
而20年兩個拳手都合格參加京奧

21年guideline冇埋, 係因為semenya打官司打破咗呢個限制
美國有單新聞俾人打後腦變植物人,希望佢對手冇事啦
又想 spin 到關俄羅斯事?
主席 > 俄羅斯人 > 親普京 > 一定親中 > 逼害善良的台灣人

睇少啲台狗新聞陰謀論啦
點解對家知佢犯規就由得佢抽多幾下水唔擋
咩事
皮褸黃嗰次洗版連登,你就知有幾多人平時閱讀習慣就係台媒啲新聞
邊估到佢咁無恥,舉哂手仲打多幾下先停
佢移民咁去台灣係台灣人,幫台灣平反有咩問題?如果佢幫埋大陸平反至先係左膠
永遠都係咁架啦 連登 小紅書 台灣咪一鳩樣
當你支持一樣嘢就盲撐
撐唔到咪搬龍門
屌你老母臭西 屌完又講唔係自己分
咁你捐返入你老母個臭西啦 出來尻up
屌你白撚痴都侮辱左自撚痴d人
覺得佢解釋得幾清楚
但係我本身唔係讀醫科,
同埋佢都係台灣人,
保持少少距離先
屌又一個低能仔,你閱讀理解係咪0分?
而家講緊奧運將男女分左兩組
咁佢將男女分組既意義係乜野呀撚樣
將男女分開兩組關我撚事?我決定既咩?傻鳩
係到講乜鳩肌肉量,關我撚事

而家係奧運自己將男女分左兩組
咁點解你要將男女分開比賽?最大的原因就係generally男女天生體格唔同要分開囉
2024你信乜撚,全世界都食藥,你咁緊張奧運做乜?
你都食兩支驗唔到嘅禁藥去破下紀錄
咁你都白撚痴
咁唔見講用肌肉量作賽
又或者體格差既男人同體格強既女人作賽
logic 擺撚到明有問題啦
男女分組係奧運自己分,咁個目的係乜撚野先?你都仲係到迴避緊個核心問題
一味係到屈人logic有問題
台狗不嬲都盲撐自己人
同對岸一樣
咁你唔同意提來把撚
講完又講唔係係我定唔撚關我事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞